ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

Cnm ben ona bir süre evden gitmesini söyledim.tahammül edemiyorum seni görmeye....tabi daha oncede diyordum.artık o da yeterki bosanmiyalim Tmm gidicem dedi.yalan soylemiyecegi m gitti diye mutlu değilim.gözlerimin önünde yuvam gidiyor.
Yeter ki bosanmayalim ben gidiyim nedir ki... Yakinda donerim dusuncesyle gtmis o. Bak sana gayet yumusak soylecegim kocandan hepimiz nefret ettik kimse yanyana kalmanizda bir mantik goremiyor artik. Ama nedense bosanmak istemiyor sen de istemiyosun o yuzden. Evlilignz bitmycek yani bunu dusunup kendini telef etme. Nasil sindirebilirim diye dusun.

Az önce arkadaşlarım ve annem geldiler.bana kızdılar çabuk ara kocanın gelsin.köpekler gibi pişman.en iyi koca pişman kocadir.

Annem sakın bosanma diyor şimdi.her kez yapıyormuş.etraf bozulmus.arkadaşım da bak affetmesen adam seni bosar....

Hayatim alt üst oldu.

Az önce arkadaşlarım ve annem geldiler.bana kızdılar çabuk ara kocanın gelsin.köpekler gibi pişman.en iyi koca pişman kocadir.

Annem sakın bosanma diyor şimdi.her kez yapıyormuş.etraf bozulmus.arkadaşım da bak affetmesen adam seni bosar....

Hayatim alt üst oldu.

Annenin derdi ne hakkaten, küçükken yoklukta büyüttüğü kızının şimdi ağlamaktan kör olması mı hoşuna gidecek? Aç ve açıkta mı kalacaksın o gereksiz adam evden gidince?

Kadina dedim ki ben sadece o gun otelde ne oldu bilmek istiyorum dedim.o da esiniz beni rahatsiz ediyordu hattasavciliga verdimnumarasinidedi...arastirdimoyle birsuc duyurusuyok kizlar.pekiseni rahatsiz edenbiriyle neden otele gittindedim...o daesinburalarda tanidik cok uzak biryerde konusalim dedi.peki otelde mi.sizi rahatsiz edenbiriyle....otelin restorantinda dedi.ya oda neden ayrilmis dedim.ben odaya cikmadim dedi....peki esim ilk sizin ciktiginizi soyledi.hayirdedi...neyse kadinhic otelden onceyi de kabul etmeyince konusacak bir sey de yoktu.neyse bana dedi ki esini ariyorum alsin seni.sen kimsindedim ...bu polisi cagiricam dedi.polis gelmeden surdan suraya gitmiycem dedim.o da ariyomus gibi yapiyor....bu bakti kigitmiyorum annneeeeeeee diye bagirdi.bende ondandaha yukseksesle bu kadin oglumun arkadasinin annesi benim kocamla su otelde yattilar..tumsite dokuldu..onuafise ettimmmm...ve esimi ariyorgel karini al diye....kizlar geldim eve agla agla dustugum durumlara bak..beni bu hale dusurense sevdigim kocam di.....o kadinida afise ttimmm
Ya arkadaşım.Sence sen kimi afişe ediyorsun.El,n kadınını mı,aynı evde yaşadığın e yaşamaya devam ettiğin kocanı mı,kendini mi?.
Tamam anlıyorum aldatıldın canın yandı boşanmaya cesaret edemedin de..
Şu an ki durumda hala bir adım yol alamamışsın ne olmasını bekliyorsun.Gözünden sağlığından evlatlarından çok mu önemli.Bu kadar aylarca dramatize duruma getirmek ne kadar doğru.Bir yere kadar sen haklıydın.Bir yerden sonra artık haksız duruma geçiyorsun.
Otele gitmişler mi gitmşler.Yukarı çıksa neeeeee,çıkmasa neee.Çok mu önemli.Kendine bahaneler arama.Ya bu evliliği bitir.Ya da silkelen evliliğine devam et.Bu şekilde olmaz.Yazık günah.Kimsenin psikolojisi dayanmaz.Kocan da zamanla bakar,aynı tas aynı hamam.O da bırakır yalvarmayı.
Elin kadınını boşver sen ya.Tamam hazmedemedin şu bu ama bi yerde bi kararın bi duruşun olsun.Ne diye merhamet bekliyorsun.Ne diye aciz ağlayan ruhsal çöküntülü davranıyorsun.
Boşanacaksan şartlarım şu şu şu deyip yoluna bakacaksın.Boşanmayacaksan şbeklentilerim şu şu şu deyip yoluna bakacaksın.
Ne ilk boşanan sensin ne ilk aldatılan.Haatta herşeyin bir çözümü var.

