• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@ elif,

o biliyorki elif bundan oncekini yedi,bunuda yer(ona acik kapi birakan sensin maalesef)

@ elif,

o biliyorki elif bundan oncekini yedi,bunuda yer(ona acik kapi birakan sensin maalesef)

yemedim.yemediğimi çok iyi biliyo.umarım yanılmıyorumdur.pişman olmam inşallah ilerde.Ama seviyo eminim bende onu çok seviyorum.O olay nişanlanmadan önce olmuş bi olay belki şimdi düşünceleri daha farklıdır? ne bileyim ...kafamçokkarıştı

.....

Son düzenleyen: Moderatör:
ya neden kimse bana bişeyler söylemiyo çok zor günler geçiriyorum sorumu anlattım lütfen okuyup birileri bana bişeyler söylesin ne yapıcağımı bilemiyorum benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?:1no2:

onceki sayfalarin birine senin icinde yorumlar yapildi,istersen bidaha oku,gozunden kacti sanirim papatyam:)

Son düzenleme:
ya neden kimse bana bişeyler söylemiyo çok zor günler geçiriyorum sorumu anlattım lütfen okuyup birileri bana bişeyler söylesin ne yapıcağımı bilemiyorum benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?:1no2:

kendi kendini yiyip bitireceğine o adamla aynı evde yaşayıp onunla birşeyler paylaşmandansa boşanman daha iyi
çocuğumu büyüteyim derken kendin küçüleceksin
kendi kendine yetemiyeceksin
bugünde olsa yarında olsa ayrılık şüphesiz çoook zor olacak ama:
daha çok yara almadan kendini üzmeden yeni bir yol çiz
Allah yardımcın olsun

Sevdiğim bir söz; Allah (c.c)
'kadınlara 9 nefis verdim dokuzuna da sahip çokıyorlar ama erkeklere 1 nefis verdim ona bile sahip çıkamıyorlar' buyurmuş

Rabbim ne kadar güzel buyurmuş.Üstüne ne denir ki...:sm_confused:

Rabbim hepinizin yaralarını tez zamanda bitirsin İNŞALLAH. Teselli
kimseyede bu denli ağır acılar vermesin.:Saruboceq:

yok mu??kafamçokkarıştı

nasıl olur o zaman arkadaş karıştırmış demek ki fisfisfis

bu erkeklerin uydurması bizde bir nefis var sahip cıkamıyorus derler..

hımmm anladım..sağol canım düzelttiğin için a.s.

aldatılanlardanım bende 8 yıl sevdim 2 yıl nişanlı kaldım 18 yılık evliyim 8 yıl önce aldatıldımı ögerendimde dünya başıma yıkıldı alıştım artık çünkü ona sevgimde saygımda biti aldat madan deseydi sevmiyorum seni bukadar üzülmezdim haketmedim aldatılmayı birde yaptıklarını kabullendirmek için hakaretbile ederler dahada küçülürler

ama benim kesin kararim bosanmak cocugumda olsa bosancam zaten esimde soyledi beni istemedigini acik acik burda durmamin bi sebebi varsa oda cocukmus kalbim oyle kirikki bu anlatilmaz bi aci ama ben gucluyum ayakta kalicam ve kimseye ezdirmicem kendimi esimi sevmiyorum artik hic iste benide burda tutan oglumdu ama artik son bardakta doldu birakicam ona baska caresi yok burda hayatimi curutmektense kendi ayaklarimin uzerinde durmaya calisirim daha iyi.dertlesmek isteyen olursa arkadaslar msj atsin derdini dinlerim boyle zamanlarda insanin cok ihtiyaci oluyo benim burda kimsem yok derlesicek derdimi anlicak ...

Sizi bu sağlam duruşunuzdan dolayı tebrik ederim, kocası gözünün önünde kardeşini taciz ettiği halde kararsız arkadaşlar var :umursamaz: Artık insanlara böyle şeyler çok normal geliyor, bir erkeğin uçkurunu tutmasını beklemek salaklık olarak görüldüğü için hep kadınlara saldırılıyor ee adamlara da gün doğuyor istedikleri gibi at koşturuyorlar..

çok büyük acı gerçekten ..ALLAH bütün yaşayanlara sabır versin.düşmanımın başına bile diyemiyorum.hele hamile veya çocukluysanız..hele o kız kardeş olayı beni çok üzdü.namerde muhtaç olacagına arkadasım keşke kardesınle ev tutsan o baksa cocuguna calıssan.bakanım yok diosun ama bak kardeşin var işte.ALLAH korusun kocan yüzgöz olmuş senle her an herşey yapar öyleleri korku nedir bilmez.ileride kafanı taşlara vurmadan önlem al canm

