- 29 Eylül 2014
- 9.804
- 20.422
- 598
Tahmim ediyorum Allh korusun. Ama kendini yıpratma ya görme duyma hayatini yasa yada ayril bu adamdan.Çok haklisin canım ama korkuyorum işte çok kötü gunler geçirdim
Evet yok benim sadece ona güven problemim var...aldatma alışkanlığı ne demek?
kocana güvenmiyorsun ki bırakıp gidemiyorsun hala bir şeyler yapabileceğine inanıyorsun
emin misin aranızda bir problem olmadığına?
Kesin biliyorsun yani biz evlenirken yanımızdaydin lütfen basitlestirmeyelim....biz evlenirken durumu normaldi sonradan iyi oldu ki çok sukur maddiyatla ilgili bir problemim olmadığı için zengin eş arayışına girmedim hiçbir zaman....cvp vermezdim çünkü üslubumuz çok çirkin ama diğer üslubu duzgun arkadaşlarımı aydinlatmak adına cvp yazdım size....Durumu iyi diye evlenmiş, şimdi de ah ne yapsam.
Canım teşekkür ederim çok haklisin. ..Maddi durumun varmış, ruhen bağımsız olabileceğini eşine göster. Sen aldatırsın diye gitmiyorum demek aldatmandan çok korkuyorum, yıkılırım demekle eş değer. Bir daha aynı haltı yaparsa bu kadın kopar gider, ben bunu yaparsam kesin kaybederim ailemi diye düşünsün. Hala yapıyorsa elden ne gelir arkadaşım? Zincirle bağlayamazsın ya eşini. Hayat kısa, zaman su gibi akıyor. İyi değerlendir sana verilen zamanı. Havalar sıcak tam deniz zamanı, kızına ver sevgini, eşin kendini ispatlayana kadar da düşme üstüne. Vazgeçilmez sanmasın kendini.
Teşekkür ederim çok güzel moral verdiniz....iyi aldatacaksa kesin, ben gidip tatilimi yapiyim o zamanBir kac sefer aldatti problem yok
Bir kac sefer daha aldatir yine problem olmaz.
Gidin bence de cocuk bunalmasin sicakta. Aldatsa ne olacak ki? Zaten alismis kudurmustan beterdir. Bugun degilse yarin yine aldatacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?