Ay ben olurum oglumaaaaa...onu birakip gitmek diye bir an bile dusunup buraya HAYATIMIN EN ZOR KARARI DIYE BIR KONU ACMAZDIM.
Butun erkekleri kurban ederim oglumun sacinin bir telineeee...simdi sizin yazdiklarinizi okudum ya cok etkilendim oglumun odasina cikip onu opecegimm.o kadar etkilendim...bazi kadinlari anliyamiyorum.daha bosanmamis,ya da yeni bosanmis,hemen yeni iliskiye ee hoppalaaa..az bir durun.bir erkegin guzel sozleri sizi ikinci defa kandiracak.ilkinde kandirildiniz,ikincide temkinli olun.az akilli olun.
Benim cevremde de var boyle insanlar.ay bana sunu dedi bunu dedi...e heralde der seni elde etmek icin....ve bu kisinin bir de oglu var..ay gozu gormuyor oglunu.resimlerine bakiyor...ay yavrummm geldi annesinin yanina,annesi de nette sevgili pesinde.ve ben masayi terk edip aglamistim.o cocugun kapidan annesinin agzindan duyduklarina bakisina....yapmayin boyleee.az mantikli davranin.ben o yavrunun o bakisi icin dunyayi verirdimm.ama arkadasimin gozunu ask burumustuu..ne oldu adam terk etti onu.alacagini aldi ve gitti.