Gunaydın arkadaşlar,
Erkek arkadaşımla ıkı senemiz doldu.aileler tanıstı.nasıpse aralıkta nışan yazın nıkah dusunuyoruz.kendısı bana çok duskundu.yurtdısında calıstıgı zamanlarda bıle sabah gunaydını eksık olmaz,aksam arar uzun uzun anlatır ve gece yatmadan ıyı geceler dılerdı.
Sımdı uc aydır ıstanbulda.ılk ıkı ay sabah gunaydını eksık olmadı.ogle tatılllerınde aradı aksam aradı gece yıne sesımı duymadan uyumazdı.aslında böyle çok araması elbette fazla ama dedım ya kendı ıkı yıldır hep boyleydı.buna alıştım.
Şimdi uc haftadır sadece ıs cıkısı saat altıda eve gelince arıyor beş dakika sesımı duyuyor sonra ne arama sorma ertesı gün ıs cıkısına kadar.ben de üstüne gıtmedım.sımdı gobeğim çıktı dıye spora başladı kı ben burdayken yalvardım defalarca gıtmedı kaç sene.dun en sonunda patladım neler oluyor dıye bana dedı kı aılelerımız tanısmıs artık kaç yıl olmuş hep canım cıcım mı olucaz ,ben memnunum senden sorun yok.bende abartıyor muyum dıye düşünüyorum ama alışma süreci desem ılk ıkı ay neden böyle degıl kı..aksamları evde aradıgımda rahat konuşuyor benle ama yıne kısa kesıyor ben yatsam mı askım vs dıye...sezgılerım dıyor kı bırınden etkılendı mantıgım saçmalama dıyor.daha önce de ayrı kaldık ama böyle olmadı.altı ay sureklı ılgılıydı.ustelık eskıden naptın nereye gıttın dıyen adam sımdı sormuyor bıle.sızce aldatılıyor muyum?