Aldatıyor beni

sevgilin zaten inkar etmiş hala tatmin olmuyorsan ya ara kadını açık açık konuş sen kimsin bu oğlanı nerden tanıyorsun diye ..belki düşündüğün gibi değildir

birbirimizi cok seviyoruz ama niye yapiyor bunu

Seviyor mu...?
Sevdiği için mi gece yarısı başka bir kadınla mesajlaşıyor.
burada vakit kaybedeceğine adamın karşısına çık faturan bu aradığın numarayı aradım kadın çıktı hatta şu kişi de..
kadını tekrar ara afedersiniz eşimin faturasında bu numarayı gördüm defalarca mesaj atılmış kimsiniz de..??
yapacak bir sürü şey var hiçbirini yapmamışsınız ki....

Cekhu, kizdigimi nerden cikardin?

Evet su faturalari cikartayim bilgisayardan gostericegim
Inkar edilecek bir durum yok, hersey ortada
Tatmin olmazsam biter zaten, huylu huyunden vazgecmez cunku

Açıklama yapmasına bile izin vermene gerek yok bence...

Ayrıca çocuk baya baya aldatıyor seni sen hala çıkmış birbirimizi çok seviyoruz diyorsun.

Ne sevgisi hani nerde sevgi :umursamaz:

Seven insan asla aldatmaz .

Ne yapman gerektiği ortada zaten :kahve:

INTERNETTEN BAKIYORUM
Programciyim ben boyle seyleri bilirim

Cekhu, kizdigimi nerden cikardin?

Evet su faturalari cikartayim bilgisayardan gostericegim
Inkar edilecek bir durum yok, hersey ortada
Tatmin olmazsam biter zaten, huylu huyunden vazgecmez cunku

kizdigini nerdenmi cikarmis ? forumda büyük harflerle yazmak bagirmak anlamina geliyorda ondan:olmaz:
soru sorduk azar isittik iyimimafoldumbenalsanaalsanasmile

ne yapicagimi bilmiyorum, birbirimizi cok seviyoruz ama niye yapiyor bunu

ortada bi sevgi görmüyorm ben.geceleyin msjlaşıyo başkalarıyla ve hala seviyo diyosn.sen egonu tatmin et güzelim :hulya: bas tekmeyi gitsin:lepi: ama boyuzlarınla mutluysan tabi o ayrı

INTERNETTEN BAKIYORUM
Programciyim ben boyle seyleri bilirim

Programcılıkla alakası yok ki bunun.. Ya mail adresini biliyorsundur, oraya geliyordur fatura. Yada operatörünün internet sitesinden girip şifresi ile bakıyorsundur..

Olayla ilgili de yapacak tek şey de yüzleşmek..

ben bu durumda olsam yapacagim tek sey
faturalarin ciktisini cikarmak, o numarayi kirmizi isaretlemek
onu bulusmaya cagirmak, suratina fturayi firlatip hic bisey demeden ordan cekip gitmek....

Ayrılmak zor dediğine göre arkadaşlara anlıyorum ki bitirmek istemiyorsun.
O zaman seni aldatmasına göz yumacaksın.
Gül gibi geçinip gideceksiniz.
Bu kadar basit.

Kendi kendine gelin güvey olmanın anlamı yok.
Elindeki kanıtlarla çıkacaksın karşına, kabul etmiyorsa, o zaman ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaksın, telefon sahibini bulacaksın vs.vs. Ama aldatmışsa bile biz birbirimizi seviyoruz diyeceksen, bu kadar zahmete de girmeye gerek yok açıkçası.
Ortaya çıkınca da ya affedeceksin, ya da ayrılacaksın, başka yol var mı.

canım kızma ama,siz onu seviyorsunuz ama sizle gönül eğlendiriyor.seven insan incitmez,üzmez,aldatmaz.

