Aldatma

Hanfendi iyi misiniz? Bir anda optu dedi siz de oyle baktiniz mi? Yolarim ben oyle adami kafasinsa tek tel sac birakmam hem arabaya hayat kadini al hem oraya buraya ismini yaz hem de bir anda optu de. Bir anda optuyse bir anlik bosluguna gelip baska isler yapmadigi ne malum? Ayrica bir anlik opmeyle de morarmaz esiniz baya kandirmis sizi.

Yalan soyledigi apacik belli ama ispat edemiyorum telefonuma al bak diyo telefon hep ortada gorustugu numaralari inceliyorum yok hep erkek cikiyo kafayi yemek uzereyim

Salak buldu kandirdi iste ne bileyim inanin yasadiklarim okadar agir ki ne yaptigimi ben bile bilmiyorum

Yalan soyledigi apacik belli ama ispat edemiyorum telefonuma al bak diyo telefon hep ortada gorustugu numaralari inceliyorum yok hep erkek cikiyo kafayi yemek uzereyim
Morluk ve isimler ispattan sayılmıyor mu? Telefonda ne gibi bir kanıt olabilir ki,hayat kadınıyla uzun uzun mesajlaşıcak mı bu adam?

Babam ve annem hep yanimdalar Alah razi olsun babam okadar iyi bi adamki 10 cocugum olsa bile bana kucak acar doktor paralarimi bile babam veriyo hatta ama herseyi anlatamiyorum cunku Bbam kanser gecirdi uzulur diye apacik anlatamiyorum ve tek cocuklari benim

Ya bide tek gecelik degilse o kizla beni salak gibi kandirip tatile gittiyse inanin bunu dusunmekten uyuyamaz oldum

Bana diyorki yapacaktim evet ama vazgectim yapamadim kizda adimi sordu arabaya almistik oraya yazdi ama ben birlikte olmadim diyo

O arabaya alana kadar akli neredeymis ?
Sizde inanmadiniz ama inanmak istiyor gibisiniz

esiniz sizi Aldatmis ve cirpinislari oynuyor, bebeginjz ve sizin yardimciniz olsun

Calisiyormusunuz ?
Maddi durumunuz ve egitiminiz nedir

Eşinizi en iyi siz tanırsınız eğer samimi buluyorsanız inanın, Tövbe haşa ama ne insanlar var yalan yere her şeyi yapabilecek o nedenle yalan yere Kur'ana el basabilecek

Eşinizi en iyi siz tanırsınız eğer samimi buluyorsanız inanın, Tövbe haşa ama ne insanlar var yalan yere her şeyi yapabilecek o nedenle yalan yere Kur'ana el basabilecek
Evet en iyi ben tanirim derdim hep ama su olaylar bide ustune simdi hic tanimamisim gibi geliyor

Bencede haklisin ben bu yonu hic dusunmemistim

Hamile karisi birakip "arkadaslariyla" tatile giden adamdan hersey beklenir.
Ikinci bir telefonu olabilir, yada devamli telefondan yazismalari, aramalari siliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…