ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

önceki konusunda fare zehrı aldım çocuklarımı da kendımı de öldürücem diye yazdı, sonra da ara ara gırdı konusuna baktı ama bişey yazmadı. karı koca sevıyorlar ölümü her şekılde agızlarına dolamayı.
çok fena,bence arkadaşın ruh sağlığı bozulmuş..yazık günah o çocuklarıda bu çekilmez hayatlarına ortak ediyorlar:KK12:

ciddimisin bu düşünceyle yaşayamayacaksa boşansın..yada unutmak zorunda..bu şekilde çocuklarının ruh hali,ni bozmaya hakkı yok..annem rahmetli olduğunda 3 ay ağladım..eşim vardı kardeşlerim vardı..psikolojileri bozuluyordu sonra toparlamaya çalıtım kendimi bu nedri ya ruh hastalığı gibi:KK12:
cry konu sahibi bi konusunda çocuklarımı da kendimide öldürücem deyip çıkıp gitmişti. herkes panik oldu burda. sonra kazen açıkladı giriş yapmadan sitede konuyu takip ediyormuş ara ara.

cry konu sahibi bi konusunda çocuklarımı da kendimide öldürücem deyip çıkıp gitmişti. herkes panik oldu burda. sonra kazen açıkladı giriş yapmadan sitede konuyu takip ediyormuş ara ara.
aslında bildireceksin polise yurt dışında olsa alırlrdı çocukları elinden..çocuklarından çok hala hazmedememenin derdinde..toplum çekincesi var boşanamıyorda hasta etmiş kendini..bizi dinlemekten çok sadece yazıyor zaten..

Çocuklarına öyle acıyorum ki annelerinin bu tutarsızlığı yüzünden hayatları boyunca muhtemelen en güzel dönemleri olacak çocukluk dönemlerinden oluyorlar
Neden onları hala eşinin bu adını bile koyamadığım davranışlarına maruz bırakıyorsun
Çok değil bi üç beş sene sonra bu travmalar patlak vermeye başlayınca sen de pişman olacaksın
Gelirin var mı yok mu bilmiyorum ama yapabileceğin çok şey var
Bırak kendimi öldürürüm diye tehdit etmeyi, kocaları tarafından seni de aileni de öldürürüm diye tehdit alan kadınlar bile boşanıyor

Çocuklarına öyle acıyorum ki annelerinin bu tutarsızlığı yüzünden hayatları boyunca muhtemelen en güzel dönemleri olacak çocukluk dönemlerinden oluyorlar
Neden onları hala eşinin bu adını bile koyamadığım davranışlarına maruz bırakıyorsun
Çok değil bi üç beş sene sonra bu travmalar patlak vermeye başlayınca sen de pişman olacaksın
Gelirin var mı yok mu bilmiyorum ama yapabileceğin çok şey var
Bırak kendimi öldürürüm diye tehdit etmeyi, kocaları tarafından seni de aileni de öldürürüm diye tehdit alan kadınlar bile boşanıyor

bir kaç seneye gerek yok maalesef konu sahıbı kızının telefondan bir çok erkekle cinsellik konuştugunu yakalamıştı.

