ya aldatirsam dedin diyorum oyle bir sey yapmicagmi biliyosun yaparsam al her seyi diyor olan olduktan sonra ne yapacaksam parayi..cok guvenirdim ben ona sevgisine omce sevgisnden suphe duydum simdi sadakat tabiki benimde hatam buyukBazen insanı ağzından çıkanı kulağı duymuyor açıkçası, sinirden stresten yada herhangi birşeyden.Belkide nabzını ölçmek istedi.ama bu kadar kafanıza takmanıza gerek yok bence aldatmıyorki adatırsam diyor.Ayrıca her kadının aklında da ya aldatırsa? sorusunun olduğunu düşünüyorum
Ya aslinda oyle bir adam olsa anlarim..evden ise isten eve modunda aksmlari benimle konusan..bilmiyorum orda askinin bittigini ifade etti gitmem icin yapti tamam dedim gidiyorum agliyordumda vicdan yuzunden birlikteyse ciddi anlamda gururuma dokunuyorkonuyu bilmiyorum ama ya aldatırsam lafı söylenince o ilişkide geri dönüş olmamalı bence.
3. bir kişiden bahseder gibi ya aldatırsam ne demek anlamadım bile. sanki kendi kontrol etmiyor bu durumu. bence aldatılmış olabilirsiniz ağzınızı aramış sanki sineye çeker mi diye. evlenirseniz aldatılma riskiniz var gibi geliyor bana bu lafın üzerine.
ya seni aldatirsam dedi?
Evet ne yazik ki insan tukurdugunu yaliyor bazenBi ayrılamadın gitti. Bence bu ilişkide hayır gelmez artık yazdığın konulara bakılırsa
Yani ?Yol yapmış.
Bence aynı üye aynı kişi hakkında bıkmadan usanmadan konu açıyor zaten görürüz "öteki konularında da yazmıştım buraya da yazıyorum" la başlayan cümlelerikaç üyeliğiniz var sizin sürekli farklı hesaptan aynı konuyu okuyor gibiyim
Ona guclu gozuksem durabilirdim zaten..herkese rezil oldum yolda agliyorum iste agliyorum norml hayatima devam edemedim..biz size ne diyelim ki. kaçtır "bi daha geri dönmem, kendimi bu kötülüğü yapmam, hiçbir sözüne inancım kalmadı" diyip yine geri dönüyorsunuz. burda yine aynısı olacak. ne kadar güçlü gözükseniz de adama farklı davranacaksınız…
Olmayacak bişey için niye bu çaba bi daha sinirliykende kendinizi frenlemeyi öğrenmiş olursunuz
Keske fikir ayriligimiz falan olsaydi daha kolay olurdu..ne yazik ki yanyana cok iyiyiz.Olmayacak bişey için niye bu çaba bi daha sinirliykende kendinizi frenlemeyi öğrenmiş olursunuz
üye isimleri farklı ama.Bence aynı üye aynı kişi hakkında bıkmadan usanmadan konu açıyor zaten görürüz "öteki konularında da yazmıştım buraya da yazıyorum" la başlayan cümleleri
Oooo o zamanüye isimleri farklı ama.
arkadaşın bikaç tane üyeliği var görünen o ki:))
Yasak olup olmadigini bilmiyorum bunun..sabahta kotuydum..dalga asla gecmiyorum sadece iyi degilim cevremde kimsem yok tek basimayim.ablam abim derdimi anlatack kimse yok yani..icimi dokuyorum dalga gecmeseniz ?üye isimleri farklı ama.
arkadaşın bikaç tane üyeliği var görünen o ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?