Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lier_mirror bu adam seni sevmiyor zaten çok büyük olasılıkla eşiylede arasında sorun yoktur o her aldatan erkeğin bahanesi bence bu.öyle olsa neden boşanmasınki.şundan eminim hiçbir erkek senin gibi tipler için yuvasını dağıtmaz senin vücudunu kullanıyor birde parada almıyorsan bu iş için oh ne ala memleket diyodur şimdi o adam üzgünüm ama erkek erkeğe sohbetlerinde birde seni nasıl ....... yaptığını ballandıra ballandıra anlatıyodur büyük olasılıkla be canım.baksana adam açık açık söylemiş canım sex isteyince gel diye:)bedava sirke baldan tatlıdır nasılsa dimi:)sende göğsünü gere gere memnunum pişman değilim diyosun hiç utanmadan.yazık ya kadın olarak utandım bir hemcinsimin bu kadar alçalmasından

oooffffffffffffffffffffffffffffffff
eskilereeeee yıllar öncesine gittim şimdi
ama yarası hala hala hala kanar
bir ses bir koku bir isim götürür geçmişe beni
evliyim şuan beni seven bir adamla
birde dünyalar güzeli kızım var çok şükür
ama ihanet çok başka birşey
allah kimseye yaşatmasın kimseye
hiç bir kadın vede hiç bir erkek hak etmez ihaneti
hiç bir insan....

allah'a şükür aştım... bütün sıkıntılarımı...beni aldattı. kendi kaybetti.ayrıldık ama rabbim benim yüzüme güldü:)))

Merhaba,

4 yıl evli kaldım ve bu süre içinde eşimin rahatsızlığı nednei ile hiç cinsellik yaşayamadım diyebilirim. 1 yıl önce boşandım, bütün cinsel yaşamım masturbasyondan ibaretti. Sonra işyerinde birisi ile yakınlaşmamız oldu, hayal arkadaşı olduk .Yani maillerde hayeller kuruyorduk , sonra bir gün buluşalım dedik.. ve o hayellerdeki kadın ve erkek olalım herşeyi unutup..
öylede yaptık..
onunla ilkkez cinselliği yaşadım diyebilirim..

ama o evli biri ,

onunda eviliğinde sorunları var, ama ayrılamyı asla düşünmüyor..

sadece bir hayal aleminde yaşıyalım ve birlikde olmak istediğimizde, bir teneffüs gibi nefes alalım beraber diyor..
bende bu durumdan şikayetçi değilim..

pişmanda değilim..

Ancak Allah akıl fikir versin diyebiliyorum. Gözden kaçırdığınız birşeyler yok mu ? Adamın boşanmaya niyeti olmaması vicdanınızı rahatlatmasın. Çünkü aldatabilen zayıf karakterli bir adam sizden aldığı güvenle karısına eziyet ediyor olabilir , kadın çaresiz olabilir yani ilişkinizi hissediyordur da adamı bırakamıyordur. Ne kadar büyük bir acıya sebep olduğunuzun farkında mısınız ? Bu ah insanın ayağına dolaşmaz mı sanıyorsunuz. Umarım bu yanlıştan döner , düzgün bir hayata devam edersiniz .

arkadaşlar merhaba bütün yazılanları okudum ve çok üzüldüm allah hepinizin yardımcısı olsun bende evliyim ve 4 yaşında bir oğlum var eşimle 12 yıllık bir geçmişimiz var ben aldatılmayı yaşamadım ama olmaz diye birşey yok belki karşısına birgün aşık olacağı birisi çıkar ve herşey değişir bilmiyorum
ama ne yapayım diyen arkadaşlara kendimce diyebileceğim tek şey insan bir kere geliyor hayata bu acıyla bu şüphelerle yaşanmaz bir ömür geçmez arkadaşlar bekar veya çocuk sahibi olmayan arkadaşlara zaten çekin gidin derim ama çocuk olunca işin rengi değişiyor tabi ama bu şekilde bir hayat onlarada haksızlık mutsuz güvensiz bir anne yalancı bir baba arkadaşlar rabbim her derdin devasını sabrını vermiş bırakın gidin derim ben sevgi herşey demek değil kendinize yazık edersiniz bir arkadaşın dediği gibi o size değer verip sevseydi bunu yapmazdı aşık olup söyleyip boşanıp gitmek başka birşey sizden aldığı beş dakikalık zevk için evladını karısını harcamak başka birşey yani arkadaşlar insanların eşi ölüyor anası babası ölüyor hatta evladı ölüyorda bu acıya dayanıyor gücü olan herkes kendine güvenen herkes kendine ve evlatlarına yeni temiz piskolajik açıdan sağlıklı bir hayat kursun derim ben demesi kolay demeyin şu an acı çektiğiniz için bunları göremiyorsunuz ama yapabilirsiniz.

