valla ben "siyamarz" a katılıyorum. Bir erkeği 3 aydan fazla yalnız bırakın da görün neler oluyor. Bu konuda zayıflar malesef, uzun süre yalnız kalınca ilk ilgi gösterene kayıyorlar
Bu gezegenden değilim ben..:)
AYN ben yalnızlık derken cinsel açıdan uzak kalmayı kastetmemiştim, mesafeyi kastetmiştim. Sanırım burdaki kaymak kelimesini yanlış anladın:) Gönlünün ya da aklının kayması olarak yazmıştım ben. Ama doğru ama yanlış ben bir erkek uzuuuuuuunca bir süre sevgilisinden eşinden nişanlısında sözlüsünden vs vs ayrı kalırsa bir süre sonra aklı karışmaya başlar diye düşünüyorum
elifcimmm,bi sıkıntısı olmayan birisi verir şifresini,demek ki çekiindiği bir durum var
sadık kalmaya gelince bence zor değil
bu kişilik meselesi
kendini bilen aklı başında
ne kaybedeceğini bilen birisi bence aldatmaz
ha aldatıyorsa güle güle
2.5 yıldır beraber olduğum sevgilimle 8 aydır ayrıyız..küs anlamnda değil..şehir anlamnda o memleketine gtmek zorunda kaldı...geçenlerde internete girip benden habersiz mail hesabı açıp facebook hi5 gibi sitelere üye olduğunu öğrendm..çoğu erkek ama kız arkadaşlarıda var bikaçtane..sorduğumda eski arklarımı bulmak için diyor..bu ne kdr inandırıcı olur..şifresini istiyorum vermiyor..ayrıldım..pişman değilim..ama kendimle çelişiyorum sürekli..beni sevdiğine inancım vardı beklemiyordum açıkçası..fazlamı güvendim bilmiyorum ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?