Kadina dedim ki ben sadece o gun otelde ne oldu bilmek istiyorum dedim.o da esiniz beni rahatsiz ediyordu hattasavciliga verdimnumarasinidedi...arastirdimoyle birsuc duyurusuyok kizlar.pekiseni rahatsiz edenbiriyle neden otele gittindedim...o daesinburalarda tanidik cok uzak biryerde konusalim dedi.peki otelde mi.sizi rahatsiz edenbiriyle....otelin restorantinda dedi.ya oda neden ayrilmis dedim.ben odaya cikmadim dedi....peki esim ilk sizin ciktiginizi soyledi.hayirdedi...neyse kadinhic otelden onceyi de kabul etmeyince konusacak bir sey de yoktu.neyse bana dedi ki esini ariyorum alsin seni.sen kimsindedim ...bu polisi cagiricam dedi.polis gelmeden surdan suraya gitmiycem dedim.o da ariyomus gibi yapiyor....bu bakti kigitmiyorum annneeeeeeee diye bagirdi.bende ondandaha yukseksesle bu kadin oglumun arkadasinin annesi benim kocamla su otelde yattilar..tumsite dokuldu..onuafise ettimmmm...ve esimi ariyorgel karini al diye....kizlar geldim eve agla agla dustugum durumlara bak..beni bu hale dusurense sevdigim kocam di.....o kadinida afise ttimmm
Aferin iyi halt etmişsin. Kadını rezil kocanı vezir at bakalım sen. Hatırlatmakta fayda var. Seni aldatan kocandı kadın değil. Seni düşünüp,koruyup kollaması gerekende sevgili eşinizdi. Erkeklerinizi aklayabilmek için hep kadınları boklamak yıllardır yapılan birşey ama pek işe yaramaz. Kocan pür-ü pak emin ol. Zaten ne geliyorsa insanın başına o dullardan geliyor değil mi? Masum kocanı yoldan çıkardılar diye kendini kandırmaya devam et ve yeni yeni aldatılmalara hazırla kendini. Kocanda bu ahlaksızlık sende bu ahmaklık varken başka birşey bekleme zaten

[QUOTE="nice1985, post: 41001492, member: 588770"]Ben avukatla görüştüğüm zmn.Bosanicam dediğim zamanlar agladi agladi...sonra sinir krizi geçirdi.bana dedi ki
Lisanında o.pumu olucan.Bosanicam onla bunlami birlikte olucan...çalışılan or.pumu olucan....

Peki namuslu olmak için insanın başında nikah şart mi...şartla sen nasıl orduda evliyken yaptın.

Yok kullarin hepsi öyleymiş....o da öyleydi.....kızlar benim bi arkadaşım var.dul.onunla konuşmamı istemiyor.neymiş ona ozenirmisim.aklımı celerlermiş..o arkadaşımı araştırmış.bulup konuşmak için.yok onun çocuğunu kacirtacaktim.sanki texas dizisi.

Sonra kendine gelince bunları seni kaybederim diye korktuğumuz söylüyorum.sen gidersen olurum ben diyor.[/QUOTE]
var ya şu laflarıı o pislik kocanıza yedirmemişsiniz,ama elalemin kadınını rezzil etmişsiniz. pisliğe bak hem suçlu hem güçlü
. ve siz bu lafları sindirip, bu adamla beraber olacaksınız ha. neyse ya.:KK14:

Yaşadıklarınız çok zor şeyler ama çocuklarınız esinizden daha önemlidir sizin için. suan esinizle olan sorunlara odaklandığınız için çocuklarınızın nasıl giderek bozuk bir ruh haline büründüğünü fark etmiyorsunuz.bosanın diyemem ama ne karar vereceksiniz verip çocuklarınıza yansıtmayın bunları.
he fikrimi soracak olursanız da kabul ederseniz hep aklınızda kuşku olacak sürekli araştırma yapacaksınız bu saatten sonra cok zor mutlu bir evlilik yaşamanız.ayrilsaniz etrafın lafına çok takılıyorsunuz o yüzden hala kararsız kaldınız zaten.en önemlisi çocuklarınızı düşünmek zorundasınız ne şekilde onları mutlu yetistirebileceksiniz o tercihi seçin.

Sorduum

sordum cnm.ilk gunler affederdimm.cunku seni cok seviyorum dedi...affederdim askim dedi..simdi affetmezdim.kadin baska erkek baska diyor.o kadin icin o.puuu diyor.kendi neymis merak ediyorum
Allahin ayetinde bile erkek kadinzinada esittir .sadece bekar evli fark ediyor..yok diyor.kadina daha fazla ceza erkege daha az diyor.ayeti inkar ediyor...dusunun bu mantigi.nerdeyse yapttigindan dolayi tebrik bekliyor.
he ya öyledir kadının cezası daha fazladır:KK14:. pehh. dinide kafasına göre değiştirmiş adam.