arkadaşlar gerçekten şu an acı çektiğiniz için yapabileceğinize inanmıyorsunuz ama yapabilirsiniz ömür boyu içiniz yanarak olmaz bu iş benim oğlumda babasına çok düşkün onsuz akşam yemek bile yemez ama düşünüyorum başıma böyle bir durum gelmiş olsa oğlumu onun ruh sağlığını beni düşünmeyen insanı bende düşünmem insanlar ne durumlarda bile kendilerine yeni bir hayat kurabiliyorlar kendinize güvenin güçlü olun arkadaşların dediği gibi kaybeden o olur diyecek birşey yok.

size güç vermesi açısından okuduğum bir haberi size yazmak istiyorum

amasyada idi yanlış hatırlamıyorsam ilk okul üçüncü sınıftan terk bir kadın bu anlattığım kocası ve diğer bütün köyün erkekleri yılın 10 ayı şehir dışında çalışıyormuş inşaat işinde onlarda köylerinde köy işleri çoluk çocuk kadın sonunda karar veriyor devlete başvuruyor ve tam hatırlamıyorum yalan olmasın 500 bin lira hibe alıp köye mandıra kuruyor ve kendi köylüleriyle birlikte diğer köylerdekileride işe alıyor

yani arkadaşlar ben bu haberi okuduğumda kendimden utanmıştım ne kadar boş vakit öldürüyorum diye o yaptıysa sizde yapabilirsiniz okumamış olanlar dışardan okusun okumuş evde oturanlar kurslara yazılsın gerçekten insanın isteyince yapamayacağı şey yok umarım herşey gönlünüzce olur biraz uzun oldu ama bu yazılanları okuyunca içimdekileri yazmak istedim

Ancak Allah akıl fikir versin diyebiliyorum. Gözden kaçırdığınız birşeyler yok mu ? Adamın boşanmaya niyeti olmaması vicdanınızı rahatlatmasın. Çünkü aldatabilen zayıf karakterli bir adam sizden aldığı güvenle karısına eziyet ediyor olabilir , kadın çaresiz olabilir yani ilişkinizi hissediyordur da adamı bırakamıyordur. Ne kadar büyük bir acıya sebep olduğunuzun farkında mısınız ? Bu ah insanın ayağına dolaşmaz mı sanıyorsunuz. Umarım bu yanlıştan döner , düzgün bir hayata devam edersiniz .

Hiçbir acıya sebep olamıyordur bence..
Adam evde gül gibi davranıyordur eşine, sonuçta önemli ve değerli olan eşi, ikincisi değil..
İkinci kadın, sadece canı adrenalin istediğinde farklı bir bedene sahip olmak istediğinde çaldığı bir kapı.. O da ne kadar.. Bıkana kadar..

Yani adam boşanmayacağını en başta söylemiş, her zaman zaten bu sözünün arkasına sığınacak, ne var anlamıyorum kendini kullandırtacak??

Hayal dünyasındaki arkadaş, size soruyorum.. Hak etmiyormusunuz siz düzgün bir ilişkiyi? Kaçamak olmayan, huzurlu bir ilişki ve hergün yanınıza gelen, fare gibi herkesten korkarak değil, yürekli bir erkek olarak kadınına gelen bir adamı?
Demek ki hak etmiyorsunuz.. Allah adamcağızın eşini kurtarsın, ne diyelim.

Merhaba,

4 yıl evli kaldım ve bu süre içinde eşimin rahatsızlığı nednei ile hiç cinsellik yaşayamadım diyebilirim. 1 yıl önce boşandım, bütün cinsel yaşamım masturbasyondan ibaretti. Sonra işyerinde birisi ile yakınlaşmamız oldu, hayal arkadaşı olduk .Yani maillerde hayeller kuruyorduk , sonra bir gün buluşalım dedik.. ve o hayellerdeki kadın ve erkek olalım herşeyi unutup..
öylede yaptık..
onunla ilkkez cinselliği yaşadım diyebilirim..

ama o evli biri ,

onunda eviliğinde sorunları var, ama ayrılamyı asla düşünmüyor..

sadece bir hayal aleminde yaşıyalım ve birlikde olmak istediğimizde, bir teneffüs gibi nefes alalım beraber diyor..
bende bu durumdan şikayetçi değilim..

pişmanda değilim..

