bayramdan sonrada yaz nice. ben ayrılacağını düşünmüyorum
İnş dediğiniz gibi olmaz.beni aldattı ama onu çok seviyordum.ve nasıl sevilir böyle biri diyecek dualar ettim.cık namaz kıldım.rabbim duasına ısrarcı olanı severim.ve ben heteroseksüel duada ona kasti soğukluk ver ve benim sevgimi yok et diye yalvardım.sabahlara kadar.seccadelerdemi Uyumadım.sabahlara kadar yalvardım.
Kurunda geçen tüm peygamberlerin adını sayıp aracımız koymadım.evliyalarimi daha neler ve kimlerin yüzü suyu hürmetine mi demedim.yaratıcılarından hangisinden neyden hosnutsan onun yüzü suyu hürmetine kalubelanın kabenin ayın güneşin her şeyi saydım arkadaşlar.tam üç buçuk ay hiç susmadan.bir dakika yoktu ki gözümden yas akmasın.
Ve en son günümü anlatayım sizlere.o gece rüyamda yolumun usgünde asure kazanlari her adımımı da tekrar tekrar.başımda da tulbent çıkarıp atıyorum.
Sabah kalktım kalbim sıkışmış nasıl ağlıyorum.salona kostüm yere düştüm aglamaktan helak oldum.ellerim yumruk halinde.ve tam bir saat inleye inliye kendime geldim.
Akşama doğru rüyanın tabirine bakayım dedim.asure kazanı görmek sıkıntıları alacağıma ferhat cikacagima yorumlaniyirdu.basimdaki tulbent atmam da duygularımın fikirlerimin değişeceğine yorumlaniyirdu.
Arkadaşlar gerçekten ben oakşamdan beri eşime karşı tüm sevgim gitti.ve dedim ki yani sizin anlatmak isteyipte benim anlamadığım şeyi....onun için mi gözümden oldum.onun için mi bu kadr zayıfladım.onun için mi bu kdr göz yasi döktüm.o pislik için mi.her kez o.p.kukla siniflandiran adi adam kendi o.p.oldu.allah onu o duruma düşürdü.
Ve artık kendimi çok değerli ve çok güçlü görüyorum.ben kaybetmedim.ben tanıdım öğrendim ki evimde bir adi varmış.o kaybetti.beni çocuklarını namusunu.
Ben dualarimla kurtuldum bu sıkıntıdan.rabbim diyor ki
Sizin duaniz olmasaydı rabbim size deger verirmiydi.?
Ben işimi allaha bıraktım.eğer rabbine bırakırsanız işinizi olmuş bilin.