Aldatirkenmi yakalamis oldu

Allah muhafaza. Bu adamlardan midem bulanıyor. Karisi doğuracak adam eskort pesinde. Hanfendi de kadınlar klubunde çare arıyor. Bu nasıl evlilik bu nasıl aile . Burada üzülünecek tek şey cocuklar. Kimbilir ileride ne problemlerin içinde kalacaklar

Ayrılmayacaksa biz ona ne diyelim ki çeksin madem o kocayı denir. Aldatsın aaa yok kocası mı diyelim ne diyelim istersiniz.

Cok guzel ozetlemissiniz sunu soylemek istiyorum evet ozamanda cok kavgalar etmisti iyi hatirliyorum ama bagiis cagiris ama ilk kez oldu diye bidaha olmaz dedi sanirim ama simdi bagirip rezil olmak istemiyo e ayrilmayida suan yapamayacagina gore hic degilse bilsin diyo ama oda sıkıntı..

Bu adamlar da hep ilkinde yakalanıyor nedense. Hiçbiri de "ulan beşinciydi bu, ilk dörtte yakalanmadım da bunda nasıl yakalandım acaba" demiyor doğal olarak. "İlkti, hataydı" deyip duruyorlar.

Aldatılması arkadaşınızın karakterinden, güzelliğinden bağımsız bir durum. Eşinin karakteri bu. Kiminle evli olsa aldatırdı.
Arkadaşınızın 7 sene önce yakaladığı büyük ihtimalle ilk değildir. Bu da 2. değil tabii ki. Arkadaşınız 2. defa yakalamış sadece.
Adamın karakterini değiştiremeyeceğine ve boşanmayacağına göre 3. kez yakalamamaya çalışacak, yapabileceği başka bir şey yok.

Bosanmayacaksa kurcalamayacak hatta bildigini bile belli etmeyecek hayatina devam edecek hem bildigini soyleyip hemde bosanmazsa kocasi daha cok aldatmaya yeltenir

Daha önce aldatılmış, affetmiş .
Yine aynısını yapacak.

Ihanete ugradiktan sonra adamdan 2.,3.çocuğu yapacak kadar şuursuz ise bu durumu da sineye çekecek şekilde şuuru devre dışı birakabilir.

Her suratsız aldatilsin mi ?
Ben de suratsız bir kadınım belki gülmeyi sevmiyorum çok , buyuzden aldatiliyim mi yani?
Konuyu sapitmayalim lutfen demek istedigimiz yani burda bayanlar kendine baksin falan diye yorum yapiyor genelde buna istinaden yazdik bayan oyle degil diye

Az daha yazın da kadın doğursun okurken
Aman içinizde falan tutmayın
3. Doğuran her kadın temelli terk ediliyor zaten
Çekici de değildir mi ne yani?
Ben çok merak ediyorum hem size hemde arkadaşım öyle suratsız bakımsız diyen konu sahibine soruyorum
Zaman aleyhinize işliyor,her gün yaşlanıyorsunuz. Ya da hasta oldunuz saç baş kalmadı diyelim
Korkmuyormusunuz ?
Düşünce yapınıza göre eninde sonunda aldatılacaksınız
Bunu o anlamda yazmadik burdaki bayanlar kendini salma sende kendine bakmiyomusun falan yorum yapiyor burda herkese bende bastan yazdim oyle bir insan degil diye tabiki bakimsiz olan aldatilsinmi yani cok sacma elbette

Midesi alacaksa boşanmasın. Hastalık kapıp bir de çocuklara bulaşabilir lütfen dikkat etsin. Oturdukları evden gönderip nafaka ile çocuklara bakabilir. Ben asla düşünmez bitirirdim. Allah yardımcısı olsun.
Belki bir arkadaşı yakalamış gibi yapıp eşine söylemekle tehdit etse korkabilir. Ama bunlar hep geçici çözümler içi hiç rahat olmayacak. Üzüldüm arkadaşınıza bebeğine konsantre olup anneliğinin keyfini çıkaracağına bununla üzülecek. Bebeğe odaklansın ev arkadaşı gibi davransın. Zaten Doğum yapacağından 2-3 ay aynı yatağı paylaşmaz. Diğer çocuklar kaç yaşlarında?
Buyuk olan 13 digeri 4 bide hamile

Arkadaslar gercekten iyi niyetli yorum yapanlara tesekkur ederim.Yorumlarinizin kırici olmayanlarinin ekran goruntusunu alip arkadasima atacagim zira bazilari kap kara bir kalpten cikmis gibi kotu ve cok acimasizca,kotu yorum yapanlara ithafen diyorum basima gelmez demeyin kotu ruh kotuluk cagirir, hepinize tesekkue ederim..

Back
X