seks partneri bulmuşsunuz kendinize.zaten eski eşte cinselliği yaşamamışsınız ya.
hayırlı olsun. :delphin:

lier_mirror bu adam seni sevmiyor zaten çok büyük olasılıkla eşiylede arasında sorun yoktur o her aldatan erkeğin bahanesi bence bu.öyle olsa neden boşanmasınki.şundan eminim hiçbir erkek senin gibi tipler için yuvasını dağıtmaz senin vücudunu kullanıyor birde parada almıyorsan bu iş için oh ne ala memleket diyodur şimdi o adam üzgünüm ama erkek erkeğe sohbetlerinde birde seni nasıl ....... yaptığını ballandıra ballandıra anlatıyodur büyük olasılıkla be canım.baksana adam açık açık söylemiş canım sex isteyince gel diye:)bedava sirke baldan tatlıdır nasılsa dimi:)sende göğsünü gere gere memnunum pişman değilim diyosun hiç utanmadan.yazık ya kadın olarak utandım bir hemcinsimin bu kadar alçalmasından

aynı şeyi düşündüm. katılıyorum.ama.zaten kendiside bunun farkında
amaç zaten cinsellik. ve her iki tarafında amacı bunu yaşamak. sadece seksi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda kendimi sorgulamak istemiyorum..
Yerimde olmadan anlıyamassınız beni.

valla yerinde olmak hiç istemezdim canım.eşinden dolayı değil senin düştüğün durumdan dolayı.ama şahsen ben sırf cinsellik için de beni seven eşimi aldatmazdım.benim kuzenim 10 yıldır cinsellik yaşayamıyo eşinin bacakları tutmuyo çünkü....ama o bundan hiç şikayet etmiyo,yanımda olsun varlığını hissedeyim yeter diyo...oysa görücü usulü evlendi kendisi...irade meselesi bence,yerimde olmadan anlamazsınız meselesi değil.ALLAH yolunu açık etsin,doğru yolu bulursun inşallah...:umursamaz:

esimle 5senedir beraberiz.1yasında oglumuz var.flört zamanlarındada olur sanal alemden takıntıları ama kafasızlık bende evlenince duzelir dedim.3senedir evliyiz her arkami dondugumde ya rusyadaki kadinlarla chatte,yada eski sevgilisiyle gizli alinmis bir adreste chat yaptigini gordum.hamilelik donemim cok agirdi sex yasaktı.ondan sonra zaten koptuk.dogum yapali 1sene oldu patronunun kimlik bilgileriyle karıkız avında eşim.defalarca yakaladım af diledi yalvar yakar ama hep aynı. hastalııkk bu onda takıntı. 3gorumce bir kaynana icinde ben cinnet gecirirken o sex peşinde.
enson sahte bir adres alip biraz yakınlık kurdum eşimle.yazarken bile midem bulanıyor.evde bana bitatlı sözü cok goren adam neler yagdırıyor neler.
sehirdisina cıktı 10gun yoktu.birkere hanımm nete girde cocugumu göster seni göreyim demedi.o adresten girdigimde herseferde netteydi gece 1lere kadar sanal sex bile yapt:( iğreniyorum kadın olmaktan!!!! eve geldiginde sitem ettim gittin bikere aramadin ne adamsin beni gec cocugunu hiçmi ozlemedin goresin gelmedi dedimde. bana santiyede internet ne arasın benim seyim yer yuzu gormediki dedi.gece 1lere kadar ne pok yiyordun yaa diyesim geldi ama söyleyemiyorumda o benim diye.o asık oldugu bayılaa bayıllaa yazdıgı kadın evdeki karısı! ailemle paylastım. kaderin bu kizim cekeceksin diyorlar. evhanımı oldugum icin velayeti kesin alirim gidersen git diyor eşim.cocuk burda bende diyo.pislik!sanki oturup cocuk bakacak.eve geldimi bilgisayardan kalkmaz karı kızla chat yapmaktan bizi gormez.bide velayet istiyor.kader denilen bumu kızlar?bosanıp aileme dönsem dul muamelesi görmeye razıysan gel diyor anam:((( bana bu sapık kocamın evini aratacak adım gibi eminim. nezamanki kpss biyerlere girecem ozaman basım dik durup adım atabilcem ama odaa kimbilir nezaman. ama şimdiye bakarsak ben kocamla birlikte olamıuyorum elimde değil:( tiksiniyorumyaaa iğreniyorumm boylesine delice sevdigimmm adam midemi kaldırıyor artık.dikeen batırıyor sanki her dokundugunda.ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. okadar yalnızım kii.enson okadının adresinden sen evlisin gorusmek istemiyom yazdim.cunku artık asabım bozuluyor eve geldigi zaman bana her dokundugunda baskasini hayalliyo goruyorum.bir yalvarmalar etme demeler.yok ama bu oyunu surdurmek iyice bozdu beni.boşluktayım.kendimden korkuyorum ne yapacagımı bilmiyorum.bana bişi diyin:(

