Aldatma sebebiyle bosanma

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
245
47
98
32
Merhabalar bi akrabamin icin buraya konu actim kendisi rica etti.esimin yegeni 7 yillik evli ve evliligi boyunca hem aldatilmis hemde siddet gormus. Kocasindan korktugu icinde bosanmayi dile getirememis.kocasi duzelecegini soylemis ve benim yasadigim sehre geldiler esi burda calismaya basladi esimin yaninda. Kocasi sabikali bazi suclardan ve siddete egilimli.Kiz da telefonuna bakarken biçok kizla yazistigini ve uygunsuz seyler konustugunu gordu bende gordum.Artik bosanmaya kararli memleketine gitmeyi bekliyo konuyu acmak icin.1 cocugu var ve velayetin babaya verilmesinden korkuyo bide adam bise yaparmi diye telaslaniyo.Bu surecte ne yapmak lazim ispat olarak telefon gorusmelerini kabul ederlermi?cocugun velayeti konusunda sikinti yasarmi bilgisi olan bi yol gosterebilirmi yardimci olursaniz mutlu oluruz

Darp raporu hiç aldı mı olay hiç polise gitti mi?. Çoçuklar kaç yaşında?. 8 yaşındayda çocuğa sorulur. Pedegog eşliğinde yararına karar verilir. Mesaj görüşme ne varsa kendine gizli bir mail yada başka biryere göndersin. Ses kaydı kabul edilmiyebilir. Ancak şüpheye yer bırakmamasıı gerekir yani mesaj şu numaradan eşine olduğum gösterir olsun ki. İnkar edemesinler ona göre fotoğraflasın. Şahitler de yeterli olur. Velayet şu durumda anneye verilir . Ancak durumı var mı çalışıyor mu bunada bakarlar büyükse çocuklar. Yine çocuğun beyanı ve çoçuğun iyiliğine göre karar verilir. Ancak bayramın 2 .ve 3 günü ile yaz tatilleri bir ay sanırım babada kalır diye karar veriyorlar. Okuldan dolayı belki ayda birde yatılı derler. Tabi bu kesin birşey değil yazdığım . Genelde dava sonuçları böyle. Evden ayrılır ayrılmaz polise bildirsin korktuğunu. Savcılıktan korunma ve uzaklaştırma kararı çıkarsın. Yaklaşırsada telefon ile iletişim yasakda bekleme yapmasım direk şikayet etsin. Ve durumdan haberdarsanız korkmayın şahit olun; hemcinsinizi koruyun. Mahkemeye şahitlik yaparım diyin. Bu süreçte en çok şahit bulamamak sıkıyor insanı. Gerekirse şahit olabilceğiniz durumu kanıtlamak için sık görüşün. Olay önünüzde yaşanmış olsun.

Kocası sabıkalı ve şiddete eğilimliyse zaten mahkeme büyük ihtimalle çocuğun velayetini anneye verir ,tabiki aldatma delili olarak telefon görüşmesi mesajlaşmaları mahkemeye sunsun,ayrıca devlet avukat tayin ediyor ücretsiz talep etsin avukat, iş çekişmeliye dönerse

Zaten adam sabıkalı olduğu için vermeleri biraz zor tabi kadında düzgün ssklı bi işde çalışması lazım çocuğa bakabilecek maddi imkanları olması lazım arkadaşım eşinden ayrıldı ve işsiz diye velayeti babada kaldı bildiğim kadarıyla böyle

Bu sabıka dediğiniz eğer şiddet içeriyor ise gözetimi vardır. Çok geçmediyse üstünden. Yani kadın şikayet etse atarlar içeriye aslında. Keşke susmasaymış. Birde sabıkalıysa e devlet şifresini biliyorsa girsin kaydı alıp saklasın. Davada sunar. Çünkü sicili araştırılmıyor velayetde diye biliyorum. Tabi avukat istetirse onu bilemem. Ama sicilin olması velayet almasına engel değil maalesef. Tabi alması da velayeti biraz zor.

Cocuk kac yasinda? Cocuk annede kalir merak etmeyin. Aldatmayi da ispat ederseniz tazminatta alirsiniz

Mrrhaba ben bahsedilen kadinim cocugum ekim ayinda 2 yasina girecek elimde aldatildigima dair delililer var 3 sene once de karakolluk olmustuk uzaklsstirma falan almisti birde ben darp raporu almistim birde bendeki delillerde mesajlar var dsha oncede kendi de soylemisti bana sabikasidA hirsizliktan var ve 4 ay cezaevinde yattı cikti resimleri de var kadinlarla cekindigi bunlara ragmen benim cocugumu bnden alabilirmi

