Aynen öyle bende öyle düşünmeye başladım yazışmalar silinince nedenler oluşuyor ister istemez insanın kafasında zaten piskopata bağladım şuan sanırım sürekli kontrol modundayım şuana kadar yazışma yok bakalım ne zaman başlayacakEşinizin konuştuğu kadın mesajlar siliniyor değil mi dediğine göre gördüğünüz mesajların öncesi de var ve bu sildikleri ilk mesajlar değil sanırım. Düzenli bir şekilde konuşuyorlar büyük ihtimalle o yüzden de düzenli olarak her konuşmadan sonra mesajlar siliniyor. Peki ama neden? Bence hiç çaktırmayın ve eşinizin haberi olmadan instagrama girmeye devam edin ama sakın mesajları o açmadan açmayın ki girdiğinizi anlamasın bakalım zaman size daha neler gösterecek
Ay onu telefonuma kaydebilsem edemiyorum direk uygulamadan başka telde yazıyor yazışıyorsada siler kesin ınstağramdan silen adam onu kesin yok ediyordurBirşey belli etme izlemeye devam et bakalım neye varıcak
Sakin ol ve takibe devam et Belliki karşıdaki arayış içinde simdi dersen adam üste cikarMerhaba hanımlar
Buğün eşimin ınstagram hesabı kendime açtım bakmak ve daha doğrusu kontrol etmek için şimdiye kadar böyle birşey yapmadım telefonu elime bile almam kolay kolay eşim akşam işte oluyor 12 den sonra eve geliyor vardiyalı bir işte çalışıyor buğun tesadüf bakarken biriyle yazışmalarını okudum baya bir yazıştılar ama içerisinde öyle köyü şeyler yoktu yazışmaların anladığım kadarıyla Ünv arkadaşı kasının 2 kız çocuğu var eve gelene kadar yazıştılar en son iyi geceler tabi msj lar siliniyor demi dedi eşimde tabiki falan diye yazdı anlamıyorum şimdi amaç ne konuşmalarında öyle aman aman biley yok saçma sapan konuşmalar msjları neden siliyor ben öyle kısotlayan bir eş de değilim ve şuan hamileyim 2 çocuğum olucak ne yapayım bilemedim şimdi sormak ta istemiyorum çünkü uyandırmak istemiyorum onu ne yapayım bilemedim
Sakınce bekliyorum bakalım aynen üstte çıkar eminim geneli böyle çünküSakin ol ve takibe devam et Belliki karşıdaki arayış içinde simdi dersen adam üste cikar
Çünkü ben çok yaşadım boyle durumları sakin kalip beklemek daha verimli olur senin icinSakınce bekliyorum bakalım aynen üstte çıkar eminim geneli böyle çünkü
Sizde ne sonuç vermiştiÇünkü ben çok yaşadım boyle durumları sakin kalip beklemek daha verimli olur senin icin
Nemi o sadece arkadaşım sen tepki verirsin diye sakladım bu aldatmak değil beni boguyorsun sıktığın için mecbur kaldım çünkü hepsinin beyni ayni yalana odakliSizde ne sonuç vermişti
Allahım ya boğuluyormuş sebep bu mu iyi bizimle bozulduğumuz zamanlar bizde yönelelim ama olmaz tabi biz yapınca başka oluyor gerizakılıar kusura bakmayın çok sinirlendimNemi o sadece arkadaşım sen tepki verirsin diye sakladım bu aldatmak değil beni boguyorsun sıktığın için mecbur kaldım çünkü hepsinin beyni ayni yalana odakli
Kadının mesajları siliyoruz değil mi demesi tuhaf geldi banaMerhaba hanımlar
