Yok hayır daha önce ihanete uğramış olmamı ondan çıkarmıyorum ama ister istemez bu durum insani etkiliyor herşeye karşı daha şüpheci şekilde yaklaşıyorum bu durumu aşmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorumVay anasını 1 aylık flört ve instagram şifresi uuu uçmuş bu arkadaş :)) yalnız birazda paranoyasın böyle davranırsan zaten hemen kaçar çocuk senden. Diğer ilişkin de aldatılmış olabilirsin. Ama ondan çıkaramazsın bunu.
Tek tesellim buSalgının olduğu şu zamanlarda aldatma zor gibi
anladım.Yaşım 23 konu sifre degildi bunu çoğu kisiye anlatamadım. Sorun instagram konusu açılınca panik olması ve bir kac gündür değişen tavırları
Aramizda cinsellik olmadı. Evet yas olarak aramizda 6 yaş var ve simdiye kadar cevresinde cok kadın olmuş bunu kendisi söyledi.Benim algıladığım (gerçekte olmayabilir, gözümde böyle bir profil canlandı sadece) bu kişi senden en az bi 6 yaş büyük, bu ilişkide bir cinsellik yaşanmış, abinin arkadaşı diye sen baştan çekingen davranmışsın o da rahat hissetmen ve sana ulaşabilmek için evlilik vs senin güvenini kazanmaya çalışmış, ilgiyi de sıcak tutmuş tabii. Ulaşım olunca da alacağımı aldım gibi mal bi düşünceye varıp senin sifre isteme belki farketmeden bunaltma, ciddiye alma hareketlerinden de bu hafif bi fıymış, şimdi de soğutma tavırlarına gircek çaktırmadan. Hissettiğim bu. Tavsiyeme gelince, hiç kendini ezdirme, ona muhtacmissin gibi de hissettirme, olabildiğince de kendinden emin olup alttan alma.. Güven biraz hisle de alakalıdır, hissetmiyorsan bir şeyler eksiktir. Şifreyle olacak is değil bu işler..
Bir süre o arayıp mesaj atmayana kadar ben atmayacamanladım.
eğer şüpheniz varsa gözlemleyin.
nasıl olacak bilmiyorum ama.
olmadı bi kaç gün sizde soğuk davranın bakın bakalim düzelecek mi hıh fırsat ayağıma mi geldi diyecek
bnce de öyle yapın.Bir süre o arayıp mesaj atmayana kadar ben atmayacam
Olmadıysa da olsun diye bu kadar güven saglamaya çalışmış olabilir. Cevresinde cok kadın olmuş derken, arkadaş anlaminda mi, iliski mi? Hepsi olabilir sorun yok, benim de çok arkadasim oldu, yakın arkadaşlarım da hep erkekti. Her konuda açık mi, durust mu, guven veriyor mu, saygili davranıyor mu, karakteri nasil. Bunlar hep soru ve cevaplanmasi sart. Zamanla olur bunlar da. Zorlamayla ya da sıkıştırmayla degl. Sen şuan taktik filan uygulama, açık ol, alttan alma, ağırlığın olsun, yuz göz olma. Gidiyosa da kendi bilir bosver.Aramizda cinsellik olmadı. Evet yas olarak aramizda 6 yaş var ve simdiye kadar cevresinde cok kadın olmuş bunu kendisi söyledi.
Beni huzursuz eden bir noktada bu acaba böyle olması onun için bir yaşam tarzı haline mi gelmiştir? Evlilik konusunda ki samimiyetine inanıyorum ama bu konuyu ilişkinin bu kadar basında açması bana da tuhaf geliyor
Instagram sifresi istemek mi? Ciddi misiniz gerçekten. Ne bayağı hareketler bunlar. Birisi bunu bana ima etse biter o ilişki. Ne münasebet! Benim kontrol edilmeue ihtiyacim mi var? Güven duvar gibidir. Guveniyorum dediginde bitmiştir. Ardını önünü kontrol ederek mi gecireceksin ömrünü? O da hep tetikte mi yasayacak? Rica ediyorum biraz büyüyün.Merhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm.
Tanımadığı kisileri takip etmesi sana yanlis geldiyse takipten çıkar demezsin. Ben seninle devam etmek istemiyorum dersin. Siz gerçekten 14 yasinda falan misiniz?Gercekten bir aydır tanışıyoruz ama hersey cok hızlı ilerledi daha önce iki yıllık iliskimde yasadiklarimi bir ayda yaşadım bunu bende doğru bulmuyorum ama bu şekil gelisti ve oldu. Instagram konusunda da tanımadığın kişileri çıkar dedim o sekil başladı sonrasında tavirlari dikkatimi çektiği icin instagram konusunda üzerine düştüm konu şifreye kadar geldi inanın bu benimde doğru bulduğum bir sey değil
Gozlerinden öpüyorum ❤Dışarı çıkmak ayrı mesele birlikte zaman geçirmek ayrı mesele.
Mesela el ele tutuşamazsın, öpüşemezsin. Üç metre mesafeden mi sohbet ediyordunuz? Kafe yok restoran yok, nerede zaman geçiriyordunuz? Bu adam hesap öderken nasıl davranıyor, garsona nasıl davranıyor, nasıl mekanlara götürüyor sizi biliyor musunuz? Tabi ki hayır. Arkadaşları nasıl insanlar? Nerelere takılır, kimlerle takılır var mı bunlar hakkında adamın söyledikleri dışında bir bilgi? Eminim ki yok. Aileleri tanıştıralım demiş de evlilik düşünüyormuş. Ben tanımadığım adamı ailemle nasıl tanıştıracağım diye düşünüyor musunuz? Hırlı mı hırsız mı, sapık mı dolandırıcı mı ben bu insanı annemin babamın karşısına nasıl çıkarırım demiyor musunuz gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?