Kendi sağlığınızı tehdit edecek duruma gelmişken sıkıntılarınız, Hala size bu sıkıntıları yükleyen adamı yanınızda yörenizde tutmanız kendinizi sevmediğinizi gösterir.Eşinizi sevmekten çok kendinizi sevseniz bu duruma katlanmazsınız. İyi düşünün..

Hayatim alt üst oldu.

Elif Şafak'ın bir kitabında çok güzel bir söz vardır Nıce;
''Hayatının altının, üstünden güzel olmadığını nereden biliyorsun ..''
Annen de olsa her kim olursa olsun, hiç kimsenin hiçbirşey demesine bakma ..
Hayat senin bunu unutma ..
Ayrıca annen haksız, herkes yapmıyor ..

Elif Şafak'ın bir kitabında çok güzel bir söz vardır Nıce;
''Hayatının altının, üstünden güzel olmadığını nereden biliyorsun ..''
Annen de olsa her kim olursa olsun, hiç kimsenin hiçbirşey demesine bakma ..
Hayat senin bunu unutma ..
Ayrıca annen haksız, herkes yapmıyor ..

Ne kdr güzel bir söz.insana umut veriyor.

naptınız son durumunuz nedir? buraya yazmadığınıza göre adamı tekrar eve aldınız sanırım??
Evtttt eve aldım.en son oğlumla birlikte oldukları bir gun oğlumu getirdi eve ve oglum gelmesini istedi.

Ve bu surecte onun hiç yüzünü görmüyorum.ve ona karşı tiksinti ve nefret duyuyorum.o sevgim gitti bitti...ve bu gun is başvurusu yaptım.olumlu olduğunu düşünüyorum.ve bayramdan sonra ınş.tamamen bitirme kararı aldım.
Evi satmakla tehdit ediyor.borclarimi odiyim egrisiyle ev al dedi bana.bende evi sattirmam dedim.yok satıp borclarimi diyeceğim dedi.
Borçlar kime benim aileme istemiyolar dedim.sattirmam evi de ....
Ok sen evlenip adamı bu eve mi getireceksin oldu şimdi de.boynamamak beni köşeye sıkıştırmak için elinden geleni yapiyor.ama bu sefer evi sat borçlarını öde kalan parayla da ev al diyicem.başımda bir kiremitli gecekonduya bile razıyım.sadece onu görmek istemiyorum.

Eve girince sesini duyunca ellerim titriyor.oglum telden onunla konuşurken dahi yanında duymuyorum.sesini duymamak için.pisikolojisi düzeldi.ve doğru kararlar alıp düşünebiliyorum.

Şu mübarek ayın hatırına rabbim bana ve çocuklarıma hayırlı kapılar acar ınş.

Evtttt eve aldım.en son oğlumla birlikte oldukları bir gun oğlumu getirdi eve ve oglum gelmesini istedi.

Ve bu surecte onun hiç yüzünü görmüyorum.ve ona karşı tiksinti ve nefret duyuyorum.o sevgim gitti bitti...ve bu gun is başvurusu yaptım.olumlu olduğunu düşünüyorum.ve bayramdan sonra ınş.tamamen bitirme kararı aldım.
Evi satmakla tehdit ediyor.borclarimi odiyim egrisiyle ev al dedi bana.bende evi sattirmam dedim.yok satıp borclarimi diyeceğim dedi.
Borçlar kime benim aileme istemiyolar dedim.sattirmam evi de ....
Ok sen evlenip adamı bu eve mi getireceksin oldu şimdi de.boynamamak beni köşeye sıkıştırmak için elinden geleni yapiyor.ama bu sefer evi sat borçlarını öde kalan parayla da ev al diyicem.başımda bir kiremitli gecekonduya bile razıyım.sadece onu görmek istemiyorum.

Eve girince sesini duyunca ellerim titriyor.oglum telden onunla konuşurken dahi yanında duymuyorum.sesini duymamak için.pisikolojisi düzeldi.ve doğru kararlar alıp düşünebiliyorum.

Şu mübarek ayın hatırına rabbim bana ve çocuklarıma hayırlı kapılar acar ınş.

Iyi yapmışsın bu kararı almakla.. Hakkinda hayirlisi olsun..

bayramdan sonrada yaz nice. ben ayrılacağını düşünmüyorum :KK66:
İnş dediğiniz gibi olmaz.beni aldattı ama onu çok seviyordum.ve nasıl sevilir böyle biri diyecek dualar ettim.cık namaz kıldım.rabbim duasına ısrarcı olanı severim.ve ben heteroseksüel duada ona kasti soğukluk ver ve benim sevgimi yok et diye yalvardım.sabahlara kadar.seccadelerdemi Uyumadım.sabahlara kadar yalvardım.
Kurunda geçen tüm peygamberlerin adını sayıp aracımız koymadım.evliyalarimi daha neler ve kimlerin yüzü suyu hürmetine mi demedim.yaratıcılarından hangisinden neyden hosnutsan onun yüzü suyu hürmetine kalubelanın kabenin ayın güneşin her şeyi saydım arkadaşlar.tam üç buçuk ay hiç susmadan.bir dakika yoktu ki gözümden yas akmasın.

