Nasıl yani? Adamın bir ilişkisi var.. Ama hayat şartları nedeniyle farklı şehirlerde yaşamak zorundalar.. Bu durumda her erkek aldatır mı diyorsunuz?
E herkes mi kahpe?
Hi5 ne bebenneyaptımki
Fiziksel olmasa da zihinsel olarak mutlaka aldatır diye düşünüyorum ama fiziksel olarakta %90 ı aldatır bana kalırsa. Ben ne gördüm ne duydum aldatmayanı, ben de hala şaşırıyorum nasıl olurda bu kadar çok kahpe olur diye. Ama kadınlar ilgi gördüğü sürece kafasını koparsanız da aldatmazken, asla yeltenmezken erkekler böyle değil.
o sizin şahsi fikriniz
asla katılmıyorum :umursamaz:
Fiziksel olmasa da zihinsel olarak mutlaka aldatır diye düşünüyorum ama fiziksel olarakta %90 ı aldatır bana kalırsa. Ben ne gördüm ne duydum aldatmayanı, ben de hala şaşırıyorum nasıl olurda bu kadar çok kahpe olur diye. Ama kadınlar ilgi gördüğü sürece kafasını koparsanız da aldatmazken, asla yeltenmezken erkekler böyle değil.
sizin karşınıza çürük domatesler çıkmış olabilir, haklısınız bu durumda da polyannacılık olmaz :smiley-cool:Ben de zaten BEN inanmıyorum, BENCE ifadelerini bu yüzden kullandım. Böyle düşünmek ben de istemezdim ama polyannacılığı da sevmem.
bi geogle da kocasını aldatan kadın die aratın isterseniz:)
eminim ucu bucağı olmayan sayfalar açılır:)
sizin karşınıza çürük domatesler çıkmış olabilir, haklısınız bu durumda da polyannacılık olmaz :smiley-cool:
Desenize kahpelerin sayısı sandığımdan da çok o zaman.
valla ben "siyamarz" a katılıyorum. Bir erkeği 3 aydan fazla yalnız bırakın da görün neler oluyor. Bu konuda zayıflar malesef, uzun süre yalnız kalınca ilk ilgi gösterene kayıyorlar
valla ben "siyamarz" a katılıyorum. Bir erkeği 3 aydan fazla yalnız bırakın da görün neler oluyor. Bu konuda zayıflar malesef, uzun süre yalnız kalınca ilk ilgi gösterene kayıyorlar
Katılmıyorum size.. Çok şahit oldum burada üniversite ortamında kız arkadaşı başka şehirde okuyan erkeklere.. Yıllar boyunca sabırla bekleyip, gece hayatı bile olmayan erkek arkadaşlarım var.. Genelleme yapmak yanlış olur bu konuda..
Öğrencilik bir nevi kısıtlılık mecburiyet anlamındadır bana göre. Siz zaten kendiniz söylüyorsunuz okul ortamındalar diye, ama kimsenin aklından kalbinden geçeni de %100 bilme imkanınız yok ki. Gece hayatı olup olmadığını nerden bilebilirsiniz ki her an yanında mısınız. Zaten dediğim gibi gece hayatına karışmak için paraya da ihtiyaç var. Onu da geçtim aldatma sadece gece karanlığında mı olur. Ayrıca erkeğin yaşı başı da önemli , henüz açılmamış bazı şeylerden mahrum büyümüşse aldatmaya yeltenmesi zorlaşır ama bir açıldı mı tutabilene aşk olsun. Ama yine de sizin dediğiniz gibidir inşallah diyebilirim. Ama bu işler inşallahla maşallahla da yürümüyor. Belki de azınlık kısmına denk geldiniz hep bu da iyimser olmak için yeterlidir belkide bilemem. Neyse arkadaşın konusunu çok da bölmek istemiyorum.
şimdi genellemek yapmak yanlış olur
hmile olan çoğu kişi bebeğe bişi olur die 9 ay eşinden uzak duruyo
bunların hepsi aldatılıyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?