Aldatıyor olabilir mi?

Hislerin yoğunluğuna diyecek bir şey yok ama bu hisler yoğun diye 1 ayda evlilik kararı mı alınır yapmayın etmeyin

Hesap ödeme, dışarıdaki davranışları hadi bunları bile bir ayda görebilir insan ama farklı olaylara olan yaklaşımını nasıl görecek? Ben sevgilimle 2 senedir beraberim hala hakkında yeni şeyler öğreniyorum çünkü zamanla farklı şeyler yaşayıp görüyoruz. Hepsini 1 aya nasıl sığdırıyor bu insanlar

Birlikte tatil yapmaktan, ten uyumundan vs. bile bahsetmedim zaten. Daha elini tutamadığın, birlikte yemek yiyemediğin adamla nasıl evlenmeyi düşünüyorsun diye sordum sadece. İlginç hayatlar.

Ben de 17-18 yaşlarımda böyleydim, bir hafta konuşsam evlilik konusu açıldığı an, gerçekten evlenicem zannedip bağlanırdım. Şimdilerde gülüyorum o hallerime, hiçbir erkek bir ayda evlilik kararı vermez, eğer böyle bir ciddieti bir ayda takındıysa ( Görücü usulü hariç ) asıl o zaman acaba bir sorun mu var diye düşünmek gerekir.
Genelde uzun ilişkilerden çıkan adamlar ani evlilik kararı alıyor maalesef. Maalesef diyorum çünkü evliliklerinde olan yine kadına oluyor.
Bir ayda sıkılmış olabilir,
Başka birini bulmuş olabilir,
Birden monotonlaşmış olabilir,
Başka bir derdi olabilir. Zaman gösterecek.. Ben beklemem diyorsan gidip sorabilirsin. Ama bence şifre istemeler vs. bunaltmış gibi duruyor.

İkinizin de iş için dışarıya çıkıyor olması birbirinizle buluşup görüşmeniz anlamına gelmiyor yalnız. Şu günlerde bunu yapması bile sorumsuzluğunu gösteriyor aslında ama siz de aynı tutumdasınız, o nedenle sadece adama atfedilecek bir şey değil bu.

İkincisi daha 1 aydır tanışıp doğru düzgün görüşmemişken yangından mal kaçırır gibi evlenmeye koşturması da çok sağlıklı bir davranış değil.

Üçüncüsü şifre vermemesi çok normal.

Bir aylik sevgilisiniz ve evlilik düşünüyorsunuz bravo bu ne hız yavas bak gördünmü adam instegram sifreyi vermiyo kiii Şifreyi vermiyorsaaa orda duuuuuurrr.....
Başka flörtleri var kesiiin birsürü başına gelen çevrem var eminim bir aylik iliskiye de üzülmeyin

Ben sadece verip vermeyecegini merak ettigim icin istedim tepkisini merak ettiğim için yoksa özele saygım vardır

Özele saygınız olsa şifresini istemezsiniz. YANİ zaten adamın iki seçeneği var, şifresini ya verecek ya vermeyecek. Ne tepkisi verebilir ki?

1 aylık tanımayı geçtim sevgili de tam olmamışsınız. Yaptığınız saçma.

Şu erkekleri deneme tahtası gibi denemeyin bence. Sizden şifrenizi isteseler, “bana güvenmiyor musun?”, “özel alan” vs söylenirsiniz...

haklısınız akışına bırakmam gerek sanırım
Bi de şifre isteme şifre verme olayını hayatınızdan çıkarın bi de, zaten karsılıklı guven oldugu sürece bunların lafı bile gecmez aranızda.. İnstagramda da artık hersey goruluyor.. Kımı takıp edıyor kım takıp edıyor.. Zaten aldatıyorsa da bunu elbet anlarsınız bi gün davranışlarından

Beni aydinlatan güzel bir yorum olmus çok teşekkür ederim

Bi de şifre isteme şifre verme olayını hayatınızdan çıkarın bi de, zaten karsılıklı guven oldugu sürece bunların lafı bile gecmez aranızda.. İnstagramda da artık hersey goruluyor.. Kımı takıp edıyor kım takıp edıyor.. Zaten aldatıyorsa da bunu elbet anlarsınız bi gün davranışlarından
[/QUOTE]
En iyisi akışına bırakmak bunu anladım

Şu şifre istmeme birbirine verme ergenken olmuyor muydu? Hep gereksiz ve saçma gelmiştir bana

Daha 1 ay olmus hemen sifresini falan istemissiniz. Tabi vermek istemez. Biraz bekleyin aceleniz ne

yaşınızı merak ettim.
kadın ya da erkek farketmez hala sosyal medya şifresi isteyen var mı ya.
şaşırdım
ben kocamın şifresini oda benim şifremi bilmez mesala.
yaş 15 17 falandır heralde dimi

yaşınızı merak ettim.
kadın ya da erkek farketmez hala sosyal medya şifresi isteyen var mı ya.
şaşırdım
ben kocamın şifresini oda benim şifremi bilmez mesala.
yaş 15 17 falandır heralde dimi
Yaşım 23 konu sifre degildi bunu çoğu kisiye anlatamadım. Sorun instagram konusu açılınca panik olması ve bir kac gündür değişen tavırları

Yaşım 23 konu sifre degildi bunu çoğu kisiye anlatamadım. Sorun instagram konusu açılınca panik olması ve bir kac gündür değişen tavırları

Bir şeyler hissediyorsun ve bu seni huzursuz ediyor daha her şeyin başında hem de.
Sence sağlıklı bir ilişkiniz olacak gibi görünüyor mu?

Vay anasını 1 aylık flört ve instagram şifresi uuu uçmuş bu arkadaş :)) yalnız birazda paranoyasın böyle davranırsan zaten hemen kaçar çocuk senden. Diğer ilişkin de aldatılmış olabilirsin. Ama ondan çıkaramazsın bunu.

Bir şeyler hissediyorsun ve bu seni huzursuz ediyor daha her şeyin başında hem de.
Sence sağlıklı bir ilişkiniz olacak gibi görünüyor mu?
Evet huzursuzum bir kaç gün daha akışına bırakıp gozlemleyecegim sonrasında net bir karar almayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…