canım ya çok üzüldüm dünyanın en zor durumlarından birini yaşıyorsun gerçekten zor bir durum bu adamları anlamıyorum ya senden vazgeçti hadide uçkuru yüzünden bir insan evladından nasıl vazgeçer inanması bile zor insanlar evlat sahibi olmak için aklın bile alamayacağı şeyler denerken anlamıyorum. canım söylemesi kolay deme ama o insan için bunalıma girmene bile gerek yok ailenin arkanda olmamasınada bir ayrı şaşırdım inan zaten o durum adamlara bir ayrı güç veriyor zaten. ama kendini toparla kafanda kurup durma onlar gibi olma dersini çalış kpss yi düşün tek hedefin kazanıp yavrunuda alıp yaşama tutunmak olsun istersen yaparsın bir insanın isteyince yapamayacağı birşey yok bende eşimin ailesi yüzünden çok zor günler yaşadım ama rabbim öyle büyükki her zaman ezilenin yanında oluyor şu an çok rahat ve mutluyum inan onların bana yaptıkları hep başlarına geldi içini temiz ve rahat tut rabbim yardımcın olsun canım

izmirlikız gerçekten çok üzüldüm yani elimde olsa da yardım edebilsem sana.biz ne söylesek boş zaten sen herşeyin farkındasın burda ailene ve eşine iş düşüyor Allah yardımcın olsun arkadaşım sana tavsiyem içine atma samimi arkadaşların varsa bol bol dertleş çocuğunu düşün.inşallah bir iş sahibi olursan çocuğunla başbaşa rahat bir hayat sürersin.yalnız şimdi bosansan bile oğlun çok küçük çalısmasan bile sana verirler merak etme babadan nafaka alırsın.yalnız bunu ispatlaman gerekiyor yani eşinin yaptıklarını mahkemede göstermelisin ailenden destek alabilirsen bu adamla yazışmalarını kaydet ve diğer görüşmelerinide bulabilirsen mahkemede delil olarak kullan.bence hemen boşarlar zaten oğlun küçük artı bu kadar gereksiz bir adama çocukta vermezler büyük olsa bile bence.canım ya arkadaşın yoksa bile özelden bana yazabilirsin seninle dertleşebilirim

evlilikte şans işi işte ,,ne adamlar var eşine çoluğuna çocuğuna bağlı ,vicdanlı birde böyle bencil hayvan gibi yaşayanlar var Allah böylelerinden uzak tutsun..flört döneminde iyi tanımak gerekiyo sanırım özellikle böyle internete çok takılanlardanda uzak durmak gerekio ama şimdi hemen hemen herkeste msn facebook olayı var bunları pis amaçlı kullananlarda var...ilişkiler iyice basitleşti ,,inanın evlenmekten korkuyorum artık:( sanada tavsiyem kendini rahat tut sen onu değiştiremessin zaten hasta demekki,, bana göre bir iş bulur bulmaz boşanıp kendi hayatını kur .

ben 2.evliligi yaptim...kaldiramadim o onur kirici igrenc duyguyu...simdiki esimle 8 senedir evliyim....yine ihanet olsa yine ayrilirim..ve asla birdaha evlenmem...

Son düzenleme:
okurken çok üzüldüm ya Allah yardım etsin sana ama işin olsa kendi ayaklarının üzerinde durabilsen ona belki boyun eğmek zorunda kalmıyacak sın ama inanıyorum ki güçlü bir kadınsın kendi ayaklarını üstünde dur ve çocuğun için çalış çabala,böyle koca olmaktansa hiç olmasın daha iyi demi canım?

izmirlikiz..eminim sende güclü kendi ayaklarinin üzerinde durabilecek bir bayansin...belkide zamanini bekliyorsun..belkide hazir deyilsin..oglun daha 1 yasindaymis...allah sana sabir versin...ama böyle adamin kahrida fazla cekilmez..allah yardimcin olsun nediyebilirizki baska...

