Aldatma akraba

Karma var karma tırsıyorum benim de başıma gelir insanlar söylemez diye

Karma var karma tırsıyorum benim de başıma gelir insanlar söylemez diye

Dayım diyeyim, annem söyledi. Hemde oğlunun sünnetinde, askerlik arkadaşıyla yengenin kapı arkasında konuşmalarını duymuştu. Sülalede de birkaç kişi söylüyordu zaten. Annem söyledi, kötü oldu. Karma bu tarz konuların dışında kalıyor bence. Kendi karısı ahlaksızken annemi ahlaksız ilan edip “karıma iftira atıyorsun” diyerek dövmeye kalktı kuzeni..

İğrenç pislik

Ay ben hiç birini tanımıyorum tanısam net onlara da derim uyarın diye kadında adam da mesleği elinde olan insanlar hani parasal derdi de yok kadının
Çocukları var mı? Ya da adam çok mu zengin?

Ay zor bir mesele gerçekten. Bazen karışmamak en iyisi… ama belki de herkes böyle düşündüğü için kimse kadına söyleyemiyordur.

söyleme sen kötü olursun onlar hayatlarına devam eder.

cümle alem biliyor karısı bilmiyor öyle misöyleyin de adınız fitne fesata çıksın. belki kocamda gözü var da der

Ailen haklı..
Sen söylersen ;
Mutluluklarında gözün var olur.
Kocasinda gözün var olur.
İftiracı olursun.
Bir bakmışsın bütün evliliklerinin kabahati ve kusuru sana kalmış.
Belki kadın biliyor da olabilir

Bazı kadınların gözlerine perde iniyor galiba. Yıllar önce çok samimi olduğum bir komşum vardı, kocasını başka bir komşumun kızıyla apartmanın girişinde öpüşürken gördüm.
Eşimde çarşıda sarmaş dolaş dondurma yerken görmüş
Dayanamadım kadına imada bulunuyorum anlamıyor salak
En sonunda kızına söyledim durum böyle diye
Kızıda bildiğini ama annesinin kabul etmediğini söyledi
Kadına ben söyledim kadın benden uzaklaştı
Kız evlendi halâ ara ara görüşüyorlarmış
Amaaan ne halleri varsa görsünler
Ortalık midesizlerle dolu

Karışma derim bende. Gormek isteyen görür erkk bir yerde hep falso veriyor

Karışma derim bende. Gormek isteyen görür erkk bir yerde hep falso veriyor
Ayy bugün konuyu açtım akşamina bir komşumuz parfüm satıyor o demiş ki arkadaşm kocasının aldattığı kokudan buldu valla haberiniz olsun vs demiş bu da ben de bakayım demiş gitmiş inşallah bir falso olur

Başınız yanar. Boşverin.
Bugün bugün değilse yarın yakalanır. Belki de çoktan yakalanmıştır kadın salağa yatıyordur. Kabul eden çok gördüm.

Assla karisma.. zamaninda bizim sulaledeki bi olayi ortaya cikarmistim kötü ben oldum.herkes birbirinin yuzune hicbirsey olmamis gibi bakmaya devam ediyor annem demisti zamaninda sakin karisma sen kötü olursun diye ama dinlememistim ..

Direk sizin soylemeniz hoş olmaz.Hedef olursunuz.

Herkesin bildiğini karısı da biliyordur diye düşünüyorum, kadınlar hisseder genelde. Tabi bazen kişiye göre değişiyor. Belki de biliyor ama inanmak istemiyor çocukları var dediniz onları düşünüyor, kendine güveni yok boşanırsam ne yaparım diye düşünüyor olabilir. Veya gerçekten burnunun ucunu göremeyecek kadar kör maalesef.

Ben olsam ben de direkt söyleyemezdim. Yalnız şu da var, bir çok kadın bu durumda bilgilendirilmek isterdi ya bu kadın da bilmiyorsa ? Belki haberi başka türlü uçurmanın yollarını arardım. Ne olursa olsun bizzat söylemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…