Aldatma sayılır mı?

İhanettir diyorum ama yapamayacağı halde ben boşarım diye de söyleyenleri komik buluyorum :)))))))

Yapıp yapamayacağını neye göre biliyorsunuz ya da belirliyosunuz merak ettim?Mesela ben boşarım dedim bu durumda,anlıyabiliyormusunuz yani benim cidden boşayıp boşamayacağımı?

2 yıldır üye demişsin peki yazışıyormu belkide sadece üye olup bidaha girmemiştir ama yazışıyorsa bi nevi aldatmaya girer bilmiyorumkismile

Güvenin gözü kördür,
Şüphe ise hiç yorulmadan haddinden fazlasını görür.
Siz güvenin gözünden baktığınız için gördüklerinizi de inanmak istediklerinizle görmezden gelirsiniz.
Verilen cevaplar arasında inanmak istediklerinizi pekiştirenleri kabul edeceksiniz büyük ihtimal...
Bizse şüphenin gözünden baktığımız için sizin inanmak istediklerinizi değil belki haddimiz olandan fazlasını görür ve söyleriz.
Ama herkes inanmak istediğine inanacağı için ne aldatmadır ne aldatmamadır dememiz sizin fikrinizi değiştirmeyecektir.
Bu yüzden bu yorumu görmezden gelin.
Çünkü görmek, arkasından yapılması gerekenleri göze almaktır.
Göze alacak gücünüz yoksa görmezden gelin ve geçin...

Son düzenleme:
yani evet, bi kereliğine öyle meraktan mı üye oldu yoksa 2 senedir sürekli yazışıyo mu?
konu sahibide konuyu açtı çıktı
bu detayları bilmiyoruz

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

olumunekankayizsmile

İhanettir diyorum ama yapamayacağı halde ben boşarım diye de söyleyenleri komik buluyorum :)))))))

Komik derken?
Benim boşanma sebeplerimi duysanız kahkahadan yıkılırsınız o zaman..
O kadar basit gelir ki size benim zorlandığım işler..
İhanet yaşasaydım ne olurdu siz tahmin edin artık!
Heee kişi kendinden bilir karşısındakini siz boşanmazsanız ayrı ama başkası sizin gibi olmak zorunda değil..
Siz ve sizin gibi düşünen hemcinslerim yüzünden kadınların hayata yaklaşımı bu kadar korkak zaten!
Komik bulmak yerine cesaretlendirsek belki kadınceğiz zaten bu ihanet midir değil midir diye sormaz çoktan açardı davası
nı!

kendi sorunu kendin cevapla...

soru : aynı seyi ben yapsan ne olurdu??
cevap:ağzım popoma,kolum alnıma,gözümde göbeğime transfer olur, temiz hakaretler eşliginde sopamı yer otururdum...

demekki bu neymis bir çeşit aldatmaymışş

2 sene önce üye olup çıkmışta oalbilir
hatta unutmuşta olabilir yani yazışıyormu oradakilerle bunlar muamma
konu sahbi olsada açıklasa
belkide pişman bile olmuştur.
tabi tam terside olabilir,
ama yinede böyle iğrenç sitelere kayıt olduğu için mağlup durumda

Hiçbir boşanma benim kahkaha sebebim olamazlmaz:
Ama kadının yapıcı olması taraftarıyım,(ihanet dayak içki kumar vs vs dışında)
Arkadaşımızın yaşadığı tabiki kolay değil ama,
Her topikte her konuda boşarım yazıp ama aynısı başına gelince boşamayan arkadaşlara sözüm,(böyle üyelerde gördüm bizzat,yorumumda böyle üyelere idi)kendin boşayamıyosun,karşındakine hiç durma boşa diyorsun,böyle cesaretlendirme kalsın yerinde!!!
Ben işi şöyle kendimden bilirim boşayacaksam buraya yazmam bile gider boşarıma.s

KK nın bu bölümüne takılmaya başladığımdan beri daha iyi anlıyorum boşanmaların neden bu kadar çoğaldığını... -tatlicadiarzu-
Burada açılan konuların tamamına yapılan yorumlar arasında muhakkak "boşanma taraftarları" çoğunlukta oluyor. Nedir bu kadınlardaki hırçınlık? Hoşlanmıyorum...

Hoşlanmıyorsunuz öyle mi.

Size silah zoruyla okutmuyoruz burda yazılanları.

Siz hoşlanmıyorsunuz diye " hayır boşanma göz yum " mu diyecez her boşanma sebebine.

Bize göre boşanma sebebidir size göre değil. E daha ne?

hiçkimse evliliğe boşanmak için adım atmaz. Ama eşe mecburiyet eskidenmiş. şimdi kadınlarımız çalışıyor,okuyor ve bilinçli. ayaklarının üzerinde durabiliyor. Sorunlarla dolu bir evliliği sırf çocuklar var diye yürütüp sorunlu bir nesil yetiştirmek yerine , orada dur adam buna izin vermeyeceğim demek biz kadınların en doğal hakkı.. Bizimde kişilik ve karakterimizin gururumuzun olduğunu bilmeleri gerekiyor. Buda benim düşüncem..

O zaman şöyle yorum yapmak lazım.
Boşver eşin takılsın ömür boyu böyle yerlerde, keyfine baksın,
ne var ki takıldığı yer altı üstü cinsellik sitesi,
büyük ihtimalle orada bu dünyanın sonu ne olacak diye tartşmalar vardır.
Eşiniz ilim, bilim yolunda yani.
Eşinizin bu yaptığının ismi kişilerin keyfine göre değişecek değil.
ALDATMA.
He ister affeder yolunuza devam ederseniz, ister etmezsiniz.
Ayrıca boşanırdım diye yorum yapan kişiler,
kendi başlarına geldiklerinde boşanmayabilirler evet,
ama bu olayın aldatma olduğu gerçeğini yine de değiştimiyor.
Benim başıma geldiğinde de adı aldatma olacak, başkasının başına geldiğinde de.

ihanet olduğunu düşünüyorum bende ama sizin bizden farkınız bunu farketmiş olmanız. malesef erkeklerin büyük çoğunluğu böyle siteleri ziyaret ediyor. kimi üye olup sohbet eder ki bunun fiziksel aldatmadan bi farkı yoktur bence, kimide üye olmaz ama videoları seyreder. buda iğrenç bi durum ama malesef böyle. şimdiye kadar erkekler üzerinde yapılan araştırmaların hepsi bunu gösteriyor. çok ilgilerini çekiyor öyle şeyler. sizin eşinizde üye olup aktif olarak kullanmışmı siteyi, yoksa sadece merakından girip takılıp çıkmışmı bence bunu öğrenmek lazım ( tabi vereceği cevaplardan ne kadar tatmin olursunuz bilemem)

harfi harfine katılıyorum aldatmak için illa
fiziksel olarak görmek gerekmez buda aldatmaktır bana göre

Son düzenleme:

Tabi canım kadın dediğin susup oturur,boşanmayı düşünemez,düşünmemeli,eğer biri kazara fkrini sorarsa,boşan ya da ben boşanırdım dememeli maazallah adı yuva yıkamk isteyen kadına çıkar,her halükarda,yapıcı olmalı,ben alttan alırım,erkektir yapar,hata eder diye düşünmeli,döner dolaşır evine gelir diye de sabretmeli,cık cık cık ne o öyle boşanın falan dimi?.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…