• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlmaktan korkuyorum..

altunhancım canım benım kuruntu yapma guzelım yaa.olur mu ole sey senınkı nasrettın hocanın oglunun kulagını cekmesı gıbı bısey olmus.hanı ya testıyı kırarsa suyu dokerse dıe.ılahıı adam senın ve bebegın ıcın calısacak agrısız basını derde sokma be arkadasım.okudugum gordugum kadarıyla su zmana kadar oldukca fazla sorun yasamıssın yıpranmıssın bu tarz vesveselerden aklını da kalbını de uzak tut tatlım

altunhancım canım benım kuruntu yapma guzelım yaa.olur mu ole sey senınkı nasrettın hocanın oglunun kulagını cekmesı gıbı bısey olmus.hanı ya testıyı kırarsa suyu dokerse dıe.ılahıı adam senın ve bebegın ıcın calısacak agrısız basını derde sokma be arkadasım.okudugum gordugum kadarıyla su zmana kadar oldukca fazla sorun yasamıssın yıpranmıssın bu tarz vesveselerden aklını da kalbını de uzak tut tatlım

:çok üzgünüm:

paronaya olma canım sakın..
içinde varsa inan heryerde yapar..
neler duyuyoruz.adam ne işte nede dışarda
evde karısını uyutup pc başında aldatıyor..
eğer sürekli böğle düşünürsen
muhakka eninde sonunda bu eşinede yansır huzurun bozulur..

yaa bence varya sen bi psikoloğa git canım acilen hemde
mesajlarını okuduğum kadarıyla bu benbimşahsi fikrm
hayata biraz pozitif yönünden bakmayı öğretir sana

hepinize selamlar ben yeni üye oldum sıkıntını okuyunca yardımcı olmak istedim altunhan psikoloğa gitmek istiyorsan eğer istanbul büyükşehir belediyesinin kadınlara sağladığı bir imkan var 153 ü arıyorsun psikoloğa gitmek istediğini söylüyorsun ve onlar sana en yakın çalıştıkları hastaneye seni gönderiyorlar ücretsiz tedavi oluyorsun bende gitmeyi düşünüyorum eğer sanada yardımı olursa sevinirim

bence böyle bi konuşmayı asla yapma aklında yoksa bile adamın aklına sokucaksın yanii
bi şeylerin eksik gitmesinden bence senin kaygın neden seyrek birliktelik oluyo bence sen bunu çöz senin sorunun bu çocuk olduktan sonra aşırı bir annelik duygusuyla kadınlar sadece ilgisini çocuguna verir bu yanlıştır eşinle ilgilen gerekeni yerine getir eşligi ve anneliği dengede tutmak lazım yerimseniben

Canım göz çapkını olmayan erkek var mı acaba.Bazen öyle şeyler görüyoruz ki ben bile durup bi bakıyorum yani.Ama her bakan böyle bişey yapsaydııııı herkes aldatılmış olurdu.Bence kendine bi güven,onun ilgisini çekecek şeyler yap yani herşey senin elinde.Asla bu konuyu eşine anlatma ayrıca.....

eşimin bana olan sevgisinden hiç şüphem yok bu güne kadarda böyle bişey hiç hissetmedim ama hani bayanlara falan bakıyor ya olurmu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum..

aynı sorun bende de var. esine bundan bahsetme ona güvendiğini belli et. kıskandıgını güveninin az oldugunu baskasına baktıgını bahsedersenyavas yavas kaybedersin onu. benim kıskanclıgım yüzünden biz bu aralar cok sorun yasıyoruz. arkadasların dediği dogr aldatmak isteyen hertürlü ortamda yapar. senin yapman gereken esine daha cok sahip cıkman ve saevgiyle kendini ona baglaman. o zaman bir sey yapacak ola bile esim bunu hak etmiyor diye yapmaz vicdan devreye girer.

bi yere mi gitti arkadaslarıyla mı beraber. kıskanclık nöbetin tutmaya baslayınca tehlike sinyalleri baslıyor demek. o zaman telefonl konsuyorsanız konusmayı kısa tut. teli kapattıktan sonra sakinlesmeye calıs sonra konus. yoksa niye nasıl yapma etme gibi sorular cogaldıkca aklında olmadıgı hade yapar. ve unutma erkekler kac yasına gelirse gelsin cocuk gibidir. nsıl bir cocuga bunu yapma dersen ve yasak koyarsan onun tam tersini yapmaya calsırlar.

ben bu hataları yaptım malesef umarım sen yapmazsın. su an hatalarımı düzeltmeye calsıyorum.

Back
X