- 18 Ekim 2018
- 8.147
- 33.809
- 548
Hislerin yoğunluğuna diyecek bir şey yok ama bu hisler yoğun diye 1 ayda evlilik kararı mı alınır yapmayın etmeyinYazan hanımlar daha çok ilişkinizin süresine takılmış. Ama onlara katılmıyorum. Insan 2 aylık bir ilişkide 2 yıllık bir ilişkiye göre çok daha yoğun şeyler yaşayabilir. Süreyle ilgisi yok bunun.
Ama bu Instagram şifresi isteme olayını kendinize nasıl yakistiriyorsunuz? Hayır bi de insanlar bu şekilde kendilerini güvene aldiklarini zannediyorlar. Aldatacak insan zincirle de bağlasan bir yolunu bulur aldatır. Biraz cool olun.
Siz de bi geri çekilin. Şu sıralar ülkece hatta dünyaca stresli bir dönem yaşıyoruz. Belki adam da gerilmiştir ya da başka mevzular vardır. Bekleyin, görün.
Hesap ödeme, dışarıdaki davranışları hadi bunları bile bir ayda görebilir insan ama farklı olaylara olan yaklaşımını nasıl görecek? Ben sevgilimle 2 senedir beraberim hala hakkında yeni şeyler öğreniyorum çünkü zamanla farklı şeyler yaşayıp görüyoruz. Hepsini 1 aya nasıl sığdırıyor bu insanlarDışarı çıkmak ayrı mesele birlikte zaman geçirmek ayrı mesele.
Mesela el ele tutuşamazsın, öpüşemezsin. Üç metre mesafeden mi sohbet ediyordunuz? Kafe yok restoran yok, nerede zaman geçiriyordunuz? Bu adam hesap öderken nasıl davranıyor, garsona nasıl davranıyor, nasıl mekanlara götürüyor sizi biliyor musunuz? Tabi ki hayır. Arkadaşları nasıl insanlar? Nerelere takılır, kimlerle takılır var mı bunlar hakkında adamın söyledikleri dışında bir bilgi? Eminim ki yok. Aileleri tanıştıralım demiş de evlilik düşünüyormuş. Ben tanımadığım adamı ailemle nasıl tanıştıracağım diye düşünüyor musunuz? Hırlı mı hırsız mı, sapık mı dolandırıcı mı ben bu insanı annemin babamın karşısına nasıl çıkarırım demiyor musunuz gerçekten?
Hesap ödeme, dışarıdaki davranışları hadi bunları bile bir ayda görebilir insan ama farklı olaylara olan yaklaşımını nasıl görecek? Ben sevgilimle 2 senedir beraberim hala hakkında yeni şeyler öğreniyorum çünkü zamanla farklı şeyler yaşayıp görüyoruz. Hepsini 1 aya nasıl sığdırıyor bu insanlar
Tuhaff gerçekten, güven problemini ilişkinin tepesine koyuyolar resmen..Dimi ya eşlerimizin bile sifresini bilmezken bir aylik flortten sifre istemek. Bu derece düşmek
Ben sadece verip vermeyecegini merak ettigim icin istedim tepkisini merak ettiğim için yoksa özele saygım vardır
Bi de şifre isteme şifre verme olayını hayatınızdan çıkarın bi de, zaten karsılıklı guven oldugu sürece bunların lafı bile gecmez aranızda.. İnstagramda da artık hersey goruluyor.. Kımı takıp edıyor kım takıp edıyor.. Zaten aldatıyorsa da bunu elbet anlarsınız bi gün davranışlarındanhaklısınız akışına bırakmam gerek sanırım
Beni aydinlatan güzel bir yorum olmus çok teşekkür ederimDoğru hamle üstüne düşmemek sürekli yazmamak çevrim içi olup olmadığını kontrol etmemek kısacası ipini salmaktır.
Üstüne düşersen kaçar. Klasik.
Ondan başka hayatında bir şey yok gibi hissettirirsen asla ilişkiyi sen yönetemezsin.
İlişkindeki tepe noktan kendin olmalı önceliğin merkezin hep sen olmalısın
Kendi içine dön ve bir daha asla kimsenin şifresini isteme :) benden tavsiye bu söylediğim şeylerin hiçbirini vakti zamanında yapamamış biri olarak benim yaptığım hataları yapma diye söylüyorum.
yaşınızı merak ettim.Merhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm.
Yaşım 23 konu sifre degildi bunu çoğu kisiye anlatamadım. Sorun instagram konusu açılınca panik olması ve bir kac gündür değişen tavırlarıyaşınızı merak ettim.
kadın ya da erkek farketmez hala sosyal medya şifresi isteyen var mı ya.
şaşırdım
ben kocamın şifresini oda benim şifremi bilmez mesala.
yaş 15 17 falandır heralde dimi
Yaşım 23 konu sifre degildi bunu çoğu kisiye anlatamadım. Sorun instagram konusu açılınca panik olması ve bir kac gündür değişen tavırları
Evet huzursuzum bir kaç gün daha akışına bırakıp gozlemleyecegim sonrasında net bir karar almayı planlıyorumBir şeyler hissediyorsun ve bu seni huzursuz ediyor daha her şeyin başında hem de.
Sence sağlıklı bir ilişkiniz olacak gibi görünüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?