kadın da inkar ettiğine göre sizle olan ilişkisinden haBeri var demek ki canım. yapacak tek şey sevgiline sormak. yanında arasın numarayı. seni tanımıyomuş ama senden sürekli msjlar gidiyor diyorsun. peki evde sevgilinin telefonunu kullanan Başka Biri olaBilir mi. mesela Ben sürekli aBlamdan msj atarım Bende msj hakkı olmadiği zamanlarda. hattı faturalı diye evde kalan Başka insanlar msj atiyo olaBilir. ama Bu durumda da aradiğin kadının sevgilinin adını ismen duymuş olması gerekirdi.. o da açıklama yapardı..

onu cok sewıyorsan o numaranın kıme aıt oldgnu bul gıt kadınla konus en azından nekadardr aldatıldgnı ogrenırsen vazgecmen daha kolay cunku aldtıldgnı bıle bıle vazgecemıcgın bellı ondan ayrılmakta ıstemıyorsan sus ve konuyu hıc acma olur boyle ufak tefek seyler hersyı gorursen zaten takıntılarla yasanmaz

Kızlar numarayı aramış fakat bir kadın çıktı demiş sadece konuşmamış sanırım sesi duyup kapatmış ben böyle anladım.
Belki bir arkadaşının numarasıdır o an müsait değilse sevgilisi/eşi falan açmıştır telefonu.
Ama sen sorduğun halde inkar ediyorsa sevgilin zaten o numarayı hiç düşünmeden aramalısın bence de.
Ayrıca erkekler mesajlaşıyor mu kızlar gibi gece yarılarına kadar orasını bilemeyeceğim.bilmiyorumkismile

buna benzer bi durum bi arkadasin basina geldi.cocuk eve getirdi,ailesiyle tanistirdi hatta kizla soz hakkinda falan konusuldu bu sirada kizda ayni sizin gibi dokumandan devamli birinin gece bile arandigini gordu..cocuk ark.dertlesiyoruz demis..guya arkadaslardi simdi evliler.
o seni uzmeden ayril..evet bi iliskiyi bitirmek kolay degil ama yillar gectikce cok daha zor oluyor..birde guven olmazsa asla olmaz..
eger herseyi bildigini soyleyip ayrilmazsan iste o zaman hatalarin en buyugunu yaparsin..

sevdiğiniz adama numarayı sordunuz oda hatırlamadı bu normal değil mi? hangimiz msj gönderdiğimiz numaraları ezbere bilebiliriz... tel. açan bir baynmış ? valla şüphe insanı köreltir. bu şüpheleriniz ne zamn biteer!

sen onu sürekli kontrol ediyorsan bunun sonu gelmez... bence rahat bırakın... ya tel. kontrol etmeyi bırakın.. ama aşırı şüpheleniyorsanız onu bırakın :)))

Biz 1 senedir cikiyor ve birbirimizi cok seviyoruz.
kadinlik ic gudusu mudur nedir ama onu cok sevmeme ramen 100% guvenmiyorum.
O yuzden telefon faturalarina devamli dikkat ederim.

Gecen hafta yine baktim ve surekli ayni numaraya mesaj gonderilmis ve bazende geceleri gonderilmis.
Biz birlikte yasamadigimiz icin bunu kolaylikla yapabilir.

Gecende o numarayi aradim ve bir kadin aldi.
Ona sordugumda boyle bir numarayi bilmedigini hatirlamadigini soyluyor ama bu imkansiz sonucta onun telefon faturasinda yaziyor numara.

Ne yapmaliyim?

bence "çok" değil

ömürlük seviyorsunuz birbirinizi. hele karşındaki sevgilim dediğin adam varya, o senin üstüne bırak gül koklamayı gözünü açıp bakmaz bile

yanlış görmüşsündür. telefon kendi kendine mesaj atmıştır belki. otomatik ara sıra atıyor, sempatiksalakcinni ve şu telefona bak ki sen, mesaj attığı numara da bayan...bilmiyorumkismile
:icecream:

Back
X