Yaşadıklarınız çok zor şeyler ama çocuklarınız esinizden daha önemlidir sizin için. suan esinizle olan sorunlara odaklandığınız için çocuklarınızın nasıl giderek bozuk bir ruh haline büründüğünü fark etmiyorsunuz.bosanın diyemem ama ne karar vereceksiniz verip çocuklarınıza yansıtmayın bunları.
he fikrimi soracak olursanız da kabul ederseniz hep aklınızda kuşku olacak sürekli araştırma yapacaksınız bu saatten sonra cok zor mutlu bir evlilik yaşamanız.ayrilsaniz etrafın lafına çok takılıyorsunuz o yüzden hala kararsız kaldınız zaten.en önemlisi çocuklarınızı düşünmek zorundasınız ne şekilde onları mutlu yetistirebileceksiniz o tercihi seçin.
fare zehiri ile çocuklarımla kendimi zehirliycem demiş:KK57:

Ay ben olurum oglumaaaaa...onu birakip gitmek diye bir an bile dusunup buraya HAYATIMIN EN ZOR KARARI DIYE BIR KONU ACMAZDIM.
Butun erkekleri kurban ederim oglumun sacinin bir telineeee...simdi sizin yazdiklarinizi okudum ya cok etkilendim oglumun odasina cikip onu opecegimm.o kadar etkilendim...bazi kadinlari anliyamiyorum.daha bosanmamis,ya da yeni bosanmis,hemen yeni iliskiye ee hoppalaaa..az bir durun.bir erkegin guzel sozleri sizi ikinci defa kandiracak.ilkinde kandirildiniz,ikincide temkinli olun.az akilli olun.
Benim cevremde de var boyle insanlar.ay bana sunu dedi bunu dedi...e heralde der seni elde etmek icin....ve bu kisinin bir de oglu var..ay gozu gormuyor oglunu.resimlerine bakiyor...ay yavrummm geldi annesinin yanina,annesi de nette sevgili pesinde.ve ben masayi terk edip aglamistim.o cocugun kapidan annesinin agzindan duyduklarina bakisina....yapmayin boyleee.az mantikli davranin.ben o yavrunun o bakisi icin dunyayi verirdimm.ama arkadasimin gozunu ask burumustuu..ne oldu adam terk etti onu.alacagini aldi ve gitti.

bunu yazan siz değilmisiniz ? neden aynısını yapma ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Laf çok ama icraat yok maalesef sizde Allah çocuklarınızın yardımcısı olsun.

Seni çok merak etmiştim
Ailecek terapiste gidin siz aşamayacaksınız bu sorunu ya boşanmak için ikna olacaksınız ya da hatalarınızı görüp onu telafisi için yol alacaksınız
Kangren olmuş iki tarafta oyüzden yardım alın
Eşinizle aynı evdesiniz peki paylaşımınız ne durumda çocuklar ve sizle iletişimi nasıl
Eşiniz anladığım kadarı ile pişman oyüzden ikna olup terapiste gitmeniz sanki daha kolay ama o gitmezse siz gidin

Nice bütün konularına hakim değildim açtım bir kaçını okudum
Bir önceki yorumumda dedim ki çocuklarında travmalar olacak, yapma onlara bunu diye
Eski konulara bakınca (özellikle kızınla ilgili olanlara) anlıyorum ki travmalar bas bas bağırıyor zaten ben buradayım diye

Bak canım kızın senden ya da babasından veya her ikinizden, doğrudan ona yaşattıklarınıza tepki olarak sürüsüne bereket yanlışa düşebilir. Aklıma ilk geleni söyleyeyim sana: eşinle arandaki bitmek tükenmek bilmez bu hesaplaşmanız arasında ondan yoksun bıraktığınız hangi duygu varsa onu dışarıda arayabilir. Yarın bir gün ciğeri beş para etmez adamın biri ona ihtiyacı olan/muhtaç olduğu bu duyguları verir/verirmiş gibi yapar, o zaman kendi hikayenin bir benzerini kızında izlersin.

Boşanmış ebeveynli çocuk olmak dünyanın en kötü şeyi değildir! Bak bunu sana anne ve babası boşansın diye her gece yatmadan önce dualar eden biri olarak yazıyorum. Asıl dünyanın en iğrenç hissi ne biliyor musun annesi bir böcek gibi ezilirken babasının ne kadar iğrenç bir adam olduğunu çıplak gözle izlemek zorunda bırakılmak

Çaresizlik hissini kendinle birlikte çocuklarının da her zerresine işliyorsun. Bunun sonucu yaşayacaklarını tahmin bile edemezsin.

