Elinin altinda bilgisayar yok acikcasi nete tlfndan giriyo ama buraya konu acmamis hic bana durumu anlatti bende ayrilmayacaksa hic soyleme dedim ama buraya sormayi ben teklif ettim ve oyle konu actikElinin altında bilgisayar var,eşini sosyal medyadan takip ediyor ama şuraya üyelik alamıyor mu, almıyor mu?
Ayy Allah korusun ben degilim ama ben olsam 5cocukta olsam bosarim yuregimde kaldirmaz ruhumda bunuda arkadas soyledim amasuan gidecek yeri olmadigi icin mecbur ve tabi cocuklar var calismasida imkansizBelki de o arkadaş sensinSen değilsen de önerim şu madem boşanmayacak görmezden gelsin yüz göz olmaya gerek yok.
Cok guzel ozetlemissiniz sunu soylemek istiyorum evet ozamanda cok kavgalar etmisti iyi hatirliyorum ama bagiis cagiris ama ilk kez oldu diye bidaha olmaz dedi sanirim ama simdi bagirip rezil olmak istemiyo e ayrilmayida suan yapamayacagina gore hic degilse bilsin diyo ama oda sıkıntı..Öyle şeyler yazmışsınız ki inanın düzgün cümle kurmaya çalışıcam..
Bakımsız suratsız vs vs kadın olunca aldatılmaz
Adam gb adamla evliysen..
Çok seviyor çok çok bulunan karakteri aldatıyor aldatmış devam ediyor..
Arkadaşınız geçmişte kırıldıgını anlatmamış mı?
Adam bunun yanlış oldugunun bilincinde degil mi?
Kırıldıgını anlatacak yanlış oldugunu anlatacak...
Boşanmayı ileri ki zamana bıraktı ise şimdi susmak en dogrusu çünkü arsız olur nasıl olsa biliyor ama yutuyor olur olur olur ...
Aldatan kadın yada erkegin en başta yapacagı şey cebte düşündügü nikahlı eşini boşamak
Oxaman adam gb adam diye anılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?