Aldatma

Mudsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
329
54
28
30
Lutfen yardim !!Merhaba yeni uyeyim burada misafir olarak hep inceliyordum ve bende uye olmak istedim lutfen bana yardim edin kafam cok karisik ben bu ayin 22 sinde tam bir sene olacak evliligim ama ne evlilik kaynanam ve kayinbabam tam facia beni kandirip bileziklerimi bile aldilar hepsini gectim 7 aylik hamileyim ve esim beni aldatmadigini idda ediyor ama eminim ki aldatti anlatmak istiyorum esim bu bayram bana tatile gidelim dedi sonra sen hamilesin rahatsiz olursun arkadaslarimla gideyim dedi peki dedim kafasi dagilsin cunku cok sorunlar yasadik dondugunde boynunda morluk vardi ve bi araba kiralamisti ona bindik gezmeye gidiyorduk arabanin gogus kismina baktigim bi kiz adiyla esimin adi yaziyordu tozlu yerde kavga kiyamet tabi yapacaktm ama yapmadim dedi arkadasim yapti hayat kadiniydi dedi kafam karmakarisik neolur yardim edin

Arabanın göğüs kısmı neresi tam anlayamadım ben.. Toz üstünde mi isimler yazılıydı? Arkadaşı yaptıysa neden onun adı yazılı olsun o hayat kadınıyla beraber..
Mantıksız bir açıklama yapmış bence. Ki boyunda morluk için başka bir aktivite ben bilmiyorum şahsen
Seni evde hamileyken bırakıp kendisi ayrı tatile gidebiliyorsa, boynunda morlukla dönüyorsa durum cidden vahim.....

Eşinizin arkadaşının ismi aynı mı kendisiyle?yalana bak yahu..arabanın göğüs kısmına isimlerini yazmışlar ve arkadaşım yaptı diyor..

Yeni uyeyim tam olarak nasil kullaniliyo bilmiyorum k.bakmayin gogus kismi hemen arabanin icinin camin onu orda toz birikmis ve esimin ismi yanindada songul yaziyo

Bana diyorki yapacaktim evet ama vazgectim yapamadim kizda adimi sordu arabaya almistik oraya yazdi ama ben birlikte olmadim diyo

Inanin ne yapacagimi sasmis haldeyim kime anlatilir ki bu etrafimda dostum diyecegim insan yokki

Kaynanam dogulu ve cok cektirdi bana halende oyle hic sevmem evlendigimin ertesi gunu sabah 9 da evimizdeydi sonra bana altinlarini verirmisin otobus alacaz harmanda biz sana alacaz diye yeminler edip onuda alip vermediler o benim mihrim diyorum mihir olurmuymus altin diyorlar

Cok kotu gunler gecirdik hep beni sikiyon sikiyon diye sikayet etti bende ne bileyim peki dedim git kafan dagilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…