aldatma

buseeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
eski erkek arkadaşım şuanki sevgilisini aldatıyor 4 yıllık bir ilişkileri var kızla aileleri biliyor ciddiler ama kızı aldatmış cinsel yolla benim arkadaşımın arkadaşıyla aynı eve falan da girmişler benimde 2 yıllık ciddi ilişkim var ne yapmam gerekiyor sizce

Kıza üzülmüyorsun kendini kandırabilirsin ama burdakiler yemez.
Şuan ya aklın onda ya intikam istiyorsun seç birini. İkiside unutamadığını tasdikleyecek.
Asıl üzülünmesi gereken kişi senin yanında ama onu atlamayalım. Bu kadar dert edindiğine göre yanındakini sevmiyorsun.

Kıza üzülmüyorsun kendini kandırabilirsin ama burdakiler yemez.
Şuan ya aklın onda ya intikam istiyorsun seç birini. İkiside unutamadığını tasdikleyecek.
Asıl üzülünmesi gereken kişi senin yanında ama onu atlamayalım. Bu kadar dert edindiğine göre yanındakini sevmiyorsun.
öncelikle merhaba aynı şeyleri bendd yaşamıştım o yüzden nasıl bir duygu olduğunu biliyoruö yanımda ki insanı da çok seviyorum

öncelikle merhaba aynı şeyleri bendd yaşamıştım o yüzden nasıl bir duygu olduğunu biliyoruö yanımda ki insanı da çok seviyorum

Şuan onu düşünerek sen yaşatıyorsun ama sevgiline bu yönden de bak birde. Kızı düşünüyorum olarak düşünme o kızın zaten önüne çıkacak aldatıldığı. Hiç bir kadın salak değil senelerce aldatıldığımı bilmiyorum diyen yalan söyler hissetmiştir hasır altı etmiştir mesela.
Şuan sorun senin eski sevgilin ile ilgili bir durumu dert edinmiş olman aslında. Yapma kendi hayatına bak.

Sizi ilgilendiren bir sey yok. Dusunceli davranayim soyleyeyim dersiniz onlar küser barisir sonra siz kiskanc, onlari cekemiyor olursunuz.

bence fake hesaptan -kendinden yazarsan başın ağrır - inanacağı şekilde olayı anlat. böyle böyle bir durum var istersen ciddi bi yola girmeden araştır bu meseleyi diye. bunu sırf o kızı evlenmeden kurtarmak için yapardım. Ben böyle meselelerde aman seni beni ilgilendirmez diyemiyorum. belki de bi insanın hayatını ziyan etmesini rngelleyebilecekken göz yummak Bana doğru gelmiyor. evet böyle Bi sorumluluğumuz yok ama taş atıp kolumuz yorulmayacak.

bence fake hesaptan -kendinden yazarsan başın ağrır - inanacağı şekilde olayı anlat. böyle böyle bir durum var istersen ciddi bi yola girmeden araştır bu meseleyi diye. bunu sırf o kızı evlenmeden kurtarmak için yapardım. Ben böyle meselelerde aman seni beni ilgilendirmez diyemiyorum. belki de bi insanın hayatını ziyan etmesini rngelleyebilecekken göz yummak Bana doğru gelmiyor. evet böyle Bi sorumluluğumuz yok ama taş atıp kolumuz yorulmayacak.
sonrasında fake hesabı bulabilirler mi peki

Eski erkek arkadaşınızın dört yıllık bir ilişkisi var, sizin iki yıllık bir ilişkiniz var ama hala eski erkek arkadaşınızın kimin evinde kiminle birlikte olup nasıl bir hastalık kaptığına kadar bilgi edinebiliyorsunuz. Bu nasıl bir ilişki ağı? Hiç mi mesafe koymadınız aranıza? Yani bu bilgi nasıl ve daha önemlisi neden geldi size? Kendi hayatınıza bakın.

Size ne? İster aldatır ister evlenir sizlik durum bunun neresinde?

eski erkek arkadaşım şuanki sevgilisini aldatıyor 4 yıllık bir ilişkileri var kızla aileleri biliyor ciddiler ama kızı aldatmış cinsel yolla benim arkadaşımın arkadaşıyla aynı eve falan da girmişler benimde 2 yıllık ciddi ilişkim var ne yapmam gerekiyor sizce
Bence kız ne dersen de sevgilisine inanır kızı es geç kızın ailesiyle konuşmayı dene.Onlar gerçekleri bilirse belki kızlarını vermezler.Benim de başıma geldi bu olay adam ikimizi aynı anda yürütmüş benimle her şeyi yaşadı.Sonra diğer kızla evleneceğim dedi.Kıza bir şey söylersem diye de beni tehdit etti.Hem de kızla ilişkimize hiçbir şey olmaz kız aldatılmayı kabul eden biri dedi.Yeter ki onunla evlensin ne olursa olsun kafasındaymiş.Evlilik için beni tercih etti diye düşünür dedi.Kimle yatıp kalktiğima bakmaz diyor.Şu an hiçbir şey yapamadım.

aldatsın size ne eski erkek arkadaşınızdan ? Siz 2 yıllık ciddi ilişkinize odaklanın

Back
X