Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakıp, ailenin yanına tatile gitmek

Maddi durumun varmış, ruhen bağımsız olabileceğini eşine göster. Sen aldatırsın diye gitmiyorum demek aldatmandan çok korkuyorum, yıkılırım demekle eş değer. Bir daha aynı haltı yaparsa bu kadın kopar gider, ben bunu yaparsam kesin kaybederim ailemi diye düşünsün. Hala yapıyorsa elden ne gelir arkadaşım? Zincirle bağlayamazsın ya eşini. Hayat kısa, zaman su gibi akıyor. İyi değerlendir sana verilen zamanı. Havalar sıcak tam deniz zamanı, kızına ver sevgini, eşin kendini ispatlayana kadar da düşme üstüne. Vazgeçilmez sanmasın kendini.

Aldatılmak için evden çıkmana gerek yok. Yapacak olan hertürlü yapar. Ki zaten defalarca yapmış. Bu güvensizlikle hayatını zindan edeceğine keşke bitirseydin...

Bosanmalisin. Sonrada gelsin mutlu, huzurlu tatiller. Adam aldattiginda bosanmaliydin zaten. Simdi gec kalan kararin suratina suratina ben burdayim diyor. Adam 1 gun disari cikiyormus. Baska bir kadina gitmedigine nasil eminsin?

daha önceki bir kaç kez aldatmalarında tatilemi çıkmıştın yine adamı yalnızmı bırakmıştın

Hayatiniz boyunca sizi aldatmasin diye surekli onun yaninda mi olacaksiniz? Insan bu kadar guvenmedigi kisiyle nasil "es" olabilir? Allah im korusun..

Bence gidin eglenin. Madem esinizi affettiniz ve bu "aliskanligi"ile yasamayi kabul ettiniz - her ne kadar son zamanlarda artik aldatmiyor oldugunu dusunsenizde- o zaman siz de rahat takilin

Sanki aldatsa ruhun duyacak burnun dibinde defalarca aldatmış.senin orda olman onu duraracak sanki :) aldatmak isteyen senin orda olmanla durmayacak ! Bu guvensizlikle devam et madem güven temin etmiyor niye halen onunlasin.Bence fırsat ver bir kez daha gerçek yüzünü gör yapar da boşa gitsin .!!

aldatma alışkanlığı ne demek?

kocana güvenmiyorsun ki bırakıp gidemiyorsun hala bir şeyler yapabileceğine inanıyorsun

emin misin aranızda bir problem olmadığına?

Aldatma alışkanlığı bu adamı neden çekmek zorunda hissediyorsunuz kendinizi,çocuğum var demek gerçekten bahane gibi geliyor kendinizi mecbur sanmayin su adamlara,bak bir şekilde affettim diyorsun ama hala güven duymuyorsun ki haklısın bu şekilde sağlıklı Bir evlilik olmaz

Bir kac sefer aldatti problem yok
Bir kac sefer daha aldatir yine problem olmaz.

Gidin bence de cocuk bunalmasin sicakta. Aldatsa ne olacak ki? Zaten alismis kudurmustan beterdir. Bugun degilse yarin yine aldatacak.

En sinir oldugum kadin tipi...
Maddi manevi cocuguna ve kendine bakmaya yetiyor ama ona ve cocuguna defalarca kiyan adamin dibinden ayrilmiyor...niye cocugu icin...
Niye aile saadeti icin...kocan aile saadetine tekme atiyor sen kocam da kocam...eh hak ediyorsun demek ki...

Durumu iyi diye evlenmiş, şimdi de ah ne yapsam.
Kesin biliyorsun yani biz evlenirken yanımızdaydin lütfen basitlestirmeyelim....biz evlenirken durumu normaldi sonradan iyi oldu ki çok sukur maddiyatla ilgili bir problemim olmadığı için zengin eş arayışına girmedim hiçbir zaman....cvp vermezdim çünkü üslubumuz çok çirkin ama diğer üslubu duzgun arkadaşlarımı aydinlatmak adına cvp yazdım size....

Canım teşekkür ederim çok haklisin. ..

Bir kac sefer aldatti problem yok
Bir kac sefer daha aldatir yine problem olmaz.

Gidin bence de cocuk bunalmasin sicakta. Aldatsa ne olacak ki? Zaten alismis kudurmustan beterdir. Bugun degilse yarin yine aldatacak.
Teşekkür ederim çok güzel moral verdiniz....iyi aldatacaksa kesin, ben gidip tatilimi yapiyim o zaman

Eğer bir kere aldattıysa eninde sonunda bunu yeniden yapar. Senin yanında olman veya olmaman durumu değiştirmez. Bu yüzden eğer gideceğin yeri seviyorsan ve çocuğunla keyifli vakit geçirebileceksen git, sen değil eşin düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…