Orası kesin hele şerefsiz kesinlikleUsta yalancı demekki şerefsiz
Karma var karma tırsıyorum benim de başıma gelir insanlar söylemez diye
İğrenç pislikDayım diyeyim, annem söyledi. Hemde oğlunun sünnetinde, askerlik arkadaşıyla yengenin kapı arkasında konuşmalarını duymuştu. Sülalede de birkaç kişi söylüyordu zaten. Annem söyledi, kötü oldu. Karma bu tarz konuların dışında kalıyor bence. Kendi karısı ahlaksızken annemi ahlaksız ilan edip “karıma iftira atıyorsun” diyerek dövmeye kalktı kuzeni..
Çocukları var mı? Ya da adam çok mu zengin?Ay ben hiç birini tanımıyorum tanısam net onlara da derim uyarın diye kadında adam da mesleği elinde olan insanlar hani parasal derdi de yok kadının
İşte bu da ihtimal ve korkunç ihtimalcümle alem biliyor karısı bilmiyor öyle misöyleyin de adınız fitne fesata çıksın. belki kocamda gözü var da der
yoo değil. kim nasıl istiyorsa öyle yaşamayı seçiyor. bükün için kimseyi yargılayamayız maalesefİşte bu da ihtimal ve korkunç ihtimal
Valla çok haklısınUzun süren birlikteliklerde kadınlar kocalarının nefesini bile bilir
Neden soylemediniz diye başınıza gelsin. Yanlış düşünüyorsunuz. Şahsen karmaya inanmıyorum. Siz bilirsiniz söyleyeceksenizde acele edinKarma var karma tırsıyorum benim de başıma gelir insanlar söylemez diye
Ayy bugün konuyu açtım akşamina bir komşumuz parfüm satıyor o demiş ki arkadaşm kocasının aldattığı kokudan buldu valla haberiniz olsun vs demiş bu da ben de bakayım demiş gitmiş inşallah bir falso olurKarışma derim bende. Gormek isteyen görür erkk bir yerde hep falso veriyor
Direk sizin soylemeniz hoş olmaz.Hedef olursunuz.Kuzenim karısını aldatıyor ve biz her gün beraberiz sülaledeki resmen herkes farkında sadece kadın değil artık dayanamadım iş yerine gidiyor musun ya da telefonuna bakıyor musun gibi sorular sıkıştırdım evet sosyal medyası vs ya da telefonu ben de sürekli dedi şaştım kaldım nasıl olur diye ya çok profesyonel ya da başka telefon var bilmiyorum ama ben de dahil kaç kişi gördük kızla gezerken ve vicdanım rahat değil bir şekilde söylemek istiyorum ailem durduruyor senin üstüne kalır iftira derler diyo üzülüyorum kadına iki çocuğu da var ayyyyyyy kızlar içimi dökmek istedim kusura bakmayın uzun yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?