kendisi abimin arkadaşı ondan dolayı az cok tanıyorum birbirimizin hayatinda bir aydır varız. Her sey tabii ki cok yeni simdiden tamamen tanıyorum güveniyorum eminim diyemem evlilik konusunu da acan zaten kendisi ben erken olduğunu düşünüyorum emin olmadığm biriyle bir yola giremem ailemin karşısına çıkaramam.Dışarı çıkmak ayrı mesele birlikte zaman geçirmek ayrı mesele.
Mesela el ele tutuşamazsın, öpüşemezsin. Üç metre mesafeden mi sohbet ediyordunuz? Kafe yok restoran yok, nerede zaman geçiriyordunuz? Bu adam hesap öderken nasıl davranıyor, garsona nasıl davranıyor, nasıl mekanlara götürüyor sizi biliyor musunuz? Tabi ki hayır. Arkadaşları nasıl insanlar? Nerelere takılır, kimlerle takılır var mı bunlar hakkında adamın söyledikleri dışında bir bilgi? Eminim ki yok. Aileleri tanıştıralım demiş de evlilik düşünüyormuş. Ben tanımadığım adamı ailemle nasıl tanıştıracağım diye düşünüyor musunuz? Hırlı mı hırsız mı, sapık mı dolandırıcı mı ben bu insanı annemin babamın karşısına nasıl çıkarırım demiyor musunuz gerçekten?
Yeni bir heyecan bulmus demekki bariz ortada. Arkana bakmadan kac kurtar kendini benceMerhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm.
Dimi ya eşlerimizin bile sifresini bilmezken bir aylik flortten sifre istemek. Bu derece düşmekWalla 4 yıllık evliyim eşimin şifresini bilmem o da benimkini bilmez..1 ayda nasıl evlilik kararı alıyosunz.. Birbirinizi tanıdıkça bunlara ihtiyac duymjcaksın bile.. Zaman verin birbirinize biraz.. Şuan tek yapman gereken tanımaya çalısmak..
haklısınız akışına bırakmam gerek sanırımWalla 4 yıllık evliyim eşimin şifresini bilmem o da benimkini bilmez..1 ayda nasıl evlilik kararı alıyosunz.. Birbirinizi tanıdıkça bunlara ihtiyac duymjcaksın bile.. Zaman verin birbirinize biraz.. Şuan tek yapman gereken tanımaya çalısmak..
Bunu nasıl kanitlayabilirim pekiYeni bir heyecan bulmus demekki bariz ortada. Arkana bakmadan kac kurtar kendini bence
Konuyu anlamadınız galiba derdim sifre degil bu konuda ki verdiği tepkiDimi ya eşlerimizin bile sifresini bilmezken bir aylik flortten sifre istemek. Bu derece düşmek
Genelde böyle durumlarda erkeğin yazıştığı birden fazla kadın oluyor malesef.
Buraya yazmamanin nedeni zaten sizlerin fikirlerini almaktı. Kimileri dalga geçmiş bir sey demiyecem gerçekten tavsiye verenlere teşekkür ederimSiz ısrarla anlamak istemiyorsunuz.İsterseniz 1 ay aynı evin içinde oturun,evlilik böyle ''ya ben seni çok sevdim hadi evlenelim'' denilecek bir karar değil.Bir insanı tanımak için de 1 ay asla yetmez,öyle şeyler ancak filmlerde olur.Adam size 1 ay rol kesse bir şey anlamazsınız.Güvenmeyin böyle her önüne gelene ''evlenelim'' diyenlere,siz şu an beni çok özel buldu ondan diye düşünüyorsunuz ama bu tipler genelde her kadına bu şekilde yaklaşır,çünkü örnekte olduğu gibi kadınlar direk beni özel olarak görüyor diye düşünüyor.
AferinInstagram konusundan çok çekiniyor çünkü bende ondan dolayi üzerine gittim yoksa sifresi umrumda bile değil tepkisini ölçmek icin ısrar ettim
Güldürdün başkan yaReis hızlandırılmış ingilizce kursu gibisiniz..
Konuyu anlamadınız galiba derdim sifre degil bu konuda ki verdiği tepki
Gerckten güvenemeyen benmiyim yoksa onun sergilediği tavırlar mı bilmiyorum1 ay cok erken deil mi ben eşime tanidik olmasina ragmen 5 ay sonra numarami verdim ki kalmadi sifre bence siz ilk iliskinizde güven kaybi yasamissiniz kendinizi fazla kaptirmayin daha 1 ay olmus akisina birakin evlilik icinde cccokk erken
Evet ilişki konusunda çok tecrübeli biri değilim. Bana karşı olan ilgisizliginden sürekli watsapta cevrimici olup yazmaması benim aklıma getirtigi sey başkasıyla konuşması yoksa bir insan cok ilgiliyken bir anda neden böyle davransın kiŞimdi hçbir şey olmasa bile mesela 4 sene flört ettin, şifreyi istedin vermedi mesela ne diyeceksin?
Sen ne çeviriyorsun bak birileriyle konuşuyorsun da vermiyorsun mu diyeceksin
Mantığın yanlış şifre vermemek ille orada birileriyle konuşmak demek değildir aldatması değildir. Kişisel alanına saldırmana izin vermemek demektir.
Eşim benden şu an istese vermem.
Ben şimdi o zaman bir haltlar mı karıştırıyorum yani ? Öyle düşün
Sanırım ilişkiler konusunda biraz tecrübesizsin bu konu üzerine çalışmanı tavsiye edebilirim
1 aylık adam evlilik lafı açması şifre istemen hemen adamdan şüphelenmen?
Virüs salgını var farkında mısın bilmiyorum belki morali bozuk belki maddi sıkıntıya düştü belki tanıdığı hasta belki başka bir şey var anladın mı?
Neden aklına illa kötü şey getiriyorsum neden adama güvenmiyorsun?
Evlilik deyince güveniyorsun ama
Bakış açını geliştirmelisin
Benim de yaklasik 2 ay önce konuştuğum biri vardı. Çok ilgiliydi. Sürekli iltifatlar vs ediyordu. Bi gün konuştuk iyi geceler dedim o da iyi geceler yazdı sonra bir daha da yazmadı. Sizce başka birini mi bulmuştur?
Belki bunu huy haline getirmiştir. Günümüzde çok var aynı anda kaç kızla mesajlaşan. Mesaj üzerinden iltifatlar, jestler yapmak çok kolay. Kızları böyle etkilediklerini düşünüyorlar. Kalpten yapmadıkları için bir yerde bitiyor haliyle. Amaçlarına uygun bir kız bulmuş olabilir.
Zaten hayatında biri vardır egosunu tatmin ediyor olabilir.
Hiç üzerinde durmayın bence.
Kanitlayacagina gorusme bi daha boyle insanlardan hayır gelmezBunu nasıl kanitlayabilirim peki
Amin. Rica ederim.Haklısınız teşekkür ederim görüşünüz için. Allah boyle insanlardan korusun bizi
Evet ilişki konusunda çok tecrübeli biri değilim. Bana karşı olan ilgisizliginden sürekli watsapta cevrimici olup yazmaması benim aklıma getirtigi sey başkasıyla konuşması yoksa bir insan cok ilgiliyken bir anda neden böyle davransın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?