- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi bayanpukina
Senin alnın ak..
Ben olsam söylerdim herkez ne mal olduğunu öğrensin
Ben olsam söylerdim herkez ne mal olduğunu öğrensin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız ama şuan maalesef dışardan bakamıyorum acı hissediyorum sadece her yerımdeDaha fazla zamanınızı çalamadı en azından sevinin. Ya evlilik olsaydı benim gibi. Çok sevindim adınıza.
Birşeyler yaşıyorduk ama birlikte olmadıkAnlattığın her detay benim iliskimde mevcut. Bı an benim de aldatilma olasılığım geldi aklıma. Allah haysiyetsizlerden korusun hepimizi.
Ben de olsam senin gibi yapardım. Asla affetme. Çunku her aldatmanin ikincisi tekrarlanıyor. Yaptığı pisliği de gizleme çevreden.
Özel olucak ama cinsel beraberliginiz var miydi? Bu pislikler bunu mazeret gösteriyor genelde
Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu, ah ah keşke böyle insanların kökleri kurusa, uzaklaştırma alacagımı söyledim işinden konumundan kaynaklı cesaret edip ulaşmaya çalışmaz zaten çalışmasında, siz peki evlendiniz mi ya da ayrıldınız mı sonrası nasıl olduHayat işte bende senn gibi aynı şeylerin fazlasını yaşadım . Çok güzel demişsin seni kaybetmekten korkaaydı onu hayatına almazdı . Benimki ben hayatındayken ona abi diyen evli bir kadınla aldattı beni biliyor musun ben kör aşık bunun aşk mektuplarına kapıma yüzükle gelmesine vs bide seviyorsun affettim ama yürümüyor baştan sölim asla böle şelere kanma sonra zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar ömür boyu bunu mu taşıcam diolar bi hataydı oldu bitti şeklinde . Sen yanlış yapmadın sen sevdin sen doğruydun sadece o buna layık değildi ve lütfeeen bırak onu layığını bulsun . Şuan hislerin çok taze oda vakit kaybetmeden peşinden gelecektir sen kafanı toplayamadan . Asla cevap verme engelle sil onun tuzak cümlelernin seni kandırmasına izin verme . Sen o hayatındayken başka erkeğe bakabiliyor musun miğden bulanıyor dimi ama o bunu yaptı hemde zevk alarak . O yüzden lütfen onun yalanlarına inanma
Yazılanlardan en canımı acıtanı ama en gerceği de bu yorumdu. haklısınız ertesi gün de benimle belki o yatağa girecekti allahın cezası pislik içim nasıl soğur inanın bilmiyorumBahsettiğiniz gibi güzel bir beraberlige böyle bir darbe vuran birini sakın affetmeyin.Kiz gelseydi ki belkide geldi, vicdani sizlamadan sevisecekti kızla.
Aynen benim de basima geldi. İnsan nedense aldatildim demeye utaniyo oysa ki karaktersiz olan karsi taraf. Ailem onu oyle seviyordu ki ben gercekleri soyleyemedigim icin beni sucluyorlardi. Gereksiz kapris yaptigimi saniyorlardi ve baristirmak bile istediler. Tabi zaman gectikce hazmettim ve aldatildigimi herkese soyledim. @bayanpukina senin utanmani gerektirecek bir sey yok. Söyle beni aldatti se..siz de. İnan daha kolay atlatirsin.bunun tesellisi yok. ama şunu demek istiyorum; sorana ‘anlaşamadık’ demeyin. olanı söyleyin öbür türlü üzerinize gelirler o kişiyi savunarak şöyle iyiydi böyle iyidi diye
Suan kimseye anlatamam ama birkaç gün sonra evet söyleyeceğim, zaten bu sorun değil benim için kendim kabul edemiyorum üzüntümü anlatamam sizeAynen benim de basima geldi. İnsan nedense aldatildim demeye utaniyo oysa ki karaktersiz olan karsi taraf. Ailem onu oyle seviyordu ki ben gercekleri soyleyemedigim icin beni sucluyorlardi. Gereksiz kapris yaptigimi saniyorlardi ve baristirmak bile istediler. Tabi zaman gectikce hazmettim ve aldatildigimi herkese soyledim. @bayanpukina senin utanmani gerektirecek bir sey yok. Söyle beni aldatti se..siz de. İnan daha kolay atlatirsin.
