E
elif_a_k_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elif_a_k_
-
aakıdeşlik sitesi kaydirigubbakcemile2Hi5 ne bebenneyaptımki
2.5 yıldır beraber olduğum sevgilimle 8 aydır ayrıyız..küs anlamnda değil..şehir anlamnda o memleketine gtmek zorunda kaldı...geçenlerde internete girip benden habersiz mail hesabı açıp facebook hi5 gibi sitelere üye olduğunu öğrendm..çoğu erkek ama kız arkadaşlarıda var bikaçtane..sorduğumda eski arklarımı bulmak için diyor..bu ne kdr inandırıcı olur..şifresini istiyorum vermiyor..ayrıldım..pişman değilim..ama kendimle çelişiyorum sürekli..beni sevdiğine inancım vardı beklemiyordum açıkçası..fazlamı güvendim bilmiyorum ???
Şimdi face'de veya hi5 denen yerde (ki nasıl bir yer bilmiyorum) hesabının olması sizi aldattığı anlamına gelmiyor. Hi5 bilmem ama benimde face'de hesabım var ne yani şimdi eşimi aldatmış mı oluyorum?
Valla biraz kıskançlık dozlarını ayarlamak lazım, garip geliyor böyle şeyler bana.
8 aydır ayrı şehirlerdesiniz o yüzden kendi bulunduğu şehirlerden birileriyle tanışmak istemiştir. Listesindeki arkadaşların şehirlerine bakın bi bence. Özellikle kızlar hangi şehirdenmiş. Bir erkek 8 ay boş boş oturmaz zaten inanmam. Kimse de beni inandıramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?