çok büyük acı gerçekten ..ALLAH bütün yaşayanlara sabır versin.düşmanımın başına bile diyemiyorum.hele hamile veya çocukluysanız..hele o kız kardeş olayı beni çok üzdü.namerde muhtaç olacagına arkadasım keşke kardesınle ev tutsan o baksa cocuguna calıssan.bakanım yok diosun ama bak kardeşin var işte.ALLAH korusun kocan yüzgöz olmuş senle her an herşey yapar öyleleri korku nedir bilmez.ileride kafanı taşlara vurmadan önlem al canm

arkadaşım yorumun ve samimi düşüncelerin için tşk ederim ama kardeşim henüz 14 yaşında ve ailemin durumu çok bozuk şuan zaten kendisi textilde çalışıyo ve eve bakmaya çalışıyo babam malesef içiyo çalışmıyo hatta çalışmak istesede çalışamaz çünkü hasta bu yüzden iki kardeşim var biri erkek 17 yaşında biride kızkardeşim ikisi çalışıp mecbur eve bakıyolar kardeşimin bana yardımcı olması imkansız:( anlıycağın çaresizim allah kimseye böyle bir acı vermesin çok kötü çok:gitme::1no2::1no2::1no2::1no2:

Sizi bu sağlam duruşunuzdan dolayı tebrik ederim, kocası gözünün önünde kardeşini taciz ettiği halde kararsız arkadaşlar var :umursamaz: Artık insanlara böyle şeyler çok normal geliyor, bir erkeğin uçkurunu tutmasını beklemek salaklık olarak görüldüğü için hep kadınlara saldırılıyor ee adamlara da gün doğuyor istedikleri gibi at koşturuyorlar..

arkadaşım yorum çok ağır ama sana kızamıyorum çünkü önceden bana biri böyle bişey söylese hatta bırak bunu kocan seni dışarda herhangi biriyle aldattı dese inan bana vericeğim cevap neolursa olsun arkama bile bakmadan çocuğumu alır çıkar giderim derdim ama çok büyük konuşmuşumki allah başıma verdi şimdi hala bu evde kalmama gelince benim 7 yaşında bir oğlum var hiperaktive dikkat eksikliği ve zihinsel engelli, ben yıllardır bu çokcukla uğraşıyorum elimden gelen herşeyi yaptım halada yapıyorum anlıycağın ben bu çocukla hiç biryere sığamam zaten benden başkasıda başedemiyo şuan çzel eğitim sınıfına gidiyo ben bütün gün 5 saat boyunca oğlumla okuldayım şimdi bu evden çıksam bi iş bulup çalışmam lazım söylermisin hiç bir desteğim olmadan engelli yerinde duramayan bir an bile yanından ayrılamadığım bir çocukla beş parasız ne yapabilirim??? hee buarada yaşadığım bu olayı oğluma hiç belli etmedim garibim herşeyden habersiz benim annemle babam dünyanın en iyi anne babası diyo çok sevgi dolu anneye babaya çok düşkün bir çocuk şuan babasının şerefsizliğini günahını oğluma çektirmeye hakkım yokki ama dedimya inan bana bunları yorumuna sitem olsun diye yazmıyorum önceden hep tartışırdım aldatılan arkadaşlarımla ne kadar gurursuzzunuz ayrılın vurun tekmeyi kendinize yeni bir hayat kurun derdim ama dedimya başa gelince anlıyo insan elim kolum bağlı evlat hatrına ama inanıyorumki 2 seneye kadar oğlum birazdaha iyileşicek bende oğlumla kendime sıfırdan tertemiz bir hayat kurucam neolur dua edin bana allahtan sabır ve dayanma gücü istiyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşım yorum çok ağır ama sana kızamıyorum çünkü önceden bana biri böyle bişey söylese hatta bırak bunu kocan seni dışarda herhangi biriyle aldattı dese inan bana vericeğim cevap neolursa olsun arkama bile bakmadan çocuğumu alır çıkar giderim derdim ama çok büyük konuşmuşumki allah başıma verdi şimdi hala bu evde kalmama gelince benim 7 yaşında bir oğlum var hiperaktive dikkat eksikliği ve zihinsel engelli, ben yıllardır bu çokcukla uğraşıyorum elimden gelen herşeyi yaptım halada yapıyorum anlıycağın ben bu çocukla hiç biryere sığamam zaten benden başkasıda başedemiyo şuan çzel eğitim sınıfına gidiyo ben bütün gün 5 saat boyunca oğlumla okuldayım şimdi bu evden çıksam bi iş bulup çalışmam lazım söylermisin hiç bir desteğim olmadan engelli yerinde duramayan bir an bile yanından ayrılamadığım bir çocukla beş parasız ne yapabilirim??? hee buarada yaşadığım bu olayı oğluma hiç belli etmedim garibim herşeyden habersiz benim annemle babam dünyanın en iyi anne babası diyo çok sevgi dolu anneye babaya çok düşkün bir çocuk şuan babasının şerefsizliğini günahını oğluma çektirmeye hakkım yokki ama dedimya inan bana bunları yorumuna sitem olsun diye yazmıyorum önceden hep tartışırdım aldatılan arkadaşlarımla ne kadar gurursuzzunuz ayrılın vurun tekmeyi kendinize yeni bir hayat kurun derdim ama dedimya başa gelince anlıyo insan elim kolum bağlı evlat hatrına ama inanıyorumki 2 seneye kadar oğlum birazdaha iyileşicek bende oğlumla kendime sıfırdan tertemiz bir hayat kurucam neolur dua edin bana allahtan sabır ve dayanma gücü istiyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah sabırlar versin canım profilinde psikolog yazıyo eğer doğruysa dolgun ücretle iş bulup çalışabilirsin..Ama birde olayın su tarıfını düşünsene ya eşin o kız kardeşine bişey yaparsa...O zaman kardeşinin psikolojisini düşünebiliyomusun buna dayanabilirmisin...?Eğer cocuğun özel eğitim merkezine gidiyosa bildiğim kadarıyla devlet bu ücreti karsılıyo ...Biraz empati yapmaya çalışıyorumda ben senin yerinde olsam alırım kardeşimi ve ayrılırım eşimden kendime yeni bir hayat kurarım kardeşim olgun düşünür demişsin Sen bir iş bulur calışmaya baslarsın kardeşinde cocuğuna bakabilir..Umarım eşin kötü sonuclar doğurmaz ..

