• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATMAA

beypazari

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.813
355
43
Arkadasim adina yaziyorum;
En yakin arkadasim nisanlisindan supheleniyor acaba aldatiyormu?!
Aklinda bikac soru isareti suan pek ayrinti veremicez

Sorumuz su:

Nisanlisinin telefon dokumunu nasil aliriz hatti telsim kizlar cok tesekkurler simdiden

eğer aveaysa hat *952kare yapıp arama tuşuna bas ordaki şifreyi çaktırmadan al sonra internetten avea online işlemler var ordam telefon numarası ve şifreyi gir sana son 6 ay kiminle konuşup mesajlaşmaış numara olarak verir

Sorumuz su:

Nisanlisinin telefon dokumunu nasil aliriz hatti telsim kizlar cok tesekkurler simdiden
Bnce bunu yapcagina ayrilsin evlenseler arkadasin kim bili nelere kalkacak bu akilla birinin sahsi gorusmelerini gizli de olsa okumak dinlemek bunlar hukuka aykiri hele nisanliyken ogrenirse karsi taraf dava acabilir .hadi aldatiyor diyelim ayrilcak degil mi hadi aldatmiyor ise bu dusunce ve davranislarindan kendi nasil rahat edip o adamin yuzune bakabilecek

Pardon misanlsiin uzerine kayitli bn telden.giriyorum alinto yapiyorum

Tlfndan sifre almalı şifre yaz sanırım 7000e gönder. Vodofn sitesinden baksın.. amaan uğrasmasın..

Of ya ne sıkıntılı iş bu enerjisini başka alanda kullansın bu adama da yol versin nişanlıyken böyleyse evlenince düşünemiyorum

Sorumuz su:

Bunu ancak mahkeme kararı ile öğrenebilirsiniz.

internetten bakabilir dökümana ..

yada çıkarabilir ama hat kime aitse ..

şu kısma takıldım;nişanlıyken şüpheleniyorsa mutluluk nerde kaldı ?

bugün arkadaşlar günü kız millan millan birgün benim için bi topic açmadın alacağın olsun...:KK67:
açacam az kaldı..

bi arkadaşım var,enseye tokat,dote parmak takılıyor ama çarpıntısı başlıyor o an,ölmekten korkuyor..

tokatlamayıda seviyor,sızce ne yapmalıyım..

tokatlarken,telsimi acık bırakıp,ariadan takıp etsem,arkadan ben parmaklasam olