Olmaz canımYapisti optu diyo bende onu diyorum bi anda opse morluk olmaz degilmi
Tek gecelikmiş o zamanYalan soyledigi apacik belli ama ispat edemiyorum telefonuma al bak diyo telefon hep ortada gorustugu numaralari inceliyorum yok hep erkek cikiyo kafayi yemek uzereyim
Salak buldu kandirdi iste ne bileyim inanin yasadiklarim okadar agir ki ne yaptigimi ben bile bilmiyorumHanfendi iyi misiniz? Bir anda optu dedi siz de oyle baktiniz mi? Yolarim ben oyle adami kafasinsa tek tel sac birakmam hem arabaya hayat kadini al hem oraya buraya ismini yaz hem de bir anda optu de. Bir anda optuyse bir anlik bosluguna gelip baska isler yapmadigi ne malum? Ayrica bir anlik opmeyle de morarmaz esiniz baya kandirmis sizi.
Morluk ve isimler ispattan sayılmıyor mu? Telefonda ne gibi bir kanıt olabilir ki,hayat kadınıyla uzun uzun mesajlaşıcak mı bu adam?Yalan soyledigi apacik belli ama ispat edemiyorum telefonuma al bak diyo telefon hep ortada gorustugu numaralari inceliyorum yok hep erkek cikiyo kafayi yemek uzereyim
Bana diyorki yapacaktim evet ama vazgectim yapamadim kizda adimi sordu arabaya almistik oraya yazdi ama ben birlikte olmadim diyo
Babam ve annem hep yanimdalar Alah razi olsun babam okadar iyi bi adamki 10 cocugum olsa bile bana kucak acar doktor paralarimi bile babam veriyo hatta ama herseyi anlatamiyorum cunku Bbam kanser gecirdi uzulur diye apacik anlatamiyorum ve tek cocuklari benim
Boynumdan bi anda optu bosluguma denk geldi diyo
Calismiyorum unverste terk ama dedigim gibi babam hep diyo neolursa olsun asla kendini uzme baban hep burda ve ben sanada torunumada bakarim diyoCalisiyormusunuz ?
Maddi durumunuz ve egitiminiz nedir
Oyle tabi garip olan kurana el basiyo iliskiye girmedim yapmadim falan diyeTek gecelik ya da çok gecelik bence ikisi de aynı
Evet en iyi ben tanirim derdim hep ama su olaylar bide ustune simdi hic tanimamisim gibi geliyorEşinizi en iyi siz tanırsınız eğer samimi buluyorsanız inanın, Tövbe haşa ama ne insanlar var yalan yere her şeyi yapabilecek o nedenle yalan yere Kur'ana el basabilecek
Bencede haklisin ben bu yonu hic dusunmemistimCnm aldatma konusunda yorum yapmıcam ama bulaşıcı hastalık konusunda seni uyarmak istedim. Bu şekilde hayatı kararan çok evli bayan var. Eşinden tüm testleri yaptırmasını iste. Sana ve bebeğinize hastalık taşımasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?