Aldatılsanız eşinizi/sevgilinizi nasıl cezalandırırsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gonul1977
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gönül,ben sanırım 3 cüye girerdim. bekarım,ama evli olsaydım eğer,eşide benzetirdim,o kadınıda.
yani kadında nasibini alırdı.
bu olaylarda her zaman,en fazla adamı ,suçlu bulurum. sonrada 2ci kadını. o da tabiiki, suçsuz değil. ama bu olay herkesin dediği gibi yüzde 50 yüzde 50 değil. bence erkeğin suç yüzdesi ,2ci kadına göre ,bence,daha fazla.

bence de erkeğin yüzdesi fazla.
erkek istemezse başka kadın hayatına giremez.

cezasi mi kalmis zaten adamin gonlu kaymis benimle isi bitmis ki bu halti yemis sutlarim gider tek saniye dusunmem

eger böyle birsey olursa Allah korusun,o zaten kendi kendine cezasini vermis olur beni aldatarak.

beni aldatacak bende ona cezamı vericem ,kusura bakmada bu kurabiye çalan bir çocukmuda ona ceza vereyim,

büyük konuşmak istemem ama boşanırım

ALLAH'a havale ederim.zaten ona gereken cezayı en güzel şekil de ALLAH verecektir.

arkadaslar bazen ınsan ıstedıklerını yapamaz yanı ben bekarken kapının onune koyardım dıyordum ama sonuç yaptı we halen beraberız cunku ıkı ewladım war işin kotusu halende yapıyor ama suan elımden bırsey gelmıyor bazen hırs yapıyorum karsı tarafa yenılmemek ıçın bu ilişkiye emek werdıgım için belkıde seytana uydugu için bılmıyorum ama ALLAH a hawale etmek bence en ıyısı ilahı adalet elmet kendını gosterecektır örnekleri etrafımda cok belkıde bunun tadınımı cıkarmak istıyorum bılmıyorum karmasık duygular içerısındeyım cunku su an onunla bırlıkte we ewe donmek uzere :(

Valla büyük konuşmayım ama direk aldattığını ispatlar ve öğrenirsem, sevgisinden gebersemde ayrılırım. Çünkü ben ona ihanet etmiyorsam o da bana ihanet edemez.Bunu sadece cinsellik anlamında değil, kalbinin benden başka bir kadının attığı zaman için de aldatma olarak gördüğüm için böyle konuşuyorum.
Zira bir adam yada kadın, başkasına karşı sevgi hissedebiliyorsa, demek ki o zaten sevdiğinden vazgeçimiş ve onun yerini çoktan başka birisi almış demektir.O saatten sonra o kişi yatağına girse de, girmese de fark etmez.
He bu arada ayrılana kadar, ve ayrıldıktan sonra ona öyle eziyetler eder,pişman ederdim ki , acısından geberir. Ve bir de üzerine beni kaybettiğiyle kalır.
Ömrü boyunca bunun acısını yüreğinde hep hisseder.Benim nefretim ve kinim, ona olan sevgim ve aşkım kadar güçlüdür.Benim canımı yaktıktan sonra , benden korksun ve kaçacak delik arasın derim...

bensiz kalmanın ceza olacağını zannetmiyorum bence...
erkek zaten bunu göze almış oluyor ta ki açık werene kadar...

direk hayatımdan çıkartırım, cezayla falan ne uğraşıcam, allahından bulsun derim, başlarım yeni hayatımasengözlerimebaksanab

Ceza vermeme gerek kalmaz, cünkü Allah zaten hakettigi cezayi verecektir :Saruboceq:
Bosanirim...

kendileri o riski göze alma cesareti gösterebiliyosa ,bende şutlarım ,gözünün yaşına bakmam..

Adam bana değer vermeyecek aldatacak ben evliliğimi kurtarmak için uğraşacağım. Yok yaaaaa, anında şutlarım çeker gider.

eğer onu kabul edersem, kendim için olayı unutmaya bakarım. ama asla eski ben olmayarakta ona en büyük cezaı veririm sanırım gerisi allah a kalmış.

CADIARZU Önce ailesine ,iş yerine onu rezil ederim..Sonrada boşanıp nesi var nesi yok alırım..Aldatıldığım için madur durumdayım çünkü..O kendine yeniden bir hayat kurmak zorunda kalır,sıfırdan başlamak zorunda kalır..Ama herşeye...:dilcikar:

Back
X