Çoğu msjları duruyor Ama sadece onunla yazışmaları siliyor Buda beni ister istemez şüpheye soktuMesajlari siliyor diye illa bisey sakladigi anlamina gelmezki bende mesaj tutmam hic bos beles olanlari silerim
Evet gelmez bence de ama konuştuğu kadın mesajlar siliniyo dimi demiş ya o biraz tuhaf geldi bana daMesajlari siliyor diye illa bisey sakladigi anlamina gelmezki bende mesaj tutmam hic bos beles olanlari silerim
Yarin uygun bi dille sorarsin kendinde diosun sacma sapan konusmalar bisey varsa da sanki biliomus gibi davran dökülsunMerhaba hanımlar
Buğün eşimin ınstagram hesabı kendime açtım bakmak ve daha doğrusu kontrol etmek için şimdiye kadar böyle birşey yapmadım telefonu elime bile almam kolay kolay eşim akşam işte oluyor 12 den sonra eve geliyor vardiyalı bir işte çalışıyor buğun tesadüf bakarken biriyle yazışmalarını okudum baya bir yazıştılar ama içerisinde öyle köyü şeyler yoktu yazışmaların anladığım kadarıyla Ünv arkadaşı kasının 2 kız çocuğu var eve gelene kadar yazıştılar en son iyi geceler tabi msj lar siliniyor demi dedi eşimde tabiki falan diye yazdı anlamıyorum şimdi amaç ne konuşmalarında öyle aman aman biley yok saçma sapan konuşmalar msjları neden siliyor ben öyle kısotlayan bir eş de değilim ve şuan hamileyim 2 çocuğum olucak ne yapayım bilemedim şimdi sormak ta istemiyorum çünkü uyandırmak istemiyorum onu ne yapayım bilemedim
Aynen onu bende anlamadim sacma belki karisi yanlis anlamasin diyedirEvet gelmez bence de ama konuştuğu kadın mesajlar siliniyo dimi demiş ya o biraz tuhaf geldi bana da
Aynen banada zaten tuhaf geldiEvet gelmez bence de ama konuştuğu kadın mesajlar siliniyo dimi demiş ya o biraz tuhaf geldi bana da
Sorarsam olmaz hemen biraz daha izlemem gerektiğini düşünüyorumYarin uygun bi dille sorarsin kendinde diosun sacma sapan konusmalar bisey varsa da sanki biliomus gibi davran dökülsun
Hemen yanlış düşünmemek lazım tabi ki ama yine de siz takibe alın eşinize belli etmeden normal konuşmalar diyosunuz yanlış bişey görmedim ben . Belki karşı tarafın kocası kıskançtır o yüzden silinmesini istemiştir. Bide kısa bi yazışma mi yoksa her dk yazışmışlar mı?Sorarsam olmaz hemen biraz daha izlemem gerektiğini düşünüyorumyanlışmıyım sizde bu sefer bana güvenmiyorsun olur
Karlı tarafın eşi kıskanc alabilir kendi msjlarını silebilir eşim neden silsin ki eşimin işi bitmiş 1 saat gelene kadar sürekli yazışmışlar ama içinde öyle aman aman bişey yok yazışmaların eski günlerden falan konuşmuşlarHemen yanlış düşünmemek lazım tabi ki ama yine de siz takibe alın eşinize belli etmeden normal konuşmalar diyosunuz yanlış bişey görmedim ben . Belki karşı tarafın kocası kıskançtır o yüzden silinmesini istemiştir. Bide kısa bi yazışma mi yoksa her dk yazışmışlar mı?
Haklisiniz eşiniz ne diye silsin . Belki yeni konuşmaya başlamışlardır. Bence belli etmeden bi süre takipte kalinKarlı tarafın eşi kıskanc alabilir kendi msjlarını silebilir eşim neden silsin ki eşimin işi bitmiş 1 saat gelene kadar sürekli yazışmışlar ama içinde öyle aman aman bişey yok yazışmaların eski günlerden falan konuşmuşlar
Neden eşinize sormuyorsunuz?Bu takip işleri bana göre değil.Ben olsam hemen alır karşıma sorarım.Ben size söyleyim bu görüşmelerin sonu pek hayıra çıkmıyor.He birde yarın 2 görüşürüz yazmış eşim vardiyalı çalıştığı için 2 de çıkıyor evden yani evde yazamıyorum sana evden çıkınca yazışırız demiş resmen
Sordum diyelim nasıl bir açıklama yapacak evet böyle bir niyetim vardı tüh beni yakaladın mı diyecekNeden eşinize sormuyorsunuz?Bu takip işleri bana göre değil.Ben olsam hemen alır karşıma sorarım.Ben size söyleyim bu görüşmelerin sonu pek hayıra çıkmıyor.
Kadın senin mesajları görüpte durduk yere yanlış anlamandan korktugu ıcın soylemıs olabılır... Ki zaten ters bir durum olsa yakalarsın sen okuyosun sonucta mesajları o yüzden bunları düşünüpte canını sıkma hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?