• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

Aldatılıp boşanmış bir kadın olarak çok üzüldüm adına. Umarım kısa sürede atlatırsın.
Arkadaşım lütfen kendine bunu yapma. Sanırım kendince acını hafifletmek için bazı bahanelere sığınıyorsun. Ama bu seni daha kötüye götürür. Lütfen bazı şeyleri kabullen, acını doya doya yaşa. Ve artık bu şahsiyetsiz insanı hayatından çıkar. 🌼

Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.

Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.

Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.
Sadece 3 kez olunca seviyor demek ki adam🤔

Burdan öğrendiğim ender bilgilerden.. çok kıymetli!

Aldatılıp boşanmış bir kadın olarak çok üzüldüm adına. Umarım kısa sürede atlatırsın.
Arkadaşım lütfen kendine bunu yapma. Sanırım kendince acını hafifletmek için bazı bahanelere sığınıyorsun. Ama bu seni daha kötüye götürür. Lütfen bazı şeyleri kabullen, acını doya doya yaşa. Ve artık bu şahsiyetsiz insanı hayatından çıkar. 🌼
Çok geçmiş olsun ya.
Konu sahibi ironi adı altında saçma sapan yorumları boşverin size destek olacak olan yorum bu emin olun.

U umutsuzamaguclu

Canım, adamcağız eşini incitmek istemediği için, bir başka kadına gitmiş. Eminim karısını üzdüğü için çok üzgündür. 10 yıldır beraberlermiş, sevmese 10 yıl eşiyle evli mi kalır? Gerçekten 1 tane kadın için evliliğini bozmasına kendisini huzursuz etmesine değer mi? Uykun olmasa bana hak verirsin biliyorum bebeğim.
Yok ya ironi bu.. Gece gece öyle inanmak istiyorum.

Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Cinsellik üzerine bi aldatma olduğunu nasil anladınız? O ilişkinin detaylarıni, gercekte neler yaşandığını bilmiyor olma ihtimaliniz aklınıza hiç geldi mi? Siz sadece 3 kez yakaladınız diye sadecee 3kez birlikte olduklarını nerden çıkardınız?

Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.

Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.

Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.
Kafan mı güzel

Cinsellik üzerine bi aldatma olduğunu nasil anladınız? O ilişkinin detaylarıni, gercekte neler yaşandığını bilmiyor olma ihtimaliniz aklınıza hiç geldi mi? Siz sadece 3 kez yakaladınız diye sadecee 3kez birlikte olduklarını nerden çıkardınız?
Adam metresine sadıkmış, başka başka kadınlara gitmiş olsa daha mı iyi, litfen yani…

Keşke biraz da karısına sadık olaydi
E biraz olmuş canııım 10 senede 3 kez,
yüzde otuzüçlük oran mı yapıyor, geri kalan sadık olduğu 77 zaman dilimini çöpe mi atalım?😂
Müşkülü de vardır deyip Kadire bağlayacak yarın konuda koca açıklamaları, eminim.

Yani buradan şunu mu anlamalıyız; "Evire çevire hunharca s... adam karısını asla aldatmaz. Çünkü aklındaki fantezileri yapabilmiştir " 😂
Yarabbi Şükür bugün de hamd ettim

Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Kendini sev.

öncelikle sizi yargılamıyorum. ama eğer daha fazla aldatılmak istemiyorsanız kendize olan saygınız için ayrılmanızı tavsiye ederim ama yok ben kocamı istiyorum onsuz olamam diyorsanız da en azından burnunu sürtün her şeye tamam diyerek ya da gözmezden gelerek kendinize yazık edersiniz , bilmiyorum ekonomik olarak bağımsız mısınız ama kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsanız önünüze bakmanızı tavsiye ederim cunku bir kadın olarak çok zor bir yük olmalı sevdiğinizi sevildiğinizi düşündüğünüz bir adam tarafından aldatılmak

Bu evlenilecek kadın ve eglenilecek kadın ayrımını paşa keyfine düşkün ataerkil adamlar yaratmıştir. Kendine bu iki konumdan birini layik gören kadın es değil cariyedir. Biri adamın kendisini sevmesi ile övünür, diğeri adamın evli olmasına rağmen cinsellikte onu tercih etmesiyle. Yani bu kafayla o metresten bir farkınız yok.

Back
X