Peki siz ''BİR ERKEGİN METRESİ OLARAK YAŞICAKSIN,BU DÜNYADA BÖYLE RAHAT EDERSİN,EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM'' Diyen birine rastladınızmı benım ısyerımde böyle diyen bır sekreter var bir tip patronuyla yedıgı pislikleri bukadar rahat sergıleyebılır..
görmek ve söylemek ınanın çok zor bunu bende yaşadım ama söyleyemedım sonunda bende suçlandım çok iyi karar ver arada kalma sakın ben kaldım dıkkat et arkadaşım malesef bu kaçınılmaz bunu çok yaşıyoruz çevremızde sonuç hep aynı evli olan çocugum var diye devam dıyor erkek için aldatmak ekmek su gıbı bunu biz degiştıremeyız degışmezlerde bunu bılınnn
canım iyiniyetini ve isyanını çok iyi anlıyorum bence karışmamalısın bu işleri iyice çorba eder ve bu olayda üzülen inan o adam olmaz ne üzülür ne ağlar ilk anda yaşayacaklarından tırsar biraz sadece ama o kadın nasıl üzülür neler yaşar bırak öğrendiği andan itibaren mutsuz günler başlayacaktır onun için ne kadar gecıkırse mutsuzluğu okadar iyi değilmi?
şimdiden o kadın için büyük sabırlar diliyorum TECRÜBEYLE SABİTTİR...
sen de mi aldatıldın yoksa
aaa kadın durumu ogrenip kendini mi oldurdu yoksa? aman ya nerelere kadar gidebiliyor demek ki olay
günümüzde o kadar cok aldatma ve aldatılma hikayeleri varki.. hangi birinden bahsetmeli bilemiyorum.
birkere aldatma olayında mutlaka evlilikte bir yoksunlık vardır diye düşünüyorum.. her konuda olabilir bu.. eğer bunu erkek alışkanlık haline getirmediyse söylermisiniz gercekten mutlu maddi manevi her konuda tatmin olan birisi kadın erkek farketmez niye aldatsın?? zaten 1,5 yıldır devam ediyor ve kadın bunu hala hissedememişse bir sorun var demektir.. eger arkadasın samimi bir arkadasınsa uygun bi şekilde söyle derim.. samimi değilseniz bence hiç karısma yarın birgün hersey yoluna girer sen suçlu olursun.. kadınlarda enayi yerine konulmamak için biraz gözünü dört açmalı dimi ama....
Bende öyle düşünüyordum ama bir insanın aldatması için geçerli sebepler değil bunlar......Ve hiç bir şey ona bu hakkı vermez.
günümüzde o kadar cok aldatma ve aldatılma hikayeleri varki.. hangi birinden bahsetmeli bilemiyorum.
birkere aldatma olayında mutlaka evlilikte bir yoksunlık vardır diye düşünüyorum.. her konuda olabilir bu.. eğer bunu erkek alışkanlık haline getirmediyse söylermisiniz gercekten mutlu maddi manevi her konuda tatmin olan birisi kadın erkek farketmez niye aldatsın?? zaten 1,5 yıldır devam ediyor ve kadın bunu hala hissedememişse bir sorun var demektir.. eger arkadasın samimi bir arkadasınsa uygun bi şekilde söyle derim.. samimi değilseniz bence hiç karısma yarın birgün hersey yoluna girer sen suçlu olursun.. kadınlarda enayi yerine konulmamak için biraz gözünü dört açmalı dimi ama....
Bende öyle düşünüyordum ama bir insanın aldatması için geçerli sebepler değil bunlar......Ve hiç bir şey ona bu hakkı vermez.
Sütü bozuk olan insanlar aldatır.Nokta!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?