Aldatma

Aynen öyle bende öyle düşünmeye başladım yazışmalar silinince nedenler oluşuyor ister istemez insanın kafasında zaten piskopata bağladım şuan sanırım sürekli kontrol modundayım şuana kadar yazışma yok bakalım ne zaman başlayacak

Watsaptanda kontrol edin bence çevrimiçi olduğu zamanları fln...

Sakin ol ve takibe devam et Belliki karşıdaki arayış içinde simdi dersen adam üste cikar

Bence izle bi süre takip et

Nemi o sadece arkadaşım sen tepki verirsin diye sakladım bu aldatmak değil beni boguyorsun sıktığın için mecbur kaldım çünkü hepsinin beyni ayni yalana odakli
Allahım ya boğuluyormuş sebep bu mu iyi bizimle bozulduğumuz zamanlar bizde yönelelim ama olmaz tabi biz yapınca başka oluyor gerizakılıar kusura bakmayın çok sinirlendim
Bu arada dünden beri hiç yazışma yok tabi başka bir şekilde yazışma olmuyorsa şimdi bir proğram var onu inceleyeceğim telefonunu yüklüyorsun bütün yaptıklarını takip ediyorsun
çay be hale düştüm ben ya

Kadının mesajları siliyoruz değil mi demesi tuhaf geldi bana

Dusmez kalkmaz bir Allah öyle dusunme erkek kısmı iste canım yapıyorlar çok şeyini affettim eğer aşırı itici birşey yoksa yazismada sakin yüz göz olma esinle anlam yukleme bayana adamın aklında yoksa da aklına gireceği tutar nacizane yasayan biri olarak başka elimden bise gelmez

Teşekkür ederim ypk şuanlık bişey olmadan söylemem sabrederim bakalım zaman herşeyin ilacıdır

Aynen takip edip izlemek daha mantıklı geliyor bana da bakalım ne çıkacak bu konuşmaların sonunda
Kadınlar hislerinde asla ve asla yanılmazlar ki siz hamile bir kadınsınız asla yanılmazsınız. Bence hiç çaktırma izlemeye devam et. Mesajları siliyorsun değilmmi diyen kadın varsa orda bir iş vardır demek ki bişeler var ki korkuluyor hamilesin üzmek istemem ama doğru gitmeyen şeyler var hakkında ne hayırlıysa o olsun

Ortada ciddi bir kanıt yoksa 7 den 70 e tüm erkekler inkara yatarlar hepsi böyle net.O yüzden elle tutulur şeyleri edinin kanıtla yüzüne vurun yoksa hep inkar edecek ve devamında da temkinli ilerleyecek

Acaba sonuç ne oldu hala yazisiyorlarmi
Kaç gündür takip ediyorum yazılma yok ınstramdan da silmiş kızı neden se
Whatsaap bakıyorum gelince orada da yok yazışmalarda tabi silmiyorsa anlamadım nasıl yol izleyeceğimi şuan kojuşmakta istemiyorum net sonuç almadan

Aynen canım konuşma akışına bırak

Tabiki direk aldatıyor anlamına gelemz fakat evli bir erkeğin başka bir kadınla bu denli samimi yazışmalar içerisinde bulunması bir tek bana mı garip geliyor? Yani yorumlara bir baktım ve herkes hemen öyle düşünme, şöyle yapmış olabilir vs diye yazmış - Tekrar altını çiziyorum: Evli bir erkek ve eşinin tanımadığı, üstelik gizli kaplı yazışıyor. Bu direk aldatma olmasa da eşine saygısızlıktır. Eşi bir erkekle bu şekilde yazışsa nasıl tepki verir acaba?
Bu konularda hiç geniş fikirli olamıyorum ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…