Ben yaşadıklarımı üstün körü yazdım bide hikayeyi baştan dinlesen film olur yani :) nerden bilebilirdim ki onun için bi heyecan olduğumu bana en özel yaralarına kadar açan adamın gönlüne güvendim iyi bi insan sevgiye aç onu sev dedim ama o doyumsuz bi sapıkmış meğer :) sonra ne tövbeler ne sözler 1 yıl daha sürdü ama ben de oda yıprandık o kuşkuyla hiiiiç yürümüyor ben sana diyim 2 saat haber alamazsan eskidende almadığmda şunları yapıordu yine mi yapıor eski hayatını özlüor mu die kafayı yiosun zaten . Yani ben nelere göğüs gerdim dedim ve yaşadığım ilişkiye baktım burnu havada değerimi bilmeyen bi adam olmaya başladı yanındayken 20 gün bebek gibi yanından ayrılınca öküz gibi davrandı bende kendimi değerli hissetmiyorum benim için bizim için bişey yapmıorsun dedim ayrıldık beklerdim gelir arar sorar ama baktım ki beni aradığı zamanlarda hala uzun uzuuun online yani yine bulmuş birilerini ki kavgaya bahane aramış hep benle bi kavgada bi süre görüşmeyelim demişti dedim bizim için artık öyle bi durum yok ya biter ya çözer devam ederiz . O bende çok değeli olduğu için yediremiyorum kendime onun gözünde bu kadar kı değersizdim hiç mi farkım yoktu die yokmuş en başından beride olmamış demekki ne yapabilirim ki :-/Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu, ah ah keşke böyle insanların kökleri kurusa, uzaklaştırma alacagımı söyledim işinden konumundan kaynaklı cesaret edip ulaşmaya çalışmaz zaten çalışmasında, siz peki evlendiniz mi ya da ayrıldınız mı sonrası nasıl oldu
Biliyor musunuz o kadar guzeldi ki ilişkimiz bu gun arkadasıma soyledım ve o bile ağladı sankı dunyanın en uyumlu çiftiydik lan bile demezdik her aramada açardık birbirimizi arkadaşlarıma da harıka kibar düşünceli davranırdı çok mutluydum keşke arada kavgalarımız olsaydı da beni aldatmış olsaydı, herşeyın o kadar guzel sorunsuz olması benı üzüyor en çok da bugun işte o kadar dalgındım ki herkes anladı sormaya cesaret edemedi sadece hiçkimse of off aklımdan bir saniye bile çıkmıyorBen yaşadıklarımı üstün körü yazdım bide hikayeyi baştan dinlesen film olur yani :) nerden bilebilirdim ki onun için bi heyecan olduğumu bana en özel yaralarına kadar açan adamın gönlüne güvendim iyi bi insan sevgiye aç onu sev dedim ama o doyumsuz bi sapıkmış meğer :) sonra ne tövbeler ne sözler 1 yıl daha sürdü ama ben de oda yıprandık o kuşkuyla hiiiiç yürümüyor ben sana diyim 2 saat haber alamazsan eskidende almadığmda şunları yapıordu yine mi yapıor eski hayatını özlüor mu die kafayı yiosun zaten . Yani ben nelere göğüs gerdim dedim ve yaşadığım ilişkiye baktım burnu havada değerimi bilmeyen bi adam olmaya başladı yanındayken 20 gün bebek gibi yanından ayrılınca öküz gibi davrandı bende kendimi değerli hissetmiyorum benim için bizim için bişey yapmıorsun dedim ayrıldık beklerdim gelir arar sorar ama baktım ki beni aradığı zamanlarda hala uzun uzuuun online yani yine bulmuş birilerini ki kavgaya bahane aramış hep benle bi kavgada bi süre görüşmeyelim demişti dedim bizim için artık öyle bi durum yok ya biter ya çözer devam ederiz . O bende çok değeli olduğu için yediremiyorum kendime onun gözünde bu kadar kı değersizdim hiç mi farkım yoktu die yokmuş en başından beride olmamış demekki ne yapabilirim ki :-/
VardıCinsel birlikteliginiz var miydi? Acaba diyorum aranizda oyle birsey yoksa kizi tek gecelik mi
Ikna etmeye calisti? Her ne kadar bu yapilani aklamasada.. ihtiyac duymus olabilir belki.
Kör olası ihtiyacını gayet guzel gıderıyordu beyımız pisliğinden bunu yaşattı bana kalbı pismiş
O zaman degisiklik aramis ya da onu ozlemis: ( uzgunum canim
İnanın ki hayır hiç sorun yoktu kim tanıyorsa hayran kalırdı arkadaslarım evliliğe kesin gözüyle bakardı beni kısıtlayan eden biri de değildi nazımı niyazımı az olduğu halde bile alattan alan ailesine saygılı çevreye hayvanlara doğaya bana öyle biriydi bana oyle gelmezdi yanı sadece dedıgım gıbı bugun onu iyi tanıyan arkadasıma söyledim o bile o kadar üzüldü ağladı ki sevgilimi çok severdi, kendi ilişkisinde sorun olunca bizim yanımıza gelir bizden akıl alırdı vs vs. Gercekten bunu ben yaşadıysam bütün kadınlar yaşayabilirmiş demekki. Bu arada bende güzel denilecek bir kızım işim de var inanın nerden tutsam elimde kalıyor. Bana bu yaşattığının sebebini asla anlayamıyorum asla..Sorunsuz giden bir ilişkide niye? Hangi gerekçe ile? Cevabını merak ediyorum. Acaba siz mi iyi analiz edemediniz?
Evet maalesef, ve kız evine gitseydi sevişecekti onu öpecekti dokunacaktı düşünmekten kafayı yiyeceğimO zaman degisiklik aramis ya da onu ozlemis: ( uzgunum canim
Evet öyle yapmaya karar verdim bendeBöyleleri evlendiktwn sonra daha beterini yapar simdiden ayikman iyi olmus. Aldatilmak utanilacak birsey degil yerinde olsam dik durur onun yedigi halttan dolayi ayrildigimi soylerdim soranlara
Evet yapacakti ve seninle birsey yokmus gibi devam edecekti. Neyseki kiz uyanikmis. Ne demisler: cok kadin hic kadin!Evet maalesef, ve kız evine gitseydi sevişecekti onu öpecekti dokunacaktı düşünmekten kafayı yiyeceğim