şuanda 4 ay geçti bu olaylaın üzerinden yavaş yvaş hayata döndüm ipleri elime aldım ona her fırsata bir daha yaparsa tekmeyi basacagımı hatırlatıyorum yaparımdaa bana yaşatıgı onca şeyden sonra na karşı ne hisetigimi biliyorum ama şuanda acımıyorum bile ona şimdi eşim ne alemde dersiniz bana çektirdklerinin cezasını çekiyo borç üstüne borç kapatmaya çalışıyoe eee hamilelinin beduası alınmaz hele lahusanın hiççç

Allah sabırlar versin canım profilinde psikolog yazıyo eğer doğruysa dolgun ücretle iş bulup çalışabilirsin..Ama birde olayın su tarıfını düşünsene ya eşin o kız kardeşine bişey yaparsa...O zaman kardeşinin psikolojisini düşünebiliyomusun buna dayanabilirmisin...?Eğer cocuğun özel eğitim merkezine gidiyosa bildiğim kadarıyla devlet bu ücreti karsılıyo ...Biraz empati yapmaya çalışıyorumda ben senin yerinde olsam alırım kardeşimi ve ayrılırım eşimden kendime yeni bir hayat kurarım kardeşim olgun düşünür demişsin Sen bir iş bulur calışmaya baslarsın kardeşinde cocuğuna bakabilir..Umarım eşin kötü sonuclar doğurmaz ..

tşk ederim iyi niyetiniz için ama malesefki piskolak değilim hayalimdeki meslek olduğu için profilime ekledim ayrıca kız kardeşim çalışıyo aileme bakmak zorunda onu işten çıkarma yada yanıma alma şansım sıfır buarada yaptıklarını eşimin yüzüne vurup onu herkeze durumu anlatım ailesine gerekirse tüm sülasine bile rezil ediceğimi söyleyip lorkuttum şuanda kardeşim bayadır bende kalmıyo hatta eniştesi varken bu eve hiç gelmiyo onu kardeşimden uzak tutuyorum hatta bide eşimi polise şikayet etmeklede tehtid ettim şimdi köpek gibi pişmanım affet diye peşimde dolanıp duruyo ama ben asla affetmiycemi bellirtiyorum her fırsatta hediyeler alıyo çocuğuyla eskisinden fazla ilgileniyo ek iş yapmaya başladı daha iyi geçinebilmemiz için bunların hepsini affetmem için yapıyo ama yağma yok ona şuanda öyle kötü davranıyorumki doğduğuna pişman durumda ama yinede affet ne istersen yaparım diye yalvarıyo şimdi ben onun bana hükmetme hakkını aldım elinden bu evde çocuğumun hatrına 2 sene daha dururum ama şartlarım var dedim bana karışmıycaksın yatağıma girmiyceksin bu saatten sonra ne ben senin karınım nede sen benim kocamsın dedim kabul etti yeterki boşanma bana bir şans ver ne istersen öyle olsun dedi ayrıca en önemli şartım kardeşimden uzak durucaksın hatta tesadüfen bile karşılaşsanız slm bile vermiyceksin dedim dediklerimi aynen uyguluyo köpek gibide sürünüyo acı çekiyo bende oğlum biraz daha toparlıyana kadar malesef onunla aynı evi paylaşıyorum tabiii iki yabancıı gibii allah bütün kadınların yar ve yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özgeeeeeeeeeeeeee ne işin var burdaaaaa bak burası benmde ilgimi çekti heeee
malum bende aldatılan bir kadınım :(:(

Back
X