Aldatldn renmeli mi yoksa hi renmemeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence ilk önce adamla konu$mayı dene ''sen evli bir adamsın,böyle bir ilişkiye girmekteki amacın ne,ne yapmayı düşünüyorsun'' gibi sorular sor bakalım ne diyecek? Olmazsa e$ini o veya bu şekilde mutlaka haberdar et,en azından direk söyleyemesende uyandırmaya çalış.

bence erkeğin eşini aldatmasının hiç bir şekilde açıklaması yoktur.
bu erkeklerin hemen hemen hepsi böle işte adiler nolcak bence kadının bilmeye hakkı var yazık kadıncağız huzursuz olacak ama enayi yerine konmasından iyidir bence

benim de bildiğim var bitane hemde ailecek görüştüğümüz insanlar kızının yüzüne bakamıyorum söylesem doğru olur mu sussam daha mı doğru olur sonu ne olur bi türlü bilemedim ne yapacağımı

aldatmanın mazereti yoktur ne evlilik ne dini inanç ne de çocuk engel değildir. bu bir vicdan meselesidir. vicdanı kabul ediyorsa gözü dışarı kayar kendi gibisini bulur aldatır pişkin olan kalır. ne istediğini bilen gider.

aldatılsam kesinlikle bilmek isterim kişiyi görmek isterim. konuşup yoluma devam ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…