• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

Eşinizden ayrılmamak için kendinize yalanlar söyleyip, bahaneler buluyorsunuz. Yetmiyor ama beni aynı kadınla aldatıyor deyip aldatmayı normaleştiriyorsunuz. Adam 10 senede 3 kez aldatmış üstelik aynı kadınla. Kadından kopamadığı, duygusal bağ kurduğu apaçık ortada. Siz halen daha cinselik için diyip kendinizi kandırın. Ne diyelim kendinizi kandırmaya devam edin.

Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.

Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.

Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.

Gerçek değil değil mi yazdıklarınız? İroni yapmışsınızdır inşallah...

Eğer gerçekse...

"Zina eden erkekler zina eden kadınlara... "diye başlayan bir ayet var. Birbirine eş tutmuyor, denk tutmuyor... Hor ve hakir görüyor.
Aldatmalara böyle bakıyorum.
Ben kadın olarak tertemiz gözüm bir başkasına değmeyecek erkekte gidip sokaklarda sürtecek hem de neden cinsellikte beni incitmekten korktuğu için.

Gerizekalı mı bu adam, kadın aldatıldığında daha mı az inciniyor?

El hasılı İslam erkeğe bu hakkı vermemiş ki.
Bizim toplumumuzun uydurması erkektir yapar ne olacak bakış açısıyla içselleştirmişsiniz meseleyi.

Evli olup aldatan erkeğin ne işi var nikahınızda, yatağınızda?

Canım, adamcağız eşini incitmek istemediği için, bir başka kadına gitmiş. Eminim karısını üzdüğü için çok üzgündür. 10 yıldır beraberlermiş, sevmese 10 yıl eşiyle evli mi kalır? Gerçekten 1 tane kadın için evliliğini bozmasına kendisini huzursuz etmesine değer mi? Uykun olmasa bana hak verirsin biliyorum bebeğim.

Şaka mısınız?

Katıldığım noktalar var. İlave etmek istiyorum. Konu sahibesi boşanmak istemiyor bu net. Ben boşanırdım ama şartlarım uygun değilse ve eşimi elinde tutmak istiyorsam o metresi açığa çıkartır elaleme rezil ederdim. Sonra eşimle cinsel yönden ne gibi eksikliklerimiz olduğunu konuşurdum. Çözemeyeceğimiz sorunlar varsa boşanırdım.
Metresi ortaya çıkarıp rezil ettiğinde kocanı ahlaksız olmasıyla kendini gurursuz olmanla rezil etmiş oluyorsun. Ben olsam yapmam.

Katıldığım noktalar var. İlave etmek istiyorum. Konu sahibesi boşanmak istemiyor bu net. Ben boşanırdım ama şartlarım uygun değilse ve eşimi elinde tutmak istiyorsam o metresi açığa çıkartır elaleme rezil ederdim. Sonra eşimle cinsel yönden ne gibi eksikliklerimiz olduğunu konuşurdum. Çözemeyeceğimiz sorunlar varsa boşanırdım.
metres mi yok başka. sorun metreste mi yani

Hiç kendinizi kandırmayın seven erkek gidip başka kadınla sevişmez. Çünkü sevdiğini kaybetmekten korkar bi anlık ten çekimi duysa da bunu kontrol eder ve tekrar söylüyorum aldatmaz. Eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor çünkü sevmiyor seviyorum diyorsa da yalan söylüyor da siz niye bu yalana inanmaya çabalıyorsunuz. Ayrıca affederseniz ya dördüncü kere aynı kadınla aldatılacaksınız ya da üç bununla bir yenisiyle aldatılmaya devam edeceksiniz
Ne sevmesi ya, kendini kandırma. Seven adam değil aldatmak kötü anlamda gözünün ucuyla bile bakmaz.

Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Affederseniz tekrar tekrar aldatilirsiniz. Bu böyledir. Boşanmayacaksanız beş de olacak sekiz de onbeş de.

Hade bir tane metresi cümle aleme rezil ettiniz diyelim kocanız kendine durmadan yeni metresler bulunca ne yapacaksınız onlarında mı rezil edeceksiniz. Bu düşünceye göre işiniz zor hayatınız metresler rezil etmekle geçer. Tabi metres olan kişi rezil olur mu? bilemem.

Metresi ortaya çıkarıp rezil ettiğinde kocanı ahlaksız olmasıyla kendini gurursuz olmanla rezil etmiş oluyorsun. Ben olsam yapmam.
Metres dediğimiz kişi kim? Adamın mahallesinden mi, işyerinden mi, ortak noktaları neresi? Bilmiyoruz. Dışardan biriyse yapabilir.

Anlayın şunu. Kocasını suçlayamıyor bile. Kadın boşanmak istemiyor, tek başına ve destek alacağı, fikir verebilecek dostu yok. Konfor alanından da çıkmak istemiyor. Çünkü yapayalnız kalacağını düşünüyor.

Benim işim var, biraz birikmişim var, ailemin bana destek olacağını biliyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim. Ama bu kadının böyle bir gücü yok. Aldatsa hemen kocamı evden kovarım. (Allah korusun) Benim de evliliğim mükemmel değil. Biraz sallantıda ama ihanet başka bir şey.

Hade bir tane metresi cümle aleme rezil ettiniz diyelim kocanız kendine durmadan yeni metresler bulunca ne yapacaksınız onlarında mı rezil edeceksiniz. Bu düşünceye göre işiniz zor hayatınız metresler rezil etmekle geçer. Tabi metres olan kişi rezil olur mu? bilemem.
Devamını okumamışsınız. Dedim ki metresi def eder ve kocamla konuşurum. Eğer sorunumuzu çözemezsek o zaman boşanırım.

Heycan arıyodur. Baska birinin tenini kokusunu tadını merak etmiştir. Seni sevmiyorum mu desin durduk yere. Elaleme rezil olsun

metres mi yok başka. sorun metreste mi yani
Sorun metreste değil, eş kişilerde. Adam evde eksik gördüğü bir şeyi dışardan tamamlamış. Konu sahibi bunun cinsellik olduğunu düşünüyor. O zaman eşini karşısına alacak (ki bence öyle bir gücü yok olsaydı ilkinde yapardı) ve sorunlarını çözmeye çalışacaklar. Çözemezlerse boşanacak. Ki kadının yine boşanmayacağını düşünüyorum.

Biraz ayrıntı verse hepimiz tam olarak anlayacağız. O çekildi kenara biz yazıp yazıp duruyoruz.

Gayet iyi okudum. Aldatılmak çözülecek bir sorun değil. Siz öyle görüyorsanız bilemem. ayrıca kocayı def etmek daha mantıklı
Kocayı def etmesi için arkasında ailesinin durması, ekonomik şartları, yeterli psikolojik güç gibi şeyler gerekli. Bu kadında olmadığı belli. Bu sebepten böyle çoğu kadın eziliyor. Kendini değersiz hissediyor.

Ya kadın bu acıya razı gelecek ve alışacak
Yada bir gün adam onu kapının önüne koyacak.

Konu sahibi saatlerdir bir şey yazmıyor. Yada kocası evde yazmaya cesaret edemiyor. O kadar korkmuş ve çaresiz.

Allah sabır versin.

Back
X