Aldatma akraba

mutsuzzi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
357
3
48
Kuzenim karısını aldatıyor ve biz her gün beraberiz sülaledeki resmen herkes farkında sadece kadın değil artık dayanamadım iş yerine gidiyor musun ya da telefonuna bakıyor musun gibi sorular sıkıştırdım evet sosyal medyası vs ya da telefonu ben de sürekli dedi şaştım kaldım nasıl olur diye ya çok profesyonel ya da başka telefon var bilmiyorum ama ben de dahil kaç kişi gördük kızla gezerken ve vicdanım rahat değil bir şekilde söylemek istiyorum ailem durduruyor senin üstüne kalır iftira derler diyo üzülüyorum kadına iki çocuğu da var ayyyyyyy kızlar içimi dökmek istedim kusura bakmayın uzun yazdım

Herkes biliyorsa o da biliyordur
Sadece bilmiyor gibi yapıyor
Mantıklı boşanmayacaksa ağzımızın tadı bozulmasın alirıza bey
Atıp tutup palavradan oynayaıp oturanlardan daha zeki
Çocukları var belki de ondan öyle yapıyor kestiremiyorum ben

Boşanmayacağı için görmezden geliyor olabilir yada sizlerle bu konuyu konuşmak istemiyor.
Zaten ben bı tek dayanmıyorm diğerleri karışmak istemiyor aman bizim üstümüze kalır diye

Bir de o boku yiyen benim akrabam olunca elim kolum bağlı

Mesajı yazarken bişeyler yazdım da sildim zaten. Kuzenim eşini aldatsa geçip gelinin karşısına söyleyemezdim sanırım. Eskiden olsa söylerdim şöyle böyle atar tutardım, herhalde yaş ilerledikçe korkak mı oldum ne olduysam..

Gelinden emin olsam derim ama gelin amann der geçer ya da inanmazsa al başına bela

Kuzeninizi uyarsanız yapmaması için? Gerçekten çok zor bir durum. Aklıma Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu geldi, adamın herkesin ortasında başka kadını öptüğü belliyken, kadın inanmıyor aldattığına

Bu nedenle bilemedim , kuzeninizin eşinin arkadaşları var mı onlar görmüş olabilir mi söyleseler?

Ay ben hiç birini tanımıyorum tanısam net onlara da derim uyarın diye kadında adam da mesleği elinde olan insanlar hani parasal derdi de yok kadının

Zaten kadınlar hisseder bunu muhtemelen kuzeninin eşi de biliyordur. Ama bilmiyor diyorsan anonim bir şekilde, senin olduğunu kimse anlayamayacak bir şekilde yazabilrisin eşine.

Hisseder en azından
Uzun süren birlikteliklerde kadınlar kocalarının nefesini bile bilir
Bİz kadın milletinden kaçmaz
Biliriz sadece farklı kararlar veririz
Adam eğer çok iyi yalancıysa kimse bilmiyorsa belki
Ama en usta yalancının bile etrafı biliyorsa karısının bilmemesi imkansız

Kuzenlerimden biri pavyona takılıyor, eşini de günlük aldatıyormuş. Asla karışmadım, duyduğumu öğrendiğinde “yengene söyleme sakın.” dedi. sadece kendisine “2 çocuğun, güzel de karın var, pişman olacağın şeyler yapma” dedim.
Ötesine karışmam, asla söylemem, herkesin bildiğini karısı da biliyordur, eminim ki yengem biliyor ama sineye çekiyor, biri gidip “eşin seni aldatıyor” dese affettiği için kendini aşağılık hissedebilir ya da toplum baskısıyla boşanabilir.. Herkesin kendi yaşamı, kendi tercihleri.

Ben söylesem eminim ortalık durulduğunda kötü ben olurum. Aynısını annem kuzeninin eşine söyledi, “karın bununla görüşüyor olabilir, konuşmalarını duydum.” Diye. 20 yıldır küsler annemle, karısıyla mutlu annemi kötüler hala akrabalara.

Usta yalancı demekki şerefsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…