• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışımm kızlar naapmam lazım😞

Maksim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
22
-16
16
30
Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim

Ne ara hamile kaldın ya son şeyi okuyana kadar iki ay olmuş bırak diyecektim .bu arada hastaya çocuğa da geçebilir adam eskortlarla birlikteyiz acilen test yaptırın

Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
Yasalarımızda evlilik tarihi itibariyle davranışları önemli, nişanlıyken yaptıkları yüzünden tazminat falan da alamazsınız..en efendi adam bile internette güzel bir kadın görürse ekranı yaklaştıriyor🧐erkekler böyle maalesef..madem evlendikten sonra size çok düşkün, geçmişi kurcalamayın fazla,baktığınızı asla söylemeyin..yeni sorunlara sebep olmayın..aldatirsa hemen hissedersiniz zaten..bebeğinizle mutlu olursunuz inşaallah..

Bende aynı durumu yaşadım. 3 aylık evliyim nisanliyken aldatılmışim. Evlendikten sonra öğrendim eşime sorduğumda klasik çok pişmanım vs. Şuan telefonu hep ortada işten eve evden işe ama insanda şüphe kalıyor ve hazmedemiyor aldatıldığını.
Eşiniz sizi ilerde yine aldatacak izleyin ve görün

Eşiniz sizi ilerde yine aldatacak izleyin ve görün
Bilemem belki evet belki hayir. Ama insanları tanımadan bu kadar kesin konuşmanız çok yanlış. Eski sevgilisiydi nisanliyken benden gizli konuştuğunu öğrendim. Mesajlarda absürt bisey yok ama sonuç olarak benden habersiz konuşmuş. Sonra yolda denk geldik kavga çıktı eşim babasıyla kavga etti mahkemelik olduk karşılıklı şikayetçi olundu. Bilip bilmeden konuşmayın benim eşim ne biriyle yattı ne eskortlara gitti. Ha aldatır mi tekrar bilemem siz de bilemezsiniz. İnsanları tanımadan yorum yapmayın. Umarım başınıza gelmez

Haazmedemeseniz evli kalmazsınız baya baya hazmetmişsiniz ki devam ediyorsunuz. Öğrendikten sonra birşey yapmadan devam ediyorsanız, bundan sonraki benzer olayların tek sorumlusu/suçlusu sizsiniz unutmayin.
Siz neler yaşadığımızı evimizin içini nerden biliyorsunuz ??????? Soruyu sorana fikrinizi belirtin lütfen ben kimsenin fikrini sormadım.

Bilemem belki evet belki hayir. Ama insanları tanımadan bu kadar kesin konuşmanız çok yanlış. Eski sevgilisiydi nisanliyken benden gizli konuştuğunu öğrendim. Mesajlarda absürt bisey yok ama sonuç olarak benden habersiz konuşmuş. Sonra yolda denk geldik kavga çıktı eşim babasıyla kavga etti mahkemelik olduk karşılıklı şikayetçi olundu. Bilip bilmeden konuşmayın benim eşim ne biriyle yattı ne eskortlara gitti. Ha aldatır mi tekrar bilemem siz de bilemezsiniz. İnsanları tanımadan yorum yapmayın. Umarım başınıza gelmez
O zaman aldattın demeyin. Bu arada zaten başıma geldiği için bunu yazdım, hem de aynısı.. yaşadığım acıyı sadece ben bilirim. Bir yapan tekrar yapıyor.

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Eşinizi affettiniz tekrar mı aldattı?
Eşim değildi. Erkek arkadaşımdı. Yani ben nişanlı iken öğrendim ve affettim. Bir kız ona çamaşırlı resmini atmıştı. Benim suçum yok o attı dedi. Bence durduk yere atmadı. Bu yüz verdi ki attı. O an affettim ama sonradan neleri çıktı

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Eşinizi affettiniz tekrar mı aldattı?
Eşim değildi. Erkek arkadaşımdı. Yani ben nişanlı iken öğrendim ve affettim. Bir kız ona çamaşırlı resmini atmıştı. Benim suçum yok o attı dedi. Bence durduk yere atmadı. Bu yüz verdi ki attı. O an affettim ama sonradan neleri çıktı

Hmm evlenmeden gerçek yüzünü görmeniz iyi bisey Allaha şükür benim ki öyle çıplak resim ya da kadınlara gitme gibi bisey değildi. Benden gizli konusmustu neden evleniyorsun diye hesap soruyor kız öyle mesajlar ama benden sakladı ben görüştüklerini de düşündüm ama inkar etti yemin etti görüşmediğine umarım doğrudur. Zaten kızın gerçek yüzünü görünce anladım kız peşini bırakmıyor yolda eşime saldırdı bana saldırdı neymiş ona umut vermiş yarı yolda bırakmış bütün mesele bu. Allah umarım senin karşına gerçekten seveceğin seni çok seven güvenilir birini çıkarır hep mutlu olursun 🙏 üzülme kimse yaşattığını yaşamadan ölmez

Hmm evlenmeden gerçek yüzünü görmeniz iyi bisey Allaha şükür benim ki öyle çıplak resim ya da kadınlara gitme gibi bisey değildi. Benden gizli konusmustu neden evleniyorsun diye hesap soruyor kız öyle mesajlar ama benden sakladı ben görüştüklerini de düşündüm ama inkar etti yemin etti görüşmediğine umarım doğrudur. Zaten kızın gerçek yüzünü görünce anladım kız peşini bırakmıyor yolda eşime saldırdı bana saldırdı neymiş ona umut vermiş yarı yolda bırakmış bütün mesele bu. Allah umarım senin karşına gerçekten seveceğin seni çok seven güvenilir birini çıkarır hep mutlu olursun 🙏 üzülme kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Çok teşekkür ederim, umarım siz de en güzelleri ile karşılaşırsınız..

Yani ne desem bilemedim. Bı akrabamiz oğlu için kötü kadinlara bulasmasindansa evlensin diyerek oğluna baskı yapıyordu. Büyük ihtimal sizin eşiniz de o mantıkla evliliğe itilmiş. Boşanıp bosanmamak size kalmış tabi ki.

Back
X