Aldatma akraba

Söyleyemedim zaten bu gidişle de söylemeyeceğim direkt hedef olmak istemiyorum. Umarım kadın öğrenir ve yoluna bakar ben üzüldüğüm için elimden geleni yapmak istedim ama çok mahrem bir konu ve benim akraba olmam engelliyor yabancı olsa yeminle bı dk durmazdm ama akraba...

Eğer söyleyecekseniz onları bir sonraki görüşünüzde gizlice fotoğraf veya video çekin böylece üstünüze iftira kalma şansı olmaz.

Eğer söyleyecekseniz onları bir sonraki görüşünüzde gizlice fotoğraf veya video çekin böylece üstünüze iftira kalma şansı olmaz.
Eğer gerçeği görmek istemeyen bir kadın varsa karşısında, buna da bir bahene bulur elbet sonunda yine söyleyende hata olur.

Bizim iş yerinde eşine dünyanın en iyi kocası en sevgi dolu eşi gibi davranan biri vardı. Kadın alt katta iken kocası üst kata kons. Getirirdi gece hayatından. Tüm tanıyanlar bilirdi kadın saçma bir saf tavırda idi. Sonradan biliyor ama boşanmış olmak istemiyor diye düşündük yaşlar büyük çocuk büyük maddi özgürlük var. Adamın çalışma saatleri belli değil ama toplumda boşanmış olmak var işte. Karışmayın ulu orta gezen adamın bir bildiği vardır

Asıl önemli olan gezip tozduğu kadın adamın evli iki çocuklu olduğunu biliyor mu? Bi aileyi yıktığını bilerek bu kadar rahat gezip tozması normal değil, takıldığım kişi evli çıktı diye birsürü konu var.

Herkesin haberi varsa kendisinin de vardır susuyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…