Aldatıyor olabilir mi?

kendisi abimin arkadaşı ondan dolayı az cok tanıyorum birbirimizin hayatinda bir aydır varız. Her sey tabii ki cok yeni simdiden tamamen tanıyorum güveniyorum eminim diyemem evlilik konusunu da acan zaten kendisi ben erken olduğunu düşünüyorum emin olmadığm biriyle bir yola giremem ailemin karşısına çıkaramam.

Yeni bir heyecan bulmus demekki bariz ortada. Arkana bakmadan kac kurtar kendini bence

Dimi ya eşlerimizin bile sifresini bilmezken bir aylik flortten sifre istemek. Bu derece düşmek

haklısınız akışına bırakmam gerek sanırım

1 ay cok erken deil mi ben eşime tanidik olmasina ragmen 5 ay sonra numarami verdim ki kalmadi sifre bence siz ilk iliskinizde güven kaybi yasamissiniz kendinizi fazla kaptirmayin daha 1 ay olmus akisina birakin evlilik icinde cccokk erken

Genelde böyle durumlarda erkeğin yazıştığı birden fazla kadın oluyor malesef.

Benim de yaklasik 2 ay önce konuştuğum biri vardı. Çok ilgiliydi. Sürekli iltifatlar vs ediyordu. Bi gün konuştuk iyi geceler dedim o da iyi geceler yazdı sonra bir daha da yazmadı. Sizce başka birini mi bulmuştur?

Buraya yazmamanin nedeni zaten sizlerin fikirlerini almaktı. Kimileri dalga geçmiş bir sey demiyecem gerçekten tavsiye verenlere teşekkür ederim

Konuyu anlamadınız galiba derdim sifre degil bu konuda ki verdiği tepki

Şimdi hçbir şey olmasa bile mesela 4 sene flört ettin, şifreyi istedin vermedi mesela ne diyeceksin?
Sen ne çeviriyorsun bak birileriyle konuşuyorsun da vermiyorsun mu diyeceksin

Mantığın yanlış şifre vermemek ille orada birileriyle konuşmak demek değildir aldatması değildir. Kişisel alanına saldırmana izin vermemek demektir.

Eşim benden şu an istese vermem.

Ben şimdi o zaman bir haltlar mı karıştırıyorum yani ? Öyle düşün

Sanırım ilişkiler konusunda biraz tecrübesizsin bu konu üzerine çalışmanı tavsiye edebilirim
1 aylık adam evlilik lafı açması şifre istemen hemen adamdan şüphelenmen?

Virüs salgını var farkında mısın bilmiyorum belki morali bozuk belki maddi sıkıntıya düştü belki tanıdığı hasta belki başka bir şey var anladın mı?
Neden aklına illa kötü şey getiriyorsum neden adama güvenmiyorsun?

Evlilik deyince güveniyorsun ama

Bakış açını geliştirmelisin

1 ay cok erken deil mi ben eşime tanidik olmasina ragmen 5 ay sonra numarami verdim ki kalmadi sifre bence siz ilk iliskinizde güven kaybi yasamissiniz kendinizi fazla kaptirmayin daha 1 ay olmus akisina birakin evlilik icinde cccokk erken
Gerckten güvenemeyen benmiyim yoksa onun sergilediği tavırlar mı bilmiyorum

Evet ilişki konusunda çok tecrübeli biri değilim. Bana karşı olan ilgisizliginden sürekli watsapta cevrimici olup yazmaması benim aklıma getirtigi sey başkasıyla konuşması yoksa bir insan cok ilgiliyken bir anda neden böyle davransın ki

Benim de yaklasik 2 ay önce konuştuğum biri vardı. Çok ilgiliydi. Sürekli iltifatlar vs ediyordu. Bi gün konuştuk iyi geceler dedim o da iyi geceler yazdı sonra bir daha da yazmadı. Sizce başka birini mi bulmuştur?

Belki bunu huy haline getirmiştir. Günümüzde çok var aynı anda kaç kızla mesajlaşan. Mesaj üzerinden iltifatlar, jestler yapmak çok kolay. Kızları böyle etkilediklerini düşünüyorlar. Kalpten yapmadıkları için bir yerde bitiyor haliyle. Amaçlarına uygun bir kız bulmuş olabilir.
Zaten hayatında biri vardır egosunu tatmin ediyor olabilir.
Hiç üzerinde durmayın bence.

Haklısınız teşekkür ederim görüşünüz için. Allah boyle insanlardan korusun bizi

Haklısınız teşekkür ederim görüşünüz için. Allah boyle insanlardan korusun bizi
Amin. Rica ederim.
Belki karşınızdakini kendiniz gibi bilmişsinizdir. İyi niyetli tüm insanlar gibi.
Ama günümüzde malesef erkeklerin çoğu iyi niyetli değil.
Allah iyi insanları iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Doğru hamle üstüne düşmemek sürekli yazmamak çevrim içi olup olmadığını kontrol etmemek kısacası ipini salmaktır.

Üstüne düşersen kaçar. Klasik.
Ondan başka hayatında bir şey yok gibi hissettirirsen asla ilişkiyi sen yönetemezsin.
İlişkindeki tepe noktan kendin olmalı önceliğin merkezin hep sen olmalısın
Kendi içine dön ve bir daha asla kimsenin şifresini isteme :) benden tavsiye bu söylediğim şeylerin hiçbirini vakti zamanında yapamamış biri olarak benim yaptığım hataları yapma diye söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…