Aldatldm m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif_a_k_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üye olması değil de şifre vermemesi kafanı karıştırmış olabilir..

Nasıl yani? Adamın bir ilişkisi var.. Ama hayat şartları nedeniyle farklı şehirlerde yaşamak zorundalar.. Bu durumda her erkek aldatır mı diyorsunuz?

E herkes mi kahpe?

Fiziksel olmasa da zihinsel olarak mutlaka aldatır diye düşünüyorum ama fiziksel olarakta %90 ı aldatır bana kalırsa. Ben ne gördüm ne duydum aldatmayanı, ben de hala şaşırıyorum nasıl olurda bu kadar çok kahpe olur diye. Ama kadınlar ilgi gördüğü sürece kafasını koparsanız da aldatmazken, asla yeltenmezken erkekler böyle değil.

o sizin şahsi fikriniz
asla katılmıyorum :umursamaz:

bi geogle da kocasını aldatan kadın die aratın isterseniz:)
eminim ucu bucağı olmayan sayfalar açılır:)

bütün suçu karşı tarafa yüklememek gerekiyor bence.. eğer sen çok kıskançsan facebook'a üye olmasına karışıyorsan sende gizli üye olmuştur hi5 e üye olmasının sebebi sürekli teklif gelmiştir arkadaşları demiştir bu da üye olmuştur ama üye olmayadabilridi...! ama burlara üye olması seni aldattığı anlamına gelmez şifresini vermeme sebebi gıcıklık veya inat olabilir senden bişi sakladığından değildir.. kaç senelik ilişkiniz varmış aşırı kıskançlık sebebiyle bence boşuna bitirmişiniz bu durumlarda sakin olup karşı tarafı dinlemek lazım ama ona hesap sorar gibi değil onun senden çekinmeden anlatmasını sağlaman lazım ki sana yalan sölemesin keşke hemen ayrılmayıp onunla konuşsaydın senden neden sakladığını sorsaydın... umarım hakkında doğru olan kararı vermişsindir.

Ben de zaten BEN inanmıyorum, BENCE ifadelerini bu yüzden kullandım. Böyle düşünmek ben de istemezdim ama polyannacılığı da sevmem.
sizin karşınıza çürük domatesler çıkmış olabilir, haklısınız bu durumda da polyannacılık olmaz :smiley-cool:

Katılmıyorum size.. Çok şahit oldum burada üniversite ortamında kız arkadaşı başka şehirde okuyan erkeklere.. Yıllar boyunca sabırla bekleyip, gece hayatı bile olmayan erkek arkadaşlarım var.. Genelleme yapmak yanlış olur bu konuda..

sizin karşınıza çürük domatesler çıkmış olabilir, haklısınız bu durumda da polyannacılık olmaz :smiley-cool:

Ben sadece kendi yaşadıklarımı göz önüne alarak yazmıyorum. Bir gün herkes mi polyanna derim belki de kim bilir..

Arkadasim senin icine kurt düstü ise vardir bir bildigin....

Beraber oldugu kisiye cani gönülden güvenen bir kadin böyle ispatsiz kanatsiz birsey yüzünden 2,5 yillik iliskisini bitirmezdi.....demekki senin icinde zaten erkek arkadasina bir güvensizlik vardi ki lami cimi yok deyip bu iliskiyi bitirdin...

Pismanlik duymamanda zaten bunun göstergesidir...

Hi5 nedir bilmem...Face bokmudur nedir onu biliyorum....aldatmamistir belkide gercekten günahini almayim ama emin adimlarla aldatmanin yollarindaydi muhtemelen....

valla ben "siyamarz" a katılıyorum. Bir erkeği 3 aydan fazla yalnız bırakın da görün neler oluyor. Bu konuda zayıflar malesef, uzun süre yalnız kalınca ilk ilgi gösterene kayıyorlar

valla ben "siyamarz" a katılıyorum. Bir erkeği 3 aydan fazla yalnız bırakın da görün neler oluyor. Bu konuda zayıflar malesef, uzun süre yalnız kalınca ilk ilgi gösterene kayıyorlar

6 aydır bırakıyorum ve görüyorum neler olduğunu.. Kadınlar ya da erkekler diye genelleme yapılmayacak bir konu bu.. Zayıf karakterlilikle alakalı.. Kadının da aldatanı vardır erkeğin olduğu kadar..

şimdi genellemek yapmak yanlış olur
hmile olan çoğu kişi bebeğe bişi olur die 9 ay eşinden uzak duruyo
bunların hepsi aldatılıyomu?

Öğrencilik bir nevi kısıtlılık mecburiyet anlamındadır bana göre. Siz zaten kendiniz söylüyorsunuz okul ortamındalar diye, ama kimsenin aklından kalbinden geçeni de %100 bilme imkanınız yok ki. Gece hayatı olup olmadığını nerden bilebilirsiniz ki her an yanında mısınız. Zaten dediğim gibi gece hayatına karışmak için paraya da ihtiyaç var. Onu da geçtim aldatma sadece gece karanlığında mı olur. Ayrıca erkeğin yaşı başı da önemli , henüz açılmamış bazı şeylerden mahrum büyümüşse aldatmaya yeltenmesi zorlaşır ama bir açıldı mı tutabilene aşk olsun. Ama yine de sizin dediğiniz gibidir inşallah diyebilirim. Ama bu işler inşallahla maşallahla da yürümüyor. Belki de azınlık kısmına denk geldiniz hep bu da iyimser olmak için yeterlidir belkide bilemem. Neyse arkadaşın konusunu çok da bölmek istemiyorum.

Gece hayatı verilmiş bir örnekti.. Sadakat nişanesi açısından.. Ayrıca imkanlar kısıtlı olunca aldatılmıyor mu?
Belki de gurbaa prensesin dediği gibi çürük domatesler size denk gelmiştir.. Bu da bu tür bir genelleme yapmak için yeterli bir veri değildir bana göre..

şimdi genellemek yapmak yanlış olur
hmile olan çoğu kişi bebeğe bişi olur die 9 ay eşinden uzak duruyo
bunların hepsi aldatılıyomu?

Cinselliği ilk ayda kesmiyorlar bu bir, ayrıca erkek kadının yanında oluyor uzakta değil bu da iki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…