Bak ben hiç beklemedigi anda artık tüm eziyetlerine susmustum oda kabullendim sanmıştı ama sadece fırsat kolluyordum... ilk fırsatını yakaladığımda ....git de beni bir özle diye aileme göndermişti sözde

uçaktan iner inmez eve cocugumu bırakıp avukata koşmuştum ... ondan sonrada asla benimle tek bir kere dahi iletişime geçemedi yüzyüze veya sesle ....mesajla mecburi şeyleri yazdım sadece hatta bu kudurup beddua ediyordu o zamanlarda dahi tuttum kendimi
Sanada bu yöntemi tavsiye ederim çok kolay boşandım tehdit ettim meslegime zarar gelir korkusuyla nafaka vs avukatim kabul ettirdi uzlaşmacı bir avukat bulursanız iyi olur....kendiinize değil çocuğunuza alın bütün nafakayı yarın bir gün benim gibi evlenirseniz veya ise başlarsanız nafakaniz kesilmez ..birde her yıl nafaka artsin Üfe Tüfe den onuda maddeye ekletmeyi unutmayın....birde asla yumusamayin o delilleri bosanana kadar her gün bakın her gün bakın ki kalbiniz yumusamasin ..eğer tabiki boşanmak istiyorsanız .....
Tabiki çok kötü bir adam değilse aile terapisti vs deneyebilirsiniz bu tavsiyelerim siz mağdur olmayın diye..bosanin diye asla tavsiye vermek istemiyorum