• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışımm kızlar naapmam lazım😞

Maksim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
22
-16
16
30
Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim

Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
Bu ne hız?

Hemen koştura koştura çocuk yapmışsınız,ne diyelim şimdi?Boşanmayacaksız şayet hastalık kapmamaya dikkat edin bari,huylu huyundan vazgeçmez😡.

Aldatilip panik halinde üyelik alıp konu açıyorsunuz ve seçtiğiniz isim hellobaby mi?
Bir de bu "selam kızlar" girişi çok düşündürücü.
Bu konular Türk dizileri gibi. Mutlaka her olayın da bir engeli (boşanma/gebelik) ya da sonradan ortaya çıkan ve huzur kaçıran ve esas karakterin elini kolunu bağlayan aldatmacaları oluyor.
Hiç şaşmadı.

Back
X