İhanettir diyorum ama yapamayacağı halde ben boşarım diye de söyleyenleri komik buluyorum :)))))))
Güvenin gözü kördür,
Şüphe ise hiç yorulmadan haddinden fazlasını görür.
Siz güvenin gözünden baktığınız için gördüklerinizi de inanmak istediklerinizle görmezden gelirsiniz.
Verilen cevaplar arasında inanmak istediklerinizi pekiştirenleri kabul edeceksiniz büyük ihtimal...
Bizse şüphenin gözünden baktığımız için sizin inanmak istediklerinizi değil belki haddimiz olandan fazlasını görür ve söyleriz.
Ama herkes inanmak istediğine inanacağı için ne aldatmadır ne aldatmamadır dememiz sizin fikrinizi değiştirmeyecektir.
Bu yüzden bu yorumu görmezden gelin.
Çünkü görmek, arkasından yapılması gerekenleri göze almaktır.
Göze alacak gücünüz yoksa görmezden gelin ve geçin...
Güvenin gözü kördür,
Şüphe ise hiç yorulmadan haddinden fazlasını görür.
Siz güvenin gözünden baktığınız için gördüklerinizi de inanmak istediklerinizle görmezden gelirsiniz.
Verilen cevaplar arasında inanmak istediklerinizi pekiştirenleri kabul edeceksiniz büyük ihtimal...
Bizse şüphenin gözünden baktığımız için sizin inanmak istediklerinizi değil belki haddimiz olandan fazlasını görür ve söyleriz.
Ama herkes inanmak istediğine inanacağı için ne aldatmadır ne aldatmamadır dememiz sizin fikrinizi değiştirmeyecektir.
Bu yüzden bu yorumu görmezden gelin.
Çünkü görmek, arkasından yapılması gerekenleri göze almaktır.
Göze alacak gücünüz yoksa görmezden gelin ve geçin...
İhanettir diyorum ama yapamayacağı halde ben boşarım diye de söyleyenleri komik buluyorum :)))))))
o siteye, üyelere doğru yolu göstermeyi kendine şiar edinmiş gönüllü bi imam olarak kaydolmadı herhalde...
o siteye, üyelere doğru yolu göstermeyi kendine şiar edinmiş gönüllü bi imam olarak kaydolmadı herhalde...
Komik derken?
Benim boşanma sebeplerimi duysanız kahkahadan yıkılırsınız o zaman..
O kadar basit gelir ki size benim zorlandığım işler..
İhanet yaşasaydım ne olurdu siz tahmin edin artık!
Heee kişi kendinden bilir karşısındakini siz boşanmazsanız ayrı ama başkası sizin gibi olmak zorunda değil..
Siz ve sizin gibi düşünen hemcinslerim yüzünden kadınların hayata yaklaşımı bu kadar korkak zaten!
Komik bulmak yerine cesaretlendirsek belki kadınceğiz zaten bu ihanet midir değil midir diye sormaz çoktan açardı davasını!
KK nın bu bölümüne takılmaya başladığımdan beri daha iyi anlıyorum boşanmaların neden bu kadar çoğaldığını... -tatlicadiarzu-
Burada açılan konuların tamamına yapılan yorumlar arasında muhakkak "boşanma taraftarları" çoğunlukta oluyor. Nedir bu kadınlardaki hırçınlık? Hoşlanmıyorum...
harfi harfine katılıyorum aldatmak için illaO zaman şöyle yorum yapmak lazım.
Boşver eşin takılsın ömür boyu böyle yerlerde, keyfine baksın,
ne var ki takıldığı yer altı üstü cinsellik sitesi,
büyük ihtimalle orada bu dünyanın sonu ne olacak diye tartşmalar vardır.
Eşiniz ilim, bilim yolunda yani.
Eşinizin bu yaptığının ismi kişilerin keyfine göre değişecek değil.
ALDATMA.
He ister affeder yolunuza devam ederseniz, ister etmezsiniz.
Ayrıca boşanırdım diye yorum yapan kişiler,
kendi başlarına geldiklerinde boşanmayabilirler evet,
ama bu olayın aldatma olduğu gerçeğini yine de değiştimiyor.
Benim başıma geldiğinde de adı aldatma olacak, başkasının başına geldiğinde de.
KK nın bu bölümüne takılmaya başladığımdan beri daha iyi anlıyorum boşanmaların neden bu kadar çoğaldığını... -tatlicadiarzu-
Burada açılan konuların tamamına yapılan yorumlar arasında muhakkak "boşanma taraftarları" çoğunlukta oluyor. Nedir bu kadınlardaki hırçınlık? Hoşlanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?