Ben avukat değilim. Ama anneden kolay kolay velayeti almaz hakim. Bu genel dava sonuçları böyledir. Uygunsuz hayat diye açarsınız davanızı. Şiddet rapoları 6 aydan eski ve şikayet yapmadıysanız artık kabul etmiş afetmiş olarak görür dava. Ki galiba şikayet etmişsiniz. Ancak eve geri dönmüşsünüz. Kabul etmiş afetmiş olaral görür. Ancak dediğim gibi kişinin aleyhine bir imaj yine babanın. Tabi gene sunarsınız babamın öfke kontrolü olmadığını kanıtlarsınız. Kadından; uygunsuz bir hayatı var ise çocukların iyiliği gütmüyor ise velayet babaya verir.ki genelde de çok seyrektir. Ancak şu koşullarda çocuklarınız sizinle kalır. Sadece yaşları büyük ise pedgog ile çoçuklara danışılır. En ufak dolduruş yapmayın çocuğa bu pedegog eşiliğinde çıkar. Aleyhinize kullanılabilir. Tabi ddava da bir ihtimal yalan söylüyorlar bazen. Çocuklara beni kötülüyor psikolojisini bozuyor gibi derse eşiniz diye dedim. Okul çağındaki çocuklarda maddi durumuda bakılır ebeveynin . Ancak maddi durum o kadar önemli değil. Çünkü nafaka tazminat istenilerek babadan; durumu kapatıyor genelde mahkemeler. Yinede siz bir iş bulun çalışıyorsanız. Bulamasanız ile sigorta yatırım bir tanıdığınızdan çalışır gibi. Güvenilir bir yerden. Belli olmuyor bazen saçma karar verdikleride oluyor çünkü. Ama dediğim gibi çok istisnai. Birde şöyle birşey var. Kişinin sicili var diyorsunuz. Siz evi terk edip tekrar uzaklaştırma kararını aldırdığınızda( önceden olan uzaklaştırma kararınıda belirtin veya elinizde varsa karar yanınızda götürün) belki 6 ay kadar verir uzun verir yani. Birde bu yasağı deleceği kesin . En ufak hatasına göz yummayın. Daha önce sicili olduğu için içeri girer . Bir yakalanır bırakırlar , iki yakalanır en sonunda ceza yer. Sakın korkmayın. Çocuklarımın babası diyede düşünmeyin. Başka türlü huzur yok bu embesillerden. Korkmayın velayet ile tehtit ediyor ise. Alamaz. Sadece babayla ilişki düzenleme davası açabilir. Oda bayram ve tatilde verir. Ancak kaçırma ihtimali var diyorsanız bunuda sunun şahitlerinizide sunun. Mutlaka bir avukatdam destek alın. Gerekirse boşanma aşamasına girmeden evi terk etmeden gizli alın. Hukuki danışmanlık veriyor avukatlar. Yani dava açma zorunluluğu yok. En azından düşünürsün. Veya gözden kaçırdığın birşey varsa onu halledersin. Birax gözünüzü açın ağzımıza ediyorlar. Salak yerine koyuyorlar. Bırakın çeksinler. 2 yaşındaki çocuğun velayetini alamaz. Ama görüşmede engelleyemezsin. Çok istisnai bir durum var ise babayla ilişki kesilir sadece. Oda bir karar görmüştüm. Babası annesinş çocuk önünde bıçaklamış. Bu durumda baba ile ilişki kesilmiş. Tabi itiraz edip sonra tekrar ilişki kurmak isteyebilir baba. Yada çocuk istismarcısıdır anca öyle ilişki kesilir. Ama bizde bazen hukuk çok garip işliyor. İletişimi iyi olan bir avukat bul. O sana yol gösterir

Son düzenleme:
Hanimlar isler karisti napcaz bilmiyoruz.Dun kocasinin izni vardi cocugu gormeye geldi ewe.bende bebegimi uyutup uzandim uyumusum.bi uyandim adam bagrip duruyo seni mahfederim falan diyo.Sonra cocugu parka goturcem dedi gitti.O cikinca bende odaya girdim yegenimin yanina. Serefsiz kizi dovmus bogmaya kalkmis cocukta sese uyandi diye bida dovmus senin yuzunden uyandi diye.Ben hic seslerini duymadim duysam biseler yapardim polis cagirirdim kafasina bise gecirirdim.Sirf sen bana niye laf sokup duruyon diye dovmus pislik.Kalk darp raporu alalim dedim korkmus kabul etmedi.Sonra cocukla geldi bise yokmus gibi parka gel gezdirim sizi dedi.kiz gelmincede cekip gitti.Bizde esim gelince rapor almaya ikna ettik ve aldik mahkemede sunmak icin ama sikayetci olmadi gizliyo bise yapar diye.Bugunde bosanmak istiyosan cocugu bana vercen yoksa seni olsururum demis telefonda.Kizda tamam ama istedigim zaman gostercen dedi oyle anlastilar.Bi ara barisalim duzelcem demis yegenimde kabul etmedi bi ton kavga ettiler.Az once aradi yarin seni alcam notere gitcez cocugun velayeti icin diyo ama bence disari cikartip bise yapcak kadina. Noter ne alaka anlamadim.Kadin memlekete gitcez zaten orda nere gidiyosak giderim burda disari cikmicam dedi ama adam tehdit ediyo hala ben gelcemde sen cikmican oylemi diyo.yarin gelince polisi aricam.kizi oldurmeye firsat kolluyo bence ya surekli tehdit ediyo namusuna laf ediyo

Allah korusun ya inşallah öyle bişey olmaz, Allah yardımcısı olsun kadının.

KIzın bi öeslegi falan yokmu gitsin izini kaybettirsin
Onunla da bi yere asla gitmesin notermi velayet veriyomuş nerde görülmüş bu asla çıkmasın dışarı
Öldürürmü ki ya yaparmı okadarınıda

Velayet için babaya sorumluluk verme amaçlı noter diyo. Yada blöf. Korkmaaaaa. Git hemen şönim 'e onlar yardımcı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…