Aldatirkenmi yakalamis oldu

Önce başlığa cevap vereyim sadakat yemini ederken yakalamadığı belli? Aldatmak ille de biriyle duygusal ilişki yaşamak ya da birini koynuna almak değil. Eskort aratmakta aldatmaktır, hatta has aldatmaktır.

Büyük konuşmak istemem ama beni aldatan, güvenmediğim, devamlı takip altında tuttuğum adamdan 3. çocuğu yapmam, yapamam. İnsan güvendiğinden tek çocuğu zor yapıyor.

Arkadaşınız takip sonucunda değil bunu ne yakalarsa yakalasın ayrılamayacaksa şayet o zaman görmemiş gibi yapacak ya da gidip çemkirecek başka yolu yok.
 
Her suratsız aldatilsin mi ?
Ben de suratsız bir kadınım belki gülmeyi sevmiyorum çok , buyuzden aldatiliyim mi yani?
Hay ağzını öpeyim. Erkekler g.tü göbeği salsın af edersin. Binbir küfür etsin, hakaret etsin sorun yok kadın gülmedi, cilve yapmadı yok efendim makyaj yapmadı diye aldatılsın, mantıklı.
 
Aldatılıp da evliliğine devam eden kadınlara örnek olsun.

İsterse fiziksel bir kanıt bulamasın. Mesajlaşma olmasın. Aldatan tekrar aldatır.

Arkadaşınızdaki ne cesaretmiş 3 tane çocuk yapmış. Bu 7 sene boyunca sürekli gözü üzerinde yaşamış çok mu keyifli geçmiş zamanı? O sevip okşamaları, ilgi göstermelerinin hepsi de göz boyama. Öğrenin artık şunu. Sadece kendinizi kandırmıyorsunuz. Mutsuz ve yanlış evliliklerinize çocukları da alet ediyorsunuz sonra bu toplum neden böyle?
 
Eşinden sıkılmış belli ki. Daha güzelini arıyordur. 3. Çocuk dogduktan sonra temelli gider o adam. Çekici de gelmiyordur haliyle her ne kadar bakımlı bile olsa.
 
Aldatmiş bir esi takip etmek bi daha aldatirsa bosamak icin olmali.

Cunku aldatilip bosanmayan biri tamam beni ikna ettin sana guvendim bu nedenle devam edelim bi daha aldatmayacagina inandim demis oluyor.

Ama takipte kalarak da aslinda guvenmedigini ve aldatacagi gunu bekledigini kendi de biliyor.

Bu durumda 7 yil bir kocayi surekli takip etmek acayip bir gerilim.

Escort aramak normal degil tabii ki.

Ama ne olacak ki ortaya cikarsa kavga, gurultuden baska.

Yani bu durumlarda bosanma olmayacagina gore es evine bakiyorsa, cocuklarina ilgi gosteriyorsa, kocalik yapiyorsa hic gerisini arastirmamak lazim.
 
Eşinden sıkılmış belli ki. Daha güzelini arıyordur. 3. Çocuk dogduktan sonra temelli gider o adam. Çekici de gelmiyordur haliyle her ne kadar bakımlı bile olsa.
Az daha yazın da kadın doğursun okurken
Aman içinizde falan tutmayın
3. Doğuran her kadın temelli terk ediliyor zaten
Çekici de değildir mi ne yani?
Ben çok merak ediyorum hem size hemde arkadaşım öyle suratsız bakımsız diyen konu sahibine soruyorum
Zaman aleyhinize işliyor,her gün yaşlanıyorsunuz. Ya da hasta oldunuz saç baş kalmadı diyelim
Korkmuyormusunuz ?
Düşünce yapınıza göre eninde sonunda aldatılacaksınız
 
Böyle gider bu boşanmayacaksa kurcalamasın boş yere
 
Cevap verdim size.
 
Boşanmayackasa sussun otursun yerine. Daha öncede adatılmış şimdide aylar sonra yine adlatıyacak hep aldatılacaktır o yüzden kocasını böyle kabul etse iyi olur
 
Susalacak gibi degilde sussa ici icini yiyecek her an
Ee boşanmayacak madem neden irdeliyor adam yapmis zamaninda yine yapacak elbette.
Zor.
 
Midesi alacaksa boşanmasın. Hastalık kapıp bir de çocuklara bulaşabilir lütfen dikkat etsin. Oturdukları evden gönderip nafaka ile çocuklara bakabilir. Ben asla düşünmez bitirirdim. Allah yardımcısı olsun.
Belki bir arkadaşı yakalamış gibi yapıp eşine söylemekle tehdit etse korkabilir. Ama bunlar hep geçici çözümler içi hiç rahat olmayacak. Üzüldüm arkadaşınıza bebeğine konsantre olup anneliğinin keyfini çıkaracağına bununla üzülecek. Bebeğe odaklansın ev arkadaşı gibi davransın. Zaten Doğum yapacağından 2-3 ay aynı yatağı paylaşmaz. Diğer çocuklar kaç yaşlarında?
 
Suratsız bakımsız olsa hak etmiş mi olacaktı?

Ayrılamayacaksa görmezden gelecek başka seçenek sizce yoksa bizce de yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…