Ve en son günümü anlatayım sizlere.o gece rüyamda yolumun usgünde asure kazanlari her adımımı da tekrar tekrar.başımda da tulbent çıkarıp atıyorum.
Sabah kalktım kalbim sıkışmış nasıl ağlıyorum.salona kostüm yere düştüm aglamaktan helak oldum.ellerim yumruk halinde.ve tam bir saat inleye inliye kendime geldim.

Akşama doğru rüyanın tabirine bakayım dedim.asure kazanı görmek sıkıntıları alacağıma ferhat cikacagima yorumlaniyirdu.basimdaki tulbent atmam da duygularımın fikirlerimin değişeceğine yorumlaniyirdu.

Arkadaşlar gerçekten ben oakşamdan beri eşime karşı tüm sevgim gitti.ve dedim ki yani sizin anlatmak isteyipte benim anlamadığım şeyi....onun için mi gözümden oldum.onun için mi bu kadr zayıfladım.onun için mi bu kdr göz yasi döktüm.o pislik için mi.her kez o.p.kukla siniflandiran adi adam kendi o.p.oldu.allah onu o duruma düşürdü.

Ve artık kendimi çok değerli ve çok güçlü görüyorum.ben kaybetmedim.ben tanıdım öğrendim ki evimde bir adi varmış.o kaybetti.beni çocuklarını namusunu.

Ben dualarimla kurtuldum bu sıkıntıdan.rabbim diyor ki

Sizin duaniz olmasaydı rabbim size deger verirmiydi.?

Ben işimi allaha bıraktım.eğer rabbine bırakırsanız işinizi olmuş bilin.

İnş dediğiniz gibi olmaz.beni aldattı ama onu çok seviyordum.ve nasıl sevilir böyle biri diyecek dualar ettim.cık namaz kıldım.rabbim duasına ısrarcı olanı severim.ve ben heteroseksüel duada ona kasti soğukluk ver ve benim sevgimi yok et diye yalvardım.sabahlara kadar.seccadelerdemi Uyumadım.sabahlara kadar yalvardım.
Kurunda geçen tüm peygamberlerin adını sayıp aracımız koymadım.evliyalarimi daha neler ve kimlerin yüzü suyu hürmetine mi demedim.yaratıcılarından hangisinden neyden hosnutsan onun yüzü suyu hürmetine kalubelanın kabenin ayın güneşin her şeyi saydım arkadaşlar.tam üç buçuk ay hiç susmadan.bir dakika yoktu ki gözümden yas akmasın.

Ve en son günümü anlatayım sizlere.o gece rüyamda yolumun usgünde asure kazanlari her adımımı da tekrar tekrar.başımda da tulbent çıkarıp atıyorum.
Sabah kalktım kalbim sıkışmış nasıl ağlıyorum.salona kostüm yere düştüm aglamaktan helak oldum.ellerim yumruk halinde.ve tam bir saat inleye inliye kendime geldim.

Akşama doğru rüyanın tabirine bakayım dedim.asure kazanı görmek sıkıntıları alacağıma ferhat cikacagima yorumlaniyirdu.basimdaki tulbent atmam da duygularımın fikirlerimin değişeceğine yorumlaniyirdu.

Arkadaşlar gerçekten ben oakşamdan beri eşime karşı tüm sevgim gitti.ve dedim ki yani sizin anlatmak isteyipte benim anlamadığım şeyi....onun için mi gözümden oldum.onun için mi bu kadr zayıfladım.onun için mi bu kdr göz yasi döktüm.o pislik için mi.her kez o.p.kukla siniflandiran adi adam kendi o.p.oldu.allah onu o duruma düşürdü.

Ve artık kendimi çok değerli ve çok güçlü görüyorum.ben kaybetmedim.ben tanıdım öğrendim ki evimde bir adi varmış.o kaybetti.beni çocuklarını namusunu.

Ben dualarimla kurtuldum bu sıkıntıdan.rabbim diyor ki

Sizin duaniz olmasaydı rabbim size deger verirmiydi.?

Ben işimi allaha bıraktım.eğer rabbine bırakırsanız işinizi olmuş bilin.

Kendini toparlamana, gücünün farkına varmana çok sevindim Nice .
İnşallah bundan sonra hayırlı güzellikler yaşarsın .

Back
X