İnsan yeri geliyor evlilikte herşeye katlanıyor. Açlığa da maddi sıkıntılara da yeri geliyor sözlü şiddete de. Ama aldatılmak kadın gururunu yerle bir edecek en aşağılık affedilmesi mümkün olmayan çirkin bir eylemdir.
Her zaman söylüyorum büyük konuşmak olsun ya da olmasın aldatılmayı kaldırabileceğimi zannetmiyorum.
Biz kadınlar erkeklere göre daha savunmasız sevgiye şefkate sahiplenilmeye korunmaya ihtiyaç duyan insanlarız.
Evlerimizi, rahat hayatımızı terkedip yuva kurmak için yeni bir hayata atılıyoruz. Ve yine kim ne derse desin kadının sorumluluğu erkeğe göre daha fazla.
Zaman zaman bir çok şeyi içimize atıp affeden tamir etmeye çalışan adım atan kabullenen hep bizler oluyoruz. Yuvayı disi kuş yapar derler ya Gerçekten de öyle.
Bunca derde sıkıntıya katlanıp da erkeğin de umursamazca pişkin pişkin aldatma eylemine destek olacak değiliz.
Erkeğe yine bir şey olmuyor şu durumda. Hayatı dağılan psikolojisi mahvolan yine bizler oluyoruz.
Velhasıl kelam diyeceğim o ki. Siz o kişiliksiz insana muhtaç değilsiniz. Çocuklarım için katlanırım diye bir şey olamaz. 1 kere yapan her zaman yapar unutmayın. Hazır boşanma kararı almışsınız. Sonuna kadar da haklısınız kurtulun derim.