Aldatldn renmeli mi yoksa hi renmemeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa kadın durumu ogrenip kendini mi oldurdu yoksa? aman ya nerelere kadar gidebiliyor demek ki olay

' iyi olur Allahtan kötü olur kuldan bilirler' demişler. hiççç karışma derim ben.
karı-koca meselelerine hiç karışmayacaksın. tecrübelerle sabit olunmuştur...

anladigim kadariyla aldattigi kisi sizin arkadasinizmis bence adamin karisiyla degil arkadasinizla konusun evli bir adamla beraber olmak ne kadar dogru yuva yikanin yuvasi olmazmis , siz anlattiniz diyelim adamin esine ve ayrildi arkadasiniza ayni seyi yapmayacagi ne malum esine yapan arkadasinizada yapar bence yuva dagilmadan arkadasiniz uzaklassin o kisiden bir sekilde yuva dagilacaksada vebal altinda kalmayin derim ben

karı koca arasına girilmez şahsen birisi gelip bana eşimin beni aldattığını söylese sen de kim oluyorsun eşim yapmaz öyle şeyler diyebilirim böyle durumlarda en iyisi sessiz kalmaktır bence nasılsa zamanı gelince öğrenir

bana göre adamın karısı bilmeli ona görede kadın önlemini alabilmeli zaman geçtikten sonra ne yapabilirki herkesin bildiği birşeyi bilmemek kadar kötü birşey yok bence kadın belkide eşim asla yapmaz diyenlerden olabilirCADIARZU zor bi durum senin açından bence

1.5 yildir bu yuzden karismadim zaten, ogrenir elbet dedim ama ogrenmiyor iste adam hayatina devam ediyor

ama birgun mutlaka ogrenir, umarim...

bence onların evlilikleri zaten bitmis

bence de bilmeli ama ben bunu yapamiyorum iste, vicdanim el vermiyor ama adamın da rahat uyuyabilmesi beni gicik ediyor, ailesine bagliymis gibi yapmasi

Boş ver hiç karışma güzelim...
Senden bilinir eşiyle arasına girme bence de.Karısını kandırır ya da göz yummasını sağlayabilir..
Ama mesela aynı ortamda laf çarpıtsan kız da adamda varken ya da kıza söylesen o evli bilmiyormusun diye....
CADIARZU

Elbette insanın vicdanı rahat durmaz böyle bir durumda.
Ama anladığım kadarıyla adamın karısıyla bir samimiyetin yok.
Bi de kadının içinde bulunduğu durumu çok iyi gözden geçir bence.
Kadın öğrense bile çeşitli sebeplerden boşanamayacak biriyse
söyleyip daha fazla üzülmesine neden olursun.
Ben olsam ancak kadınla çok samimiysem ve kadın boşanabilecek
bir yapıdaysa (yani ne bileyim maddi özgürlüğü varsa vs.) söylemeyi
düşünürdüm sanırım. Şartları çok iyi değerlendirmen gerekli.:1no2:

sunu biliyorum; baska bir sebepten dolayi kadın adamı kovmaya kalkmis, ben yeni bir ev bulana kadar, 1 ay zaman ver bize felan demis, ama sonra aralari duzelmis tekrar, yani kadinin gozu kara ama evhanımı

tatlım bence hiç karışma... çok ince bir konu..sana da zararı olabilir belki diye düşünüyorum.böyle konularda uzak durmak lazım...

bence karişma. Karısıda akıllı olsun kendisi öğrensin. Kocasına güvenip oturmasın. Belkide biliyorudur, bence sen kadını tanmiyorsan hiç karışma. Şahsen ben olsam, inanmiş olsam bile sende kimsin diyerek seni suçlarım. Bu durumlarda iylik yapmak istemek iyi netice vermez bence.
Ama adamı geçtim işyerinde o kıza ne demeli? ne diye evli adama göz dikiyor. Bence onu şikayet etirip o işyerinden atırmalı. Hata ıkısınıde atırmalı. En güzel ceza bu olur. Ben olsam karısınlan konuşcama bunu yaparım. İşyerinde bu tür uygunsuz davranişlar işyerinin imajini etkileceği için patronlar kesinlike kayıtsız kalmicaktır. Ben olsam patraona gizli mektup yolar sonra seyrederım

bu gercek mi ya
samanyolundaki programlar var abartı onlardaki gibi valla

dunyanın civisi cikmis artik
kimseye guven olmayacak
biraz da iyi ornek anlatin bari ya
vallahi paranoyak oldum

Allahım yaa ne insanlar var Yarabbim. Aslında insan demeye bile
dilim varmıyor. Bunlarda edep, haya, ar, namus, vicdan hiçbirşey
kalmamış. Elbet birgün Allahın gazabı üstüne olacaktır.
Bu dünyada değilse bile ahirette. Kötü Kazen
Allahım böylelerinden korusun herkesi inşallah.

allah onlari bildigi gibi yapsin
bu tarz konusmalar kendisi üzerine yapilsaydi kabul edebilirmiydi klava:
böyle bencil, iki yüzlü, kendini uyanik zanneden kisilerden (insan degil) nefret ediyorum Kötü Kazen Kötü Kazen

tatlım okudum ve inan o kadar sinirlendimki..bir insan bu kadar kötü olabilirmi,eşi için herkesin içinde bu lafları nasıl söyler ya..işte allah herşeyin hayırlısını versin daima insan gibi insanlarla karşılaştırsın.gülme komşuna gelir başına demişler allah akıl versin öyle insanlara...

ve arkadaslar ben suna iste sinir oluyor hatta kuduruyorum
boyleleri gununu gun ediyor
kendilerini bi de oyle satiyorlar ki sasarsiniz, kandiriyorlar yine de kadınlari kizlari
rahat yasam suruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…