Eğer boşanamıyorsan da sana son tavsiyem bol bol dua et çocuklarının karşısına babaları gibi biri çıkmasın.

kizlar sizleri cok ozledim.he ptakip ettim...bu gun kazen by.aradim,uyeligimi geri istedim.konusacak anlatacak kimsem yok.tesekkur ederim kazen by.yardimci oldu bana ve derdimidinliyeceklerle kavusturdu beni.

O Gunden sonra neler olmadi ki.bir gozumden oldum.stresten gozumde ileri derece de kan ve sivi sizmasi oldu.hani bir gozluktakarsindanumarali,gozler catallasir,aynen oyle goruyorum.zayifliktan olecegim.gorenler beni kizim saniyor.ve halen ayni evdeyiz.gidersen olduruum kendimi diyen bir koca...ve ben aglamaktan oldum kizlar....sglamaktanbaska yapacagim bir seyim yok.

Hani tum silahlarielinden alinmis bir kumandan dusunun.oyleyim.cok caresizim.
Merhaba canım öncelikle bende herkes gibi kendini toparla diyeceğim.. Canım belliki burya içini dökmek için yazmışsın yaşadıklarını. Sana boşan veya boşanma demiyeceğim Ama kendinide okadar yığratma derim bir erkek için değmez hemde aldatmış bir erkek için.. Canım bunu söylemedende geçeMeyeceğim aile içindeki sorunları yanlız aile çözebilir. Buna dışarıdan müdahele edildiği zaman işker dahada çok çığırından çıkar. Sana tavsiyem boşanacaksanda sen karar ver duracaksanda yine sen karar ver ve bu kararı verirken yanlızca kendini dinle senin için hamgisi iyi ise onu yap

Nice bütün konularına hakim değildim açtım bir kaçını okudum
Bir önceki yorumumda dedim ki çocuklarında travmalar olacak, yapma onlara bunu diye
Eski konulara bakınca (özellikle kızınla ilgili olanlara) anlıyorum ki travmalar bas bas bağırıyor zaten ben buradayım diye

Bak canım kızın senden ya da babasından veya her ikinizden, doğrudan ona yaşattıklarınıza tepki olarak sürüsüne bereket yanlışa düşebilir. Aklıma ilk geleni söyleyeyim sana: eşinle arandaki bitmek tükenmek bilmez bu hesaplaşmanız arasında ondan yoksun bıraktığınız hangi duygu varsa onu dışarıda arayabilir. Yarın bir gün ciğeri beş para etmez adamın biri ona ihtiyacı olan/muhtaç olduğu bu duyguları verir/verirmiş gibi yapar, o zaman kendi hikayenin bir benzerini kızında izlersin.

Boşanmış ebeveynli çocuk olmak dünyanın en kötü şeyi değildir! Bak bunu sana anne ve babası boşansın diye her gece yatmadan önce dualar eden biri olarak yazıyorum. Asıl dünyanın en iğrenç hissi ne biliyor musun annesi bir böcek gibi ezilirken babasının ne kadar iğrenç bir adam olduğunu çıplak gözle izlemek zorunda bırakılmak

Çaresizlik hissini kendinle birlikte çocuklarının da her zerresine işliyorsun. Bunun sonucu yaşayacaklarını tahmin bile edemezsin.

