Aldatldm m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif_a_k_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben "siyamarz" a katılıyorum. Bir erkeği 3 aydan fazla yalnız bırakın da görün neler oluyor. Bu konuda zayıflar malesef, uzun süre yalnız kalınca ilk ilgi gösterene kayıyorlar

AYN ben yalnızlık derken cinsel açıdan uzak kalmayı kastetmemiştim, mesafeyi kastetmiştim. Sanırım burdaki kaymak kelimesini yanlış anladın:) Gönlünün ya da aklının kayması olarak yazmıştım ben. Ama doğru ama yanlış ben bir erkek uzuuuuuuunca bir süre sevgilisinden eşinden nişanlısında sözlüsünden vs vs ayrı kalırsa bir süre sonra aklı karışmaya başlar diye düşünüyorum

şimdi eşi iş dolayısıyla ya da başka bi sebeple
ayrı kalanların hepsi aldatıldımı yanii
yok artıkk

Siyamars, hamilelikte cinselliği ilk ayda kesen binlerce insan var,
ya korku ya doktor yasağı vs yüzünden bu da ÜÇ :)

boşwerdim gitti arkadaşlar sizde öle yapın...... :))

Son düzenleyen: Moderatör:
elifcimmm,bi sıkıntısı olmayan birisi verir şifresini,demek ki çekiindiği bir durum var
sadık kalmaya gelince bence zor değil
bu kişilik meselesi
kendini bilen aklı başında
ne kaybedeceğini bilen birisi bence aldatmaz
ha aldatıyorsa güle güle

a.s alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sor neden 2 dk önce aldığın msn adresini bana daha önceki aldığın adresmiş gibi verdin diye. Ayrıca senin adını şifre yapması da göz boyamaca gibi geldi bana bu kadar seviyorsa seni tüm şifreleri senin adın olsun. Mesela ilk aldığı msn adresinin şifresi. Aklındaki tilkiler onu kurtarmaz. Yalanları illaki çıkar.

Ps: Ayn en azından öpüşür koklaşırlar , bu durumda bu da bir temastır sonuçta ama bu dört olmasın artık.

Çok ilginç bir durum düşündüğünde ben olsam bende aynısını yapar hatta ileri boyuta taşırdım. Ama sizinkisi 2,5 yıl be canım naptın sen 2,5 yılda aldatsa zaten aldatırdı fevri ve aceleci davranmışsın Umarım Pişman hiç olmazsın.

bence aldatılmadın..bu bi aldatılma belirtiside değil..benim eşimde bana ver şifreni bakıcam dese vermem..neden vereyimki..ben arkadaşlarımla mesajlaşmışım,kimi bana derdini özelini dökmüş onları neden eşim okusunki..ayrıca bende özel b, durumumu sıkıntımı yazmış olabilirim...herşey bu kadarda ortada yaşanmamalı iki tarafın aldatmak dışındada özel şeyleri olabilir..

valla tatlım bana da 2,5 yıllık ilişkini bu yüzden bitirmen saçma geldi...yani bizim ikimizin de facei var erkek kız arkadaşlarımız var...bu birbirimizi aldattığımız anlamına gelmez ki...yani ilişkiniz bu yüzden birtmeyi hak etmiyor bence bir kez daha düşün benceeee:1hug:

ilişki senin ilişkin arkadaşım, yok öyle miydi yok böyle miydi boşver. sen ne yaptıysan odur doğrusu. zaten msn di, facebook tu derken cinnet geçiriyoruz topluca. bak bencesen ilkiş olarak belki zaten yamışsındır ama kendi msn ve facebook hesaplarınn şifresini değiştir. tabi erk ark biliyorsa.çünkü ister istemez seni takip edecek, sen de bu yola git ki anlasın ne ettiğini.zaten ayrılmışsınız ama bak kesinlikle takip ediyordur. senin tüm özelin de, senin özelinden çıkan bu ark. ayrılsın. bu arada harika bir direnç var sende, tbr ederim.

ahada 1 senelik konuyu yine hortlatmışsınız. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…