aldatıyor mu?

Aklıma gelen tek şey belkı sıtede servıse bınerken belkı ısyerınde bır kızla kesısıyor bu ve etkılendı belkı yenı yenı konuşmaya başladılar.spor salonunda kas yapmalar vs...zamanında ben çok yalvardım spor salonları saçma gelıyormus beyefendıye..bu nese de ondan gelıyor belkı..aklı baskasında olduğundan sanırım heyecanını kaybettı anasıyla konuşur gıbı konusuyo benle.sorıncada hep canım cıcım mı dıcem

Gunaydın arkadaşlar,

Erkek arkadaşımla ıkı senemiz doldu.aileler tanıstı.nasıpse aralıkta nışan yazın nıkah dusunuyoruz.kendısı bana çok duskundu.yurtdısında calıstıgı zamanlarda bıle sabah gunaydını eksık olmaz,aksam arar uzun uzun anlatır ve gece yatmadan ıyı geceler dılerdı.

Sımdı uc aydır ıstanbulda.ılk ıkı ay sabah gunaydını eksık olmadı.ogle tatılllerınde aradı aksam aradı gece yıne sesımı duymadan uyumazdı.aslında böyle çok araması elbette fazla ama dedım ya kendı ıkı yıldır hep boyleydı.buna alıştım.

Şimdi uc haftadır sadece ıs cıkısı saat altıda eve gelince arıyor beş dakika sesımı duyuyor sonra ne arama sorma ertesı gün ıs cıkısına kadar.ben de üstüne gıtmedım.sımdı gobeğim çıktı dıye spora başladı kı ben burdayken yalvardım defalarca gıtmedı kaç sene.dun en sonunda patladım neler oluyor dıye bana dedı kı aılelerımız tanısmıs artık kaç yıl olmuş hep canım cıcım mı olucaz ,ben memnunum senden sorun yok.bende abartıyor muyum dıye düşünüyorum ama alışma süreci desem ılk ıkı ay neden böyle degıl kı..aksamları evde aradıgımda rahat konuşuyor benle ama yıne kısa kesıyor ben yatsam mı askım vs dıye...sezgılerım dıyor kı bırınden etkılendı mantıgım saçmalama dıyor.daha önce de ayrı kaldık ama böyle olmadı.altı ay sureklı ılgılıydı.ustelık eskıden naptın nereye gıttın dıyen adam sımdı sormuyor bıle.sızce aldatılıyor muyum?
aldatıyor mu bilmem ama sanki sizden sıkılmış havası var yada aileler tanıştı artık benden kopamaz havasında da olabilir.

Ayrıldığınız nişanlınız mı bu kişi?
Bu tutumları normal değil elbet.
Hep söylerim kadın hisseder.

Ben şüphe duyarım valla.
Sıkı gözlemlemek lazım.

Kısa mesajlarla haberleşmek gerekir gün içinde.
Akşamdan akşama aramalar ilişki anlayışıma aykırı.

Yerinde olsam her aradığında açmam.
İlgiyi geri çekerim, merak duysun biraz..

Dun akşamki sezernışten sonra sabah bı günaydın mesajı yada öğlen bır arama yapmadı.saat altı oldu.şimdi yarım saat sonra arar gene yemek yıyım der kapatır beş dakika sonra.dun gece eskı heyecanın kalmadımı ılgısızlestın dedım saçmalama dedı.eve ıs getıren bır ısı yok.bugun de aynı yanı

Ben olsam bende şüphelenirdim valla , tabiki aldatiyo demek için çok erken ama bu durgunluğun bi sebebi olmalı. Yada oda diğerleri gibi ( evlenince değişen kocalar ) odunlaştı nişan da olcak hersey tamam diye artık hayatınız ona monoton geliyor. Biraz da sen çabala uğraş ama tedbiri de elden bırakma , hayatta hepimizin bunalım anları oluyo eğer aldatmiyorsa seni üstüne giderek onu kendinden uzaklastirmis olursun. Bence sen üstüne gitmeden mumkunse hep sevecen yaklaş ona çalışıyosun aşkım yoruluyosun dimi tamam sen yat dinlen.... Bide böyle yaklaş bakalım ne olacak. baktin hala tuhaf sende basarsın fircayi

Çok ilginç ne zaman erkek ilgiyi kesiyor altından birsey çıkıyor:( inş. Çıkmaz ne diyelim ...

Canım sen daha önce nisanlimin sahte facebooku gibi bir konu acmistin o zaman hamileydim cok üzülmustum hatta bazı kisiler ve ben de merak edip konunu takip etmistik bitirdim felan demistin bitirmemismiydjn iliskini?
Ya nisanlın senin farkında olmadigın seyler yapan biri
Ya da sen cok pimpirikli ya da güven problemi olan birisin?
Önce bunları analiz et bence

Zamana bırakın.Er ya da geç ortaya cokiyor herşey.. Siz daha iyi tanırsınız.Yoruluyor olabilir de..Zamanla görürsünüz zaten. Hiçbirşey de demeyin.. Bekleyin.. Hakkınızda hayirlisi.

Ben yoruldugunu saniyorum is ve sporla beraber ondan zaman ayirmiyor diye düsünüyorum aldattigini düsünmedim ve resminiz gözlerimi kamastiriyor vallahi :confused:

Yorumlar için tskler kızlar.anı bır zıyaret yaptım ve ısyerıne gıttım.bır gece de orda kaldım.bobrek tası dusuruyormus.soylememıs.evde de ınternet vs yok.gunahını almışım.geceyı uykusuz gecırdı agrıdan

Gunaydın arkadaşlar,

Erkek arkadaşımla ıkı senemiz doldu.aileler tanıstı.nasıpse aralıkta nışan yazın nıkah dusunuyoruz.kendısı bana çok duskundu.yurtdısında calıstıgı zamanlarda bıle sabah gunaydını eksık olmaz,aksam arar uzun uzun anlatır ve gece yatmadan ıyı geceler dılerdı.

Sımdı uc aydır ıstanbulda.ılk ıkı ay sabah gunaydını eksık olmadı.ogle tatılllerınde aradı aksam aradı gece yıne sesımı duymadan uyumazdı.aslında böyle çok araması elbette fazla ama dedım ya kendı ıkı yıldır hep boyleydı.buna alıştım.

Şimdi uc haftadır sadece ıs cıkısı saat altıda eve gelince arıyor beş dakika sesımı duyuyor sonra ne arama sorma ertesı gün ıs cıkısına kadar.ben de üstüne gıtmedım.sımdı gobeğim çıktı dıye spora başladı kı ben burdayken yalvardım defalarca gıtmedı kaç sene.dun en sonunda patladım neler oluyor dıye bana dedı kı aılelerımız tanısmıs artık kaç yıl olmuş hep canım cıcım mı olucaz ,ben memnunum senden sorun yok.bende abartıyor muyum dıye düşünüyorum ama alışma süreci desem ılk ıkı ay neden böyle degıl kı..aksamları evde aradıgımda rahat konuşuyor benle ama yıne kısa kesıyor ben yatsam mı askım vs dıye...sezgılerım dıyor kı bırınden etkılendı mantıgım saçmalama dıyor.daha önce de ayrı kaldık ama böyle olmadı.altı ay sureklı ılgılıydı.ustelık eskıden naptın nereye gıttın dıyen adam sımdı sormuyor bıle.sızce aldatılıyor muyum?

Aldatmasa bile birinden etkilenmiş.Hiçbir erkek durduk yere soğumaz

Back
X