- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi perfectlibra
İşin gücün yok mu Allah aşkına ? Canının da mi kıymeti yok ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnkar ettiler tabi ki.Ne tepki aldiniz peki
Yüksek lisans yapmak bir marifet değil ki. Yakında herkes yüksek lisans mezun olacak. En azından yüksek lisansın gözümde pek değeri yok.yüksek lisans yapan egitimli biriyim
Eşimin arkadaşınin karısını aldattığını öğrendik adam kendi ağzıyla eşime anlatmış. Esiyle bende arkadaştım malesef irtibatı kestim eşimde arkadaşlığını bitirdi. Sessiz kalmak daha iyi. İçimden söylemek geçti kadının bilmesi hakkı ama ben yapamadımmerhaba,aynı iş yerinde çalışan iki arkadaşım ikisi de evli ve aralarında bir ilişki var kesinleşti bu durum hasbelkader bir şekilde öğrendim. siz olsanız eşlerine haber verir misiniz durumu? yani bir kadın olarak üzülüyorum karısına. kocasına da üzülüyorum kadının. yöneticilere kadar herkes şüphe ediyor çünkü artık gözümüze sokuyorlar. Ben durumdan eminim çünkü 3 kez apaçık gördüm ama benim bildiğimden haberleri yok. bir ara epey yük hissettim bunu ama şimdi bilmiyorum ne yapsam
HaklısınızApaçık derken nasıl gördünüz? Yatakta mı bastınız? Söylemeyin. Karışmayın. Görmemiş olmanız, gördüğünüzü yanlış yorumlama olasılığınız var. Eşlerinin zaten biliyor olma olasılığı bile var. Kaldı ki böyle şeyler zatwb eninde sonunda kendiliğinden çıkar. Fitne ve ispiyoncu olan siz olmayın. Allahın bile bir ismi Settar iken insanlara böyle şeyler düşmez. Gerçekten eşlerine üzülüyor olsam ispiyoncu etmek yerine kız arkadaşım ise onunla konuşurdum konuyu
Benim görümcem de kocasını aldatıyor telefonda 3 defa şahit oldum. Hiç ummazdim. Söylemedim söylemem de kötü olan siz olursunuzmerhaba,aynı iş yerinde çalışan iki arkadaşım ikisi de evli ve aralarında bir ilişki var kesinleşti bu durum hasbelkader bir şekilde öğrendim. siz olsanız eşlerine haber verir misiniz durumu? yani bir kadın olarak üzülüyorum karısına. kocasına da üzülüyorum kadının. yöneticilere kadar herkes şüphe ediyor çünkü artık gözümüze sokuyorlar. Ben durumdan eminim çünkü 3 kez apaçık gördüm ama benim bildiğimden haberleri yok. bir ara epey yük hissettim bunu ama şimdi bilmiyorum ne yapsam
+1 ben de böyle düşünüyorum.Gizli yollarla söylerdim kimsenin enayi yerine konmasına göz yummazdım benim de başıma gelirse söylesinler isterim kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkası da yaşasın istemezdim maalesef susamam
Maalesef yorumlarda da gördük ben görmedim bilmiyorum duymadım çok uzak insanlarla bir irtibat kurmam ama yakınımdan biri aldatılıyorsa söylerim arkadaş bir şekilde başka yollarla iletirim bilgileri kimse kimseyi kandıramaz.+1 ben de böyle düşünüyorum.
Aynısını ben yaşadım. Boşandıktan sonra söylediler. Keşke daha önce söyleseydiniz Ya da gizliden duymamı sağlasaydınız dedim. En azından 7 yılım çöp olmazdı