Ne önemi var pardon???Oyle tabi garip olan kurana el basiyo iliskiye girmedim yapmadim falan diye
Yazıklar olsun eşine ya nasıl tavrını koymazsın bes belli ortada herşey aldatmış seni hem de arabada yani yuh boşa gitsin bi kez affedersen gerisi gelir .Lutfen yardim !!Merhaba yeni uyeyim burada misafir olarak hep inceliyordum ve bende uye olmak istedim lutfen bana yardim edin kafam cok karisik ben bu ayin 22 sinde tam bir sene olacak evliligim ama ne evlilik kaynanam ve kayinbabam tam facia beni kandirip bileziklerimi bile aldilar hepsini gectim 7 aylik hamileyim ve esim beni aldatmadigini idda ediyor ama eminim ki aldatti anlatmak istiyorum esim bu bayram bana tatile gidelim dedi sonra sen hamilesin rahatsiz olursun arkadaslarimla gideyim dedi peki dedim kafasi dagilsin cunku cok sorunlar yasadik dondugunde boynunda morluk vardi ve bi araba kiralamisti ona bindik gezmeye gidiyorduk arabanin gogus kismina baktigim bi kiz adiyla esimin adi yaziyordu tozlu yerde kavga kiyamet tabi yapacaktm ama yapmadim dedi arkadasim yapti hayat kadiniydi dedi kafam karmakarisik neolur yardim edin
Boynumdan bi anda optu bosluguma denk geldi diyo
Okadar yoruldum ki size anlatamam bebegimi korumaya calisiyorum herseyden ama aptal yerine koyuyo isteIyi boşluğuna denk gelip ırzına geçmemiş deseydin.
Yalanın böylesine pes!
Arabaya almis bunu sonrasi artik oteldemi oldu ne halt yediler bilmiyorum herkez bi dur bakalim bi anla bi geceliktir hep boyle seyler beni kimse anlamiyo :'(Yazıklar olsun eşine ya nasıl tavrını koymazsın bes belli ortada herşey aldatmış seni hem de arabada yani yuh boşa gitsin bi kez affedersen gerisi gelir .
Sagol kardesim Allah razi olsun tek dusundugum kizim artik severek evlendigim bu adami ben gercekten tanimamisimOf ya ne sacma salak acıklama yapmıs kız bynundan bı anda optu dıyelım e mrartana kadar nasıl bı opucukmus o hayret bır sey yasadıgın sey cok acı umarım kurtulursun bu durumdanAllah yardımcın olsun
Simdi durum su ilk basta kovdum ben bunu hem bosanacam dedim defol git neler neler ama iste birilerini aratmalar bi dinle demeler sonra dedim ki doguma 2 ay kaldi dogumumu yapinca bu konuyu tekrar gundeme getirecemAllah sabir versin başka ne denirki burda bizlere sorduguna gore terkedememissin edemeyeceksinde belli ilk anda kapiyi çarpıp çıkmalıydın yapamamışsın üzücü bi durum
O herkese bi sor bakalım kendi kocalarını da bi geceliğine başka kadınların koynuna sokuyolar miymiş ?Arabaya almis bunu sonrasi artik oteldemi oldu ne halt yediler bilmiyorum herkez bi dur bakalim bi anla bi geceliktir hep boyle seyler beni kimse anlamiyo :'(
ha bir gecelik ha bin gecelik.Arabaya almis bunu sonrasi artik oteldemi oldu ne halt yediler bilmiyorum herkez bi dur bakalim bi anla bi geceliktir hep boyle seyler beni kimse anlamiyo :'(
Bana diyorki yapacaktim evet ama vazgectim yapamadim kizda adimi sordu arabaya almistik oraya yazdi ama ben birlikte olmadim diyo
Boynumdan bi anda optu bosluguma denk geldi diyo
Arabaya almis bunu sonrasi artik oteldemi oldu ne halt yediler bilmiyorum herkez bi dur bakalim bi anla bi geceliktir hep boyle seyler beni kimse anlamiyo :'(
7 aylık hamile eşini bırakıp tatile giden bir eşşş aldatma mevzusuna hiç girmiyorum bileLutfen yardim !!Merhaba yeni uyeyim burada misafir olarak hep inceliyordum ve bende uye olmak istedim lutfen bana yardim edin kafam cok karisik ben bu ayin 22 sinde tam bir sene olacak evliligim ama ne evlilik kaynanam ve kayinbabam tam facia beni kandirip bileziklerimi bile aldilar hepsini gectim 7 aylik hamileyim ve esim beni aldatmadigini idda ediyor ama eminim ki aldatti anlatmak istiyorum esim bu bayram bana tatile gidelim dedi sonra sen hamilesin rahatsiz olursun arkadaslarimla gideyim dedi peki dedim kafasi dagilsin cunku cok sorunlar yasadik dondugunde boynunda morluk vardi ve bi araba kiralamisti ona bindik gezmeye gidiyorduk arabanin gogus kismina baktigim bi kiz adiyla esimin adi yaziyordu tozlu yerde kavga kiyamet tabi yapacaktm ama yapmadim dedi arkadasim yapti hayat kadiniydi dedi kafam karmakarisik neolur yardim edin
Yuva dağılmasın diye diyodurlar ama sen hamileyken sana bunu yaşatan adama bi daha nasıl güveneceksin hem daha 1 yıl bile dolmadan bunu yapıyosa 10 15 yıl sonra düşünemiyorum allah yardım etsin sana çok zor bişey yaArabaya almis bunu sonrasi artik oteldemi oldu ne halt yediler bilmiyorum herkez bi dur bakalim bi anla bi geceliktir hep boyle seyler beni kimse anlamiyo :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?