bende aldatıldım hemde ne aldatma...bundan 3 yıl once ayrılmıstık 5 yıllık ılıskının sonunda. yıne bu kızlara rahatlıgından dolayı soguttu kendınden.ayrıldık baska sehırlere gıttık.iiletısımı tamamen kopardık benım baskasıyla gorustugumu duyunca kıyametlerı kopardı yalvardı ama ben kabul etmedım..snr dıgr ınsandanda ayrıldım olmuyo cunku.ınsanın kendıne yaptıgı en buyuk kotuluk cıvı cıvıyi soker mantıgı.tam bır yıl ayrı kaldık ve snr evlendımı dıye merak ederken bisekilde karsılastık.agladı sızladı bizi mafettın dedı ve giderken bırakmadı tuttu kolumu...ogun karar verdım bırdaha bu cocugu asla uzmucem dedım ıste ıkıncı hatayıda burda yaptım.yıne ayrı sehırlerdeydık okuldan dolayı. hersey ıyı gıdıyor derken okul bıttı memlekete donunce 10 gunde bır yapamıyoruz anlasamıyoruz falan fılan demeye basladı bende nasıl sucluyorum nasıl kontrol etmeye calısıyorum kendımı:)snr bırgun yolda gordum pat dıye yıne yalanlara devam tabı bende kıza ulastım bı sekılde meger 1 yıldır aldatılıyomusum haberım yokmus anlamamada ımkan yok 1, 2 ayrıntı dısında.ben ayrılalım demıstım dıyor:) kıza yalvarıyor gıtmesın dıye bıde sınırlenıyor bana, kıza herseyı anlattım dıye neler neler...asık olmus kıza bana yalvardıgı gıbı yalvarıyordu ona .herkes kandırmıs benı kendısı aılesı arkadasları bu durumda salaklık bende oluyor.sesı solugu cıkmıyor kızın derdınde su anda:) nezaman gecer bu hancerın acısı nezaman dıner gozyaslarım bılmmıyorum ama ınsan naparsa kendıne yapar bukadar sacmalıgın surmesıne ben ızın verdım ve simdi bedelini ödüyorum...

Son düzenleme:
serseri 44 aslında yazdıklarını tam olarak anlayamadım ama bir kez aldatan hep aldatacaktır diye söyler psikologlar affetmeyin affedeceksenizdde aldatılmaya hazırlıklı olun derler hep.

bende aldatıldım hemde ne aldatma...2 yıl once ayrıldık yıne bu kızlara rahatlıgından dolayı soguttu kendınden.ayrıldık baska sehırlere gıttık.iiletısımı tamamen kopardık benım baskasıyla gorustugumu duyunca kıyametlerı kopardı yalvardı ama ben kabul etmedım..snr dıgr ınsandanda ayrıldım olmuyo cunku.ınsanın kendıne yaptıgı en buyuk kotuluk cıvı cıvıyi soker mantıgı.1yıl snr evlendımı dıye merak ederken bisekilde karsılastık.agladı sızladı bizi mafettın dedı ama tam ayrılırken bırakmadı tuttu kolumu...ogun karar verdım bırdaha bu cocugu asla uzmucem dedım ıste ıkıncı hatayıda burda yaptım.yıne ayrı sehırlerdeydık okuldan dolayı. hersey ıyı gıdıyor derken okul bıttı memlekete doneunce 10 gunde bır yapamıyoruz anlasamıyoruz falan fılan basladı bende nasıl sucluyorum nasıl kontrol etmeye calısıyorum kendımı:)snr bırgun yolda gordum pat dıye yıne yalanlara devam tabı bende kıza ulastım bı sekılde meger 1 yıldır aldatılıyomusum haberım yokmus anlamamada ımkan yok 1, 2 ayrıntı dısında.ben ayrılalım demıstım dıyor:) kıza yalvarıyor gıtmesın dıye bıde sınırlenıyor bana, kıza herseyı anlattım dıye neler neler...asık olmus kıza bana yalvardıgı gıbı yalvarıyordu ona .herkes kandırmıs benı kendısı aılesı arkadasları bu durumda salaklık bende oluyor.sesı solugu cıkmıyor kızın derdınde su anda:) nezaman gecer bu hancerın acısı nezaman dıner gozyaslarım bılmmıyorum ama ınsan naparsa kendıne yapar...

Canim benim ya okadar uzuldumki haline, ama hic degmiyor iste, erkeklere deger vermek uzmemek icin calismak degmiyor..cunku eninde sonunda olan bize oluyor, hem aldatildim hemde sonunda iliskimiz sirasinda evlendigini ogrendin:oklava: suan icimde ona karsi hicbirsey yok, sadece onunda aci cektigini yuzunun gulmedigini pismanligi gormek istiyorun

Back
X