Eğer boşanamıyorsan da sana son tavsiyem bol bol dua et çocuklarının karşısına babaları gibi biri çıkmasın.
Bende "anne artık boşan. neyi bekliyorsun ki" diyen bir çocuk olarak yazınızı okudum okudukça dayanamadım ağladım. Kırmızıyla işaretlediğim kısım o kadar ama o kadar doğru ki. Konu sahibi kendinden vazgeçmiş. Gözünü kocası bürümüş. Öldüreceğim dedi diye ayrılamıyorum lafları falan hep bahane. Resmen boşanmak istemiyor da.
Kusuruma bakmasın ama, siz nasıl annesiniz?
Herkes yazmış burada. Sizin yorumlarınızdan da açıkça anlaşılıyor ki çocuklarınız çok büyük travmalar yaşıyor ve böyle gittikçe daha kötü olacaklar. Neden hala bu ısrar? Neden yataklara düşmek? Neden gidip eşinizin sizi aldattığı kadınla görüşüp KENDİNİZİ rezil ettiniz?
Çocuklarınızın arkasından "annesi de şöyle şöyle apartmanı inletti" demeleri hoşunuza mı gidiyor? Evden bıkan çocuklarınızın Allah'ım esirgesin evden kaçacağı, kötü arkadaşlıklara ve ya kötü alışkanlıklara sığınabileceğini ya da daha da beteri sizin gibi ölümü düşünmeyeceklerini biliyor musunuz? Burada çok ergen kızlar konu açıyor. Ailemdeki huzursuzluktan bıktım hayattan soğudum kendimi öldüreceğim vs. diye.
Kalkın artık. Silkelenin. Acilen bir karar verin. Dimdik arkasında durun çocuklarınızın. Yazık onlar size destek olmaya çalışıyor. Onlar size yol göstermeye çalışıyor. Eşinizle aranızdaki savaşlardan en çok yaralı çıkacak olan onlar. Yapmayın! Evet biliyorum ağır gelecek bu yazdıklarım ki kötü dediğim herşey sizden ve çocuklarınızdan uzak olsun inşallah. Ama bunları da düşünmelisiniz.
Tam ergen çağlarında annesinin ve babasının dertlerini, yakınmalarını dinleyip onları sakinleştirmeye ve boşanmaya ikna etmeye çalışan birisi olarak yazıyorum bunları.
Ne mi oldu? Annem ve babam aldatma yüzünden boşandı babam evlendi çoluğa çocuğa karıştı. İkisiyle de aram iyi ve çok huzurlu bir hayatım var....

Bana diyorlar ki bak koçan seni seçti.ya kolundan tutup atsaydı kapıya.ya o kadını geçseydi..demek ki seni seviyor...

Bak çok düşman esin..hiç kimse böyle olmuyor.bu arada es zayıfladı.kimseyle konuşmuyor.basi hep yerde...bilmeyen kişiler bana veya birbirlerine soruyor ne oldu x e diye.

Yok seni seviyor...a birde belki bundan sonra daha mutlu olursunuz...

Kızlar kadına sunulan promosyonlara bakarmisiniz..

Nerdeyse iki rekat şükür namazı kıl diyecekler

Tabii tabii seni sevdiği için ayrıldı.
En iyi erkek pişman erkektir.
Bak hevesini Aldı geldi. Yanında.
Ya dışarı atsaydı seni :KK59:
'Kadın kocanı ayartmıştır' da dediler mi? :KK47:

Ne yazık ki sizin sorununuz aldatma değil.
Sen evlilik için fazla evhamlı ve çok kuran, eşin ise çok hovarda ve sorumsuz.
Ortaya böyle bir tablo çıkıyor işte.
Ben boşanabileceğini sanmıyorum. Çünkü kendine acımaktan başka birşey yapmadığın gibi, çözüm de aramıyorsun.
Ayrılırsak kendini öldürür deyip durmuşsun.
Eh, öldürsün. Keşke Öldürse de kurtulsan yaptığı zırvalardan.
Ama unutma havlayan köpek ısırmaz.
Böyle yapıyor, sen de inanmak istediğin için susuyorsun.

Yıkıldım öldüm bittim diyorsun ama hiç bir karar almayıp ölü gibi yaşıyorsun. Çocukların var senin kendine gel silkelen. Eşini affediyorsan et etmiyorsan boşan. Acı çekmek hoşuna mı gidiyor. Herkes ilk başta yıkılır ama sonra toparlanıp hayatına odaklanırsın yetişkin çocukları olan bir birey kendini böyle salmamalı. İkinizin de ne hakkı var çocukların psikolojisini bozmaya. Aldatma kocan ve sen arasında bir sorun, ikinizde çocuklara yansıtmadan kararlar alın ilişkiniz için...

Back
X