Buğün eşimin ınstagram hesabı kendime açtım bakmak ve daha doğrusu kontrol etmek için şimdiye kadar böyle birşey yapmadım telefonu elime bile almam kolay kolay eşim akşam işte oluyor 12 den sonra eve geliyor vardiyalı bir işte çalışıyor buğun tesadüf bakarken biriyle yazışmalarını okudum baya bir yazıştılar ama içerisinde öyle köyü şeyler yoktu yazışmaların anladığım kadarıyla Ünv arkadaşı kasının 2 kız çocuğu var eve gelene kadar yazıştılar en son iyi geceler tabi msj lar siliniyor demi dedi eşimde tabiki falan diye yazdı anlamıyorum şimdi amaç ne konuşmalarında öyle aman aman biley yok saçma sapan konuşmalar msjları neden siliyor ben öyle kısotlayan bir eş de değilim ve şuan hamileyim 2 çocuğum olucak ne yapayım bilemedim şimdi sormak ta istemiyorum çünkü uyandırmak istemiyorum onu ne yapayım bilemedim
Dusmez kalkmaz bir Allah öyle dusunme erkek kısmı iste canım yapıyorlar çok şeyini affettim eğer aşırı itici birşey yoksa yazismada sakin yüz göz olma esinle anlam yukleme bayana adamın aklında yoksa da aklına gireceği tutar nacizane yasayan biri olarak başka elimden bise gelmezAllahım ya boğuluyormuş sebep bu mu iyi bizimle bozulduğumuz zamanlar bizde yönelelim ama olmaz tabi biz yapınca başka oluyor gerizakılıar kusura bakmayın çok sinirlendim
Bu arada dünden beri hiç yazışma yok tabi başka bir şekilde yazışma olmuyorsa şimdi bir proğram var onu inceleyeceğim telefonunu yüklüyorsun bütün yaptıklarını takip ediyorsun
çay be hale düştüm ben ya
Teşekkür ederim ypk şuanlık bişey olmadan söylemem sabrederim bakalım zaman herşeyin ilacıdırDusmez kalkmaz bir Allah öyle dusunme erkek kısmı iste canım yapıyorlar çok şeyini affettim eğer aşırı itici birşey yoksa yazismada sakin yüz göz olma esinle anlam yukleme bayana adamın aklında yoksa da aklına gireceği tutar nacizane yasayan biri olarak başka elimden bise gelmez
Kadınlar hislerinde asla ve asla yanılmazlar ki siz hamile bir kadınsınız asla yanılmazsınız. Bence hiç çaktırma izlemeye devam et. Mesajları siliyorsun değilmmi diyen kadın varsa orda bir iş vardır demek ki bişeler var ki korkuluyor hamilesin üzmek istemem ama doğru gitmeyen şeyler var hakkında ne hayırlıysa o olsunAynen takip edip izlemek daha mantıklı geliyor bana da bakalım ne çıkacak bu konuşmaların sonunda
Ortada ciddi bir kanıt yoksa 7 den 70 e tüm erkekler inkara yatarlar hepsi böyle net.O yüzden elle tutulur şeyleri edinin kanıtla yüzüne vurun yoksa hep inkar edecek ve devamında da temkinli ilerleyecekAllahım ya boğuluyormuş sebep bu mu iyi bizimle bozulduğumuz zamanlar bizde yönelelim ama olmaz tabi biz yapınca başka oluyor gerizakılıar kusura bakmayın çok sinirlendim
Bu arada dünden beri hiç yazışma yok tabi başka bir şekilde yazışma olmuyorsa şimdi bir proğram var onu inceleyeceğim telefonunu yüklüyorsun bütün yaptıklarını takip ediyorsun
çay be hale düştüm ben ya
Kaç gündür takip ediyorum yazılma yok ınstramdan da silmiş kızı neden seAcaba sonuç ne oldu hala yazisiyorlarmi
Aynen canım konuşma akışına bırakKaç gündür takip ediyorum yazılma yok ınstramdan da silmiş kızı neden se
Whatsaap bakıyorum gelince orada da yok yazışmalarda tabi silmiyorsa anlamadım nasıl yol izleyeceğimi şuan kojuşmakta istemiyorum net sonuç almadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?