Aldatma

İki saattir arabanın göğsünü düşündüm tarifte ettin ama ben genede anlamadım on cammi yan cammi:)

Esin pis bir yalancı tatlım ,inanma zaten

Boyle adamlara niye çocuk yapiyosunuz bacım anlamış değilim

Ayrı büyüt çocuğunu bari ihanet öğretir bulduğu ilk fırsatta çocuğa bu

Baban kucak açmış zaten. Ne diye seni aldatan, annesine sizi ezdiren bir adamın yanındasın? Ya evde hamile kadın var, o kocan nasıl seni bırakıp arkadaşlarıyla gider, bir de o.larla arabanda fingirder? Miden kaldırıyor mu??

Bacim nasil sakin kaldin sen ben esimin son aradigi numayi arayip kadin ciktigini gorunce evi basina yikmistim tabi o kadin bir musteriymis kayinpeder kaynim anlatinca biraz utanmistim yaptiklarima ama boynunda mor bi anda opmeyle morarmaz bacim atesli hatunmus valla o boynu koparirdim ben arkadsim

öğrendiğin halde -ki itirafı da var- kalamazsın yanında, en azından aileni ziyaret et bi süre. düşüneceksende orda düşün.

Of ya ne sacma salak acıklama yapmıs kız bynundan bı anda optu dıyelım e mrartana kadar nasıl bı opucukmus o hayret bır sey yasadıgın sey cok acı umarım kurtulursun bu durumdan Allah yardımcın olsun

Yazıklar olsun eşine ya nasıl tavrını koymazsın bes belli ortada herşey aldatmış seni hem de arabada yani yuh boşa gitsin bi kez affedersen gerisi gelir .

Yazıklar olsun eşine ya nasıl tavrını koymazsın bes belli ortada herşey aldatmış seni hem de arabada yani yuh boşa gitsin bi kez affedersen gerisi gelir .
Arabaya almis bunu sonrasi artik oteldemi oldu ne halt yediler bilmiyorum herkez bi dur bakalim bi anla bi geceliktir hep boyle seyler beni kimse anlamiyo :'(

Of ya ne sacma salak acıklama yapmıs kız bynundan bı anda optu dıyelım e mrartana kadar nasıl bı opucukmus o hayret bır sey yasadıgın sey cok acı umarım kurtulursun bu durumdan Allah yardımcın olsun
Sagol kardesim Allah razi olsun tek dusundugum kizim artik severek evlendigim bu adami ben gercekten tanimamisim

Allah sabir versin başka ne denirki burda bizlere sorduguna gore terkedememissin edemeyeceksinde belli ilk anda kapiyi çarpıp çıkmalıydın yapamamışsın üzücü bi durum

Allah sabir versin başka ne denirki burda bizlere sorduguna gore terkedememissin edemeyeceksinde belli ilk anda kapiyi çarpıp çıkmalıydın yapamamışsın üzücü bi durum
Simdi durum su ilk basta kovdum ben bunu hem bosanacam dedim defol git neler neler ama iste birilerini aratmalar bi dinle demeler sonra dedim ki doguma 2 ay kaldi dogumumu yapinca bu konuyu tekrar gundeme getirecem

ya bu adam ahlaksız analdık,kadında normak değil anladıkda,iz yapma nedir boynuna,yanı bu kadarını anlamadım,pes yanı,ancak bu kadar arsız olunur,ınsan boynu geçene kadar eve gelmez,pislik adam,kaza geçirdim de,git otelde kal,boynun geçsin eve gel,ahlaksızlığında bı ahlakı vardır,utanması vardır,bu iyice sapıtmış,

Arabaya almis bunu sonrasi artik oteldemi oldu ne halt yediler bilmiyorum herkez bi dur bakalim bi anla bi geceliktir hep boyle seyler beni kimse anlamiyo :'(
O herkese bi sor bakalım kendi kocalarını da bi geceliğine başka kadınların koynuna sokuyolar miymiş ?
Ya da madem tek gecenin günahı yok, 'ben de yapayım o zaman' de bakalım ne diyecekler.
Şu toplumun ahlak ve sadakat anlayışını hiç anlamıyorum. Erkek yapınca 'bi gecelik hata', kadın yaparsa 'namus davası'...

ha bir gecelik ha bin gecelik.
sonuçta aldatmış.
sen neyi bekliyorsun, planın ne? bu adamla hala evli kalabilecek misin?

Bana diyorki yapacaktim evet ama vazgectim yapamadim kizda adimi sordu arabaya almistik oraya yazdi ama ben birlikte olmadim diyo

Boynumdan bi anda optu bosluguma denk geldi diyo

Bir anda opmus mu vakumlamis mi acaba ? morartana kadar...

Buna 10 yaşında cocuk inanir galiba. Ya da gelir burda bu saçmalıkla bizi kekleyecegini sanar.

Ne demek tek gecelik? ??
Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan haBerin varmı senin??? Hastalık kapabilirsin

7 aylık hamile eşini bırakıp tatile giden bir eşşş aldatma mevzusuna hiç girmiyorum bile

Yuva dağılmasın diye diyodurlar ama sen hamileyken sana bunu yaşatan adama bi daha nasıl güveneceksin hem daha 1 yıl bile dolmadan bunu yapıyosa 10 15 yıl sonra düşünemiyorum allah yardım etsin sana çok zor bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…