• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Sizi çok sevmiyor hatta hiç sevmiyor vicdan rahatlatmak için seviyorum aşkım karım laflarına kanmayın. Sadece 3 olduğuna da inanmayın bu arada

Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.

Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.

Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.
Katıldığım noktalar var. İlave etmek istiyorum. Konu sahibesi boşanmak istemiyor bu net. Ben boşanırdım ama şartlarım uygun değilse ve eşimi elinde tutmak istiyorsam o metresi açığa çıkartır elaleme rezil ederdim. Sonra eşimle cinsel yönden ne gibi eksikliklerimiz olduğunu konuşurdum. Çözemeyeceğimiz sorunlar varsa boşanırdım.

Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya

Ben şeyi merak ettim de. Sayısından nasıl bu kadar eminsiniz????

Bu durumda kocanı da elaleme rezil etmen gerekir
Kocası ile metresin durumunu bilmiyoruz. Ve konu sahibi boşanmak istemiyor. Herkesin ekonomik ve sosyal koşulları farklı. Aynı işyerinde değilse vb şartlara göre kocasını sıyırabilir. Artı geçen yıl yazmıştım. Arkadaşıma aldatıldığını söyledim. Boşanmayacağım dedi. Aramız bozuldu. Uğraştı. Sonunda kocası metresi bıraktı. Kocası ile hala evli. Dip not: Arkadaşım kendi sorununu çözemediğinden kocası yeni metres yapmışmıdır bilemem.

Kocası ile metresin durumunu bilmiyoruz. Ve konu sahibi boşanmak istemiyor. Herkesin ekonomik ve sosyal koşulları farklı. Aynı işyerinde değilse vb şartlara göre kocasını sıyırabilir. Artı geçen yıl yazmıştım. Arkadaşıma aldatıldığını söyledim. Boşanmayacağım dedi. Aramız bozuldu. Uğraştı. Sonunda kocası metresi bıraktı. Kocası ile hala evli. Dip not: Arkadaşım kendi sorununu çözemediğinden kocası yeni metres yapmışmıdır bilemem.
Kocayı affedip metresi rezil etmek ne alaka ozaman?
Kadından daha çok suçlu adam.
Oldu ya kocayı affet, evliliğe devam et, kadına gelince rezil et süründür.
Bu hiç adil değil

Yok canım ya o iş olmuyor.Hemde 3 kez hiç olmaz…Gerçekten seven adam aldatmaz.Hadi bir kere hata yaptı desek 2..3…4…
Cinsellik konusuna hiçgirmeyeceğim çünkü oda başkasını severken bu şekilde yaşanmaz

Kocayı affedip metresi rezil etmek ne alaka ozaman?
Kadından daha çok suçlu adam.
Oldu ya kocayı affet, evliliğe devam et, kadına gelince rezil et süründür.
Bu hiç adil değil
Adam suçsuz demiyorum.
Tabii ki en suçlu kişi o.
Ama konu sahibinin boşanmayacağı belli. Eşini suçlayamıyor bile. Cinselliğe vurgu yapıyor.

3 aldatmanın zaman aralığını bile bilmiyoruz. Belki 5 yılda 3 kez belki son bir ayda 3 kez. Ki bence bir kere metresle yattı mı en az haftada 1-2 kez yatar.

Metrese gelince adamın evli olduğunu biliyor mu? Bilmiyoruz tabii. Ama insan hayatına aldığı adamı bilecek. Kimdir, nerede oturur, ailesi vb. Güven olacak ki seks olsun.

Konu hakkında eksik bilgimiz var. Madem boşanmayacak o zaman yapacağı şey evliliğindeki eksiklikleri gidermek ve metresi kocasının hayatından çıkarmak.

Herkesin hikayesi farklı.

Bir arkadaşımı eşi aldatıyordu, öğrendi ve boşanmadı. Direndi. Hala evli ve kendi mutlu.

Bir arkadaşım evli adama aşık oldu, metreslikten vazgeçirmek için ömrümden ömür gitti. Bir ayrıldı bir barıştı. Ta ki yakalanana kadar. Babası hala konuşmuyor.

Konu sahibi ayrıntı yazarsa öğreniriz ne olmuş.

Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.

Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.

Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.

Canım, adamcağız eşini incitmek istemediği için, bir başka kadına gitmiş. Eminim karısını üzdüğü için çok üzgündür. 10 yıldır beraberlermiş, sevmese 10 yıl eşiyle evli mi kalır? Gerçekten 1 tane kadın için evliliğini bozmasına kendisini huzursuz etmesine değer mi? Uykun olmasa bana hak verirsin biliyorum bebeğim.
Gerçekten hayatı bu kafaylamı yaşıyorsunuz?Peki şey kadınlarda kocalarını incitmemek için başkasına yapabiliyor mu?

Katıldığım noktalar var. İlave etmek istiyorum. Konu sahibesi boşanmak istemiyor bu net. Ben boşanırdım ama şartlarım uygun değilse ve eşimi elinde tutmak istiyorsam o metresi açığa çıkartır elaleme rezil ederdim. Sonra eşimle cinsel yönden ne gibi eksikliklerimiz olduğunu konuşurdum. Çözemeyeceğimiz sorunlar varsa boşanırdım.
Bu metresi bırakır sonra başka metres tutarsa? Cinsel ihtiyaç değil adam başka kadını seviyor. Değişik kadınlar olsa yazık beyni çalışmıyor sadece cinsel organı çalışıyor denir ama adam aynı hep kadınla beraber.

Eş nasıl elde tutuluyor, sevgi saygı bunlar karşılıklı değil mi? Yapmayın etmeyin kocasız yaşanmıyor mu, üstelik de karısını sevmeyen aynı yatağa bile girmek istemeyen bir koca. Adam he tamam bir daha yapmıycam deyip kadını kandıracaktır ya da amaan 3 kere affetti bir yere gideceği yok nasıl olsa diyerek "gerçek eşiyle" beraber olmaya devam edecek. Yazık değil mi kadının vaktine emeğine? Evde kocasının yolunu bekleyerek yılları gençliği geçecek ama kocası kadınla gününü gün edecek.

Ne eş ne de ailesi haklısın, kendini adadın, bir ömür bırakmadın gençliğini harcadın demiyor. Açsaydı gözünü, boşansaydı, biz mi dedik aldatan adamla evli kal diyecek, kendi düşen ağlamaz deyip ertesi gün el kızı muamelesi yapacak.

Aldatmak karektet meselesıdır.
Çok sevmediğim ınsanları da aldatmadım ayrılmayı tercih ettim.
Karekterli adam aldatmaz.
Aldatan zaten tekrar aldatır.
Seni aldattıgını bile bile devam edersen yıne aldatır.
O yüzden gıtme vaktın gelmıs hala gıtmıyorsan buna katlanmak zorundasın maalesef

Oha diyorum ya bu nasıl bir kendını kandırma.

3 aldatmanın zaman aralığını bile bilmiyoruz. Belki 5 yılda 3 kez belki son bir ayda 3 kez. Ki bence bir kere metresle yattı mı en az haftada 1-2 kez yatar.
3 kez olduğunu da bilmiyoruz. Konu sahibinin yakaladığı bu. Belki de karı koca hayatı yaşıyorlar ve dediğiniz gibi haftada 1-2 kez yatıyorlar? Detay bilinmediği konusunda haklısınız ama kadına ümit veriyorsunuz. Sizin direnmek dediğiniz gurursuzluk. Şikayeti olan oturur söyler çözelim yoksa ayrılalım der. Ama kocası metresiyle gününü gün edip kirli çamaşırlarını da karısına yıkatıp ütületmeyi tercih ediyor. Bunu kabul etmemek direnmek mi?

Bu düşüncenize bir kadın olarak sadece yuh diyorum. Hemcinsimiz böyle düşünürse kime ne denebilir ki. O kadın oturdu konu sahibi ile nikah masasına çünkü. Haketti rezil olmayı. O kadın verdi konu sahibine sadakat sözlerini.

Bu metresi bırakır sonra başka metres tutarsa? Cinsel ihtiyaç değil adam başka kadını seviyor. Değişik kadınlar olsa yazık beyni çalışmıyor sadece cinsel organı çalışıyor denir ama adam aynı hep kadınla beraber.

Eş nasıl elde tutuluyor, sevgi saygı bunlar karşılıklı değil mi? Yapmayın etmeyin kocasız yaşanmıyor mu, üstelik de karısını sevmeyen aynı yatağa bile girmek istemeyen bir koca. Adam he tamam bir daha yapmıycam deyip kadını kandıracaktır ya da amaan 3 kere affetti bir yere gideceği yok nasıl olsa diyerek "gerçek eşiyle" beraber olmaya devam edecek. Yazık değil mi kadının vaktine emeğine? Evde kocasının yolunu bekleyerek yılları gençliği geçecek ama kocası kadınla gününü gün edecek.

Ne eş ne de ailesi haklısın, kendini adadın, bir ömür bırakmadın gençliğini harcadın demiyor. Açsaydı gözünü, boşansaydı, biz mi dedik aldatan adamla evli kal diyecek, kendi düşen ağlamaz deyip ertesi gün el kızı muamelesi yapacak.
Yukarıda yazdım zaten. Bu metres gider yeni metres gelir eğer sorunlarını çözemezse.

Adamın metresi sevip sevmediğini bilmiyoruz çünkü 3 ihanetin zaman aralığını yazmamış.

Örneğin 5 yıl içinde 3 kez ihanet etmişse adam metresi seviyor demektir. Eğer son bir ayda ise sevmiyor cinsel ihtiyacını karşılamış demektir.

Konu sahibinin boşandığı zaman sanki gidecek bir yeri yok. Aile desteği yok. Ekonomik durumu yok. Ve güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın değil.

Olsaydı. Boşanırdı.

bir erkek neden çok sevipte başka bir kadınla cinsellik ister?sorunun içinde cevabınız,bir erkek neden sevdiği kadın dururken başkasıyla yatsın,neden sevdiği kadına dokunmayıp başka kadına dokunsun,aldatmanın cinsellik uzerine olanı yada duygusal hissederek olanı yoktur,aldatma aldatmadır,tek sebebide aldattığı kişiyi sevmiyor olmasıdır,allah aşkına şu olanlara başka anlamalar yükleyip durmayın,beni seviyor ama başkasıyla yatıyor,beni aldatıyor ama kavga etmiştik,beni aldatıyor ama kilo almıştım,aldatiyor ama hamileydim,fln fln.aldatıyor çükü karakteri bu,aldatıyor çünkü sizi sevmiyor,aldatıyor ama bırakmıyor çünkü yeniden bir düzen kurmak zor geliyor,var olan düzeni bozmadan hayatını yaşıyor,aşın artık bunları,görün gerçekleri.

:kızgın::kızgın::kızgın:

Cinsellik üzerine olması daha kötü değil mi?

Back
X