- 11 Aralık 2018
- 42.692
- 265.225
- 598
Soyle bir sey var o sanirim en son kimi arattigi yani arama butonuna basinca cikiyo kimi arattiginBenim merak ettiğim, nasil instagram geçmişine bakti? Instada öyle bir fonksyon yok.
Hay ağzını öpeyim. Erkekler g.tü göbeği salsın af edersin. Binbir küfür etsin, hakaret etsin sorun yok kadın gülmedi, cilve yapmadı yok efendim makyaj yapmadı diye aldatılsın, mantıklı.Her suratsız aldatilsin mi ?
Ben de suratsız bir kadınım belki gülmeyi sevmiyorum çok , buyuzden aldatiliyim mi yani?
Az daha yazın da kadın doğursun okurkenEşinden sıkılmış belli ki. Daha güzelini arıyordur. 3. Çocuk dogduktan sonra temelli gider o adam. Çekici de gelmiyordur haliyle her ne kadar bakımlı bile olsa.
Cevap verdim size.Az daha yazın da kadın doğursun okurken
Aman içinizde falan tutmayın
3. Doğuran her kadın temelli terk ediliyor zaten
Çekici de değildir mi ne yani?
Ben çok merak ediyorum hem size hemde arkadaşım öyle suratsız bakımsız diyen konu sahibine soruyorum
Zaman aleyhinize işliyor,her gün yaşlanıyorsunuz. Ya da hasta oldunuz saç baş kalmadı diyelim
Korkmuyormusunuz ?
Düşünce yapınıza göre eninde sonunda aldatılacaksınız
Kendisiyse suratsız bakımsız olsun o zaman
Herkes arkadaşı için yapıyo birşeylerAdam da arkadaşına eskort aramadıysa başka bi açıklaması yok. Boşanmayacaksa da bizim vereceğimiz bişey de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?