Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıza üzülüyorumSeni ilgilendirmez bence karışma
Vah vahkıza üzülüyorum
öncelikle merhaba aynı şeyleri bendd yaşamıştım o yüzden nasıl bir duygu olduğunu biliyoruö yanımda ki insanı da çok seviyorumKıza üzülmüyorsun kendini kandırabilirsin ama burdakiler yemez.
Şuan ya aklın onda ya intikam istiyorsun seç birini. İkiside unutamadığını tasdikleyecek.
Asıl üzülünmesi gereken kişi senin yanında ama onu atlamayalım. Bu kadar dert edindiğine göre yanındakini sevmiyorsun.
öncelikle merhaba aynı şeyleri bendd yaşamıştım o yüzden nasıl bir duygu olduğunu biliyoruö yanımda ki insanı da çok seviyorum
sonrasında fake hesabı bulabilirler mi pekibence fake hesaptan -kendinden yazarsan başın ağrır - inanacağı şekilde olayı anlat. böyle böyle bir durum var istersen ciddi bi yola girmeden araştır bu meseleyi diye. bunu sırf o kızı evlenmeden kurtarmak için yapardım. Ben böyle meselelerde aman seni beni ilgilendirmez diyemiyorum. belki de bi insanın hayatını ziyan etmesini rngelleyebilecekken göz yummak Bana doğru gelmiyor. evet böyle Bi sorumluluğumuz yok ama taş atıp kolumuz yorulmayacak.
En kötü özelliğin de herkesi kendin gibi iyi yürekli sanman mıkıza üzülüyorum
Bence kız ne dersen de sevgilisine inanır kızı es geç kızın ailesiyle konuşmayı dene.Onlar gerçekleri bilirse belki kızlarını vermezler.Benim de başıma geldi bu olay adam ikimizi aynı anda yürütmüş benimle her şeyi yaşadı.Sonra diğer kızla evleneceğim dedi.Kıza bir şey söylersem diye de beni tehdit etti.Hem de kızla ilişkimize hiçbir şey olmaz kız aldatılmayı kabul eden biri dedi.Yeter ki onunla evlensin ne olursa olsun kafasındaymiş.Evlilik için beni tercih etti diye düşünür dedi.Kimle yatıp kalktiğima bakmaz diyor.Şu an hiçbir şey yapamadım.eski erkek arkadaşım şuanki sevgilisini aldatıyor 4 yıllık bir ilişkileri var kızla aileleri biliyor ciddiler ama kızı aldatmış cinsel yolla benim arkadaşımın arkadaşıyla aynı eve falan da girmişler benimde 2 yıllık ciddi ilişkim var ne yapmam gerekiyor sizce
aldatsın size ne eski erkek arkadaşınızdan ? Siz 2 yıllık ciddi ilişkinize odaklanıneski erkek arkadaşım şuanki sevgilisini aldatıyor 4 yıllık bir ilişkileri var kızla aileleri biliyor ciddiler ama kızı aldatmış cinsel yolla benim arkadaşımın arkadaşıyla aynı eve falan da girmişler benimde 2 yıllık ciddi ilişkim var ne yapmam gerekiyor sizce