• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışımm kızlar naapmam lazım😞

Maksim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
22
-16
16
30
Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim

Hemen koştura koştura çocuk yapmışsınız,ne diyelim şimdi?Boşanmayacaksız şayet hastalık kapmamaya dikkat edin bari,huylu huyundan vazgeçmez😡.
Çocuk istemiyordum ama o çok ısrar etti bende kabul ettim çünkü yaşım 30 olmuştu millet zaten geç evlendim diye sakız yaptı ağzına resmen. Üstelik herhangi bir hatasını görmedim herşey çok güzel gidiyordu bir sorun çıkabliceğini hele hele aldatılmış olmak hiç aklımın ucundan dahi geçmedi.

:KK9:Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim

Erkeklerin çoğu ne kadar tiksinç varlıklar. İnsan hiçmi tiksinmez ya, onunla bununla yatan bundan para kazanan bir kadınla yatmaya. hastalık kapıp yanlarındaki eşlerine bulaştırmaktanda hiç çekinip korkmuyorlar, yazık ya olan suçsuz günahsız eşe/kadına oluyor…

Çocuk istemiyordum ama o çok ısrar etti bende kabul ettim çünkü yaşım 30 olmuştu millet zaten geç evlendim diye sakız yaptı ağzına resmen. Üstelik herhangi bir hatasını görmedim herşey çok güzel gidiyordu bir sorun çıkabliceğini hele hele aldatılmış olmak hiç aklımın ucundan dahi geçmedi.

Yaşınız 30 olmuş.
El gün ne der?
Siz iyisi mi boşanmayın.

Mesajım ironi içermektedir.

Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
Boşanıp boşanmama konusunda yorum yapamamam ama boşanmazsanız eğer onun için şu önerim var; bu konuyu bildiğinizi belli etmeyin. Nişan sürecinde aldatıldığınızı bildiğiniz halde sustuğunuzu bilirse bu daha zor olur sizin için çünkü karşı tarafa da bir rahatlık gelir. O zaman kabul etti yine kabul eder algısı olabilir.
Zaten hamilesiniz daha da kurmayın kafanızda anne karnında da bebekler hisseder. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Görücü usulü tanışma, kısacık bi nişanlilık, jet hızıyla evlilik, ışık hızıyla gebelik. Neden diye sorasım geliyor? Birbirinizi tanımak tanımlamak alışmak için neden biraz yavaş gitmeyi düşünmediniz?
Aldatildigini ogrenir ogrenmez de hemen kk'da uyelik acip bdv'ye yazmayi da unutmayalim. Arkadas her konuda cok hizli masallah.

Alay edicekseniz sorudan uzaklaşın lütfen yeterince stresliyim zaten
Alay etmek mi? yok yok şahsen bu kadar ışık hızında güvenin sırrını merak ettim bu bir alay değil. Görücü usulüyle tanışıp, sonrasında bence yeterince tanımadan evlenip hemen çocuk yapmak büyük cesaret vallahi. Eee şimdi aldatıldığınızı öğrendiniz sizce zaman geçiyor diye hamile kalmak çok mu mantıklıymış? Farz edin bir daha aldatılmadınız, bu şüphe içinizi kemirmeyecek mi? Bundan sonra sizce bu evlilik sizi mutlu eder mi? Eee mutsuz olursanız geç kaldım diye hemen yaptığınız çocuğunuza yazık değil mi? Şimdi bir daha bakın ben mi alay ediyorum yoksa durum gerçekten olmaması gereken bir durum mu?

Bu arada 6 haftalık hamileyim
İnşallah bebek sizdendir iyice kontrol ettiniz mi?😂
Şaka bir yana cidden soruyor musunuz ne yapmalıyım diye? Para karşılığı seks yapan, üstelik bu haltı sizinle nişanlıyken yiyen adamdan babalık, kocalık bekliyorsunuz hala bir umut. Elalemin ağzına göre yaşamanın sonu budur. Kendinize yazık etmişsiniz, belli ki bir cana daha edeceksiniz.

Back
X