Aldatldn renmeli mi yoksa hi renmemeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence karışmamakta yarar var adamın eşini ,özellikle ruhsal yapısını bilmiyorsunuz.Adama zarar vereyim derken eşi daha çok yara alabilir,ummadığınız ve çok üzüleceğiniz sonuçları duyabilirsiniz.Ayrıca kızın herşeyini size anlattığını söylemişsiniz madem sizinle konuşabiliyor onu ikna etmeye çalışsanız.

ay halime binlerce sukur
sen hem hasta ol, hem de kocan boyle olsun
aman olmaz olsun oylesi
ama obur tarafi allah bilir ama cok kotu olur o adamın
yatip kalkip sukredelim

allah hepimizin yuvasindan böyle seyleri uzak etsin (amin)

bilmiyorum kızlar bilmiyorum
bence anladigi falan yok kadının cunku cinsellik yok, disarda gorusme yok ama duygusal aldatma kesinlikle var
adam cok iyi idare ediyor, anlamiyor kadın sanırım, anlasa bulur cikarirdi
bilmiyorum ya ama kuduruyorum bu insanlarin boyle rahat olmasina

gelecekkorkusu nerden biliyorsun aralarinda cinseligin, disarda görüsmelerini olmadigini karisini 1,5 yildir kandiran sizide bu konuda yaniltiyor olabilir.

emin ol bu tip insanlarda var. ar damarı çatlamış. ailem izmirde yaşıyor ve orada şahit olduklarım var...
nasıl bir zihniyetse...yazık çok yazık.....

maalesef böyle ar damarı çatlamış hatta yok diiim barı olan ınsanlar var benım en hassas olduğum konu aldatılmak asla hazmedemem yanı kımsenınbaşına gelmesin yarası çok kötü olan bir hastalıktır

görmek ve söylemek ınanın çok zor bunu bende yaşadım ama söyleyemedım sonunda bende suçlandım çok iyi karar ver arada kalma sakın ben kaldım dıkkat et arkadaşım malesef bu kaçınılmaz bunu çok yaşıyoruz çevremızde sonuç hep aynı evli olan çocugum var diye devam dıyor erkek için aldatmak ekmek su gıbı bunu biz degiştıremeyız degışmezlerde bunu bılınnn

anlatsana nasıl oldu? ne gordun?

Bencede 1,5 Yildir Devam Eden Bir Ilişki Ise Eşi Bunu çoktan Fark Etmiştir. Demek Ilişkileri Bitmediğine Göre Kadin Caresiz Yapacak Bişey Yok Birak Bence Sende Yarasini Deşme Derim....

canım iyiniyetini ve isyanını çok iyi anlıyorum bence karışmamalısın bu işleri iyice çorba eder ve bu olayda üzülen inan o adam olmaz ne üzülür ne ağlar ilk anda yaşayacaklarından tırsar biraz sadece ama o kadın nasıl üzülür neler yaşar bırak öğrendiği andan itibaren mutsuz günler başlayacaktır onun için ne kadar gecıkırse mutsuzluğu okadar iyi değilmi?
şimdiden o kadın için büyük sabırlar diliyorum TECRÜBEYLE SABİTTİR...

sen de mi aldatıldın yoksa

sen de mi aldatıldın yoksa

valla halaaa inkar ediyo benim dana....ama duyduğumdaki acıyı tarif edemem Allahımın gücüne gitmesin hayatta ilk kez o kadar canım yandı keşke hiç öğrenmesydim bırak herkes bana enayi deseydi ama ben bilmeseydim ve ben benim dananın benim kadar yıprandığına hiç şahit olmadım yalan dedi iftiraa dedi çok şeyler yaşandı bu konuyu eşim hariç bir yerde ilk kez açıyorum ailemle bile paylaşamadım 5 yıl oldu bir gün bile aklımdan hiç çıkmadı ve zamanda ilaç değil inanın bu acıya bu acı şarap gibi gün geçtikçe olgunlaşıyo...sadece kendinize yapıyosunuz sizi aldatacak karaktere sahip bir insan hiç bundan üzüntü duyarmı karakteri bozuktur zaten
eşine hiç kıyamayan ben 13 yıl bir sarhoşun dayağını yiyen ben ailesinin her türlü pisliğine katlanan ben artık bu danaya tahammül edemiyorum odamıda ayırdım ve bana el kaldırdığında pısan ben tekme tokat Allah ne verdiyse girişiyorummm ooooh içim soğusun haklısınız kızlar böyle bir evliliği niye sürdürüyorsun diyosunuz bende öyle derdim çok haklısınız ama mecburiyet nedir bilirmisiniz hiç bilmeyin bence umarım birgün çocuklarım büyür ve bende bu danadan kurtulurum inşallah Allahım bana o günleri gösterir

bence sen adamın eşiyle değil herşeyi sana anlatan kızla konuş. evli bir adamla görüşmeyi kessin. Çok üzgünüm çoookburda en başta tabiki adam suçlu fakat o kızında kabahati büyük. madem gönlünü eğlendiriyor, uyar kızı ve yaptığının ne kadar yanlış olduğunu söyle. onun dışındada bence karışma derim aile meselesine. nacizane fikrim..

aaa kadın durumu ogrenip kendini mi oldurdu yoksa? aman ya nerelere kadar gidebiliyor demek ki olay

Evet maalesef öyle.aslında kocasına bir ders vermek istemiş.Bıraktığı nottan anlaşılıyor.Ama kocaya bir şey olmadı tabi

günümüzde o kadar cok aldatma ve aldatılma hikayeleri varki.. hangi birinden bahsetmeli bilemiyorum.
birkere aldatma olayında mutlaka evlilikte bir yoksunlık vardır diye düşünüyorum.. her konuda olabilir bu.. eğer bunu erkek alışkanlık haline getirmediyse söylermisiniz gercekten mutlu maddi manevi her konuda tatmin olan birisi kadın erkek farketmez niye aldatsın?? zaten 1,5 yıldır devam ediyor ve kadın bunu hala hissedememişse bir sorun var demektir.. eger arkadasın samimi bir arkadasınsa uygun bi şekilde söyle derim.. samimi değilseniz bence hiç karısma yarın birgün hersey yoluna girer sen suçlu olursun.. kadınlarda enayi yerine konulmamak için biraz gözünü dört açmalı dimi ama....

kadının anlamaması normal, adam cin gibi, oyle numaracaı oyle yalanci ki, belki hissetmistir ama iyi kivirmistir

Bende öyle düşünüyordum ama bir insanın aldatması için geçerli sebepler değil bunlar......Ve hiç bir şey ona bu hakkı vermez.
Sütü bozuk olan insanlar aldatır.Nokta!

ben o insanlarin hepsiyle gorusmeyi tamamen kestim, sonucta verdigim karar bu oldu, dusunmek istemiyorum artik bunlari, psikolojim bozuluyor sonra herkes oyle saniyorum...Bitti benim icin..

Bende öyle düşünüyordum ama bir insanın aldatması için geçerli sebepler değil bunlar......Ve hiç bir şey ona bu hakkı vermez.
Sütü bozuk olan insanlar aldatır.Nokta!

tabiiki hiç bir seyi mazeret kabul etmiyorum..
aldatma verdiğin söze ettiğin yemine, coluguna cocuguna, eşine ,ailene ve kendi değerlerine ihanet etmektir..
benim demek istediğim mutlaka eksik olan veya yanlış giden birseyler vardır yoksa niye cok mutlu yuvasını cok sevdiği eşini aldatsın ihanet etsin..
yoksa tabiikide bunun çözümü bu değil.. hertürlü hukuk yolu acık..
bikere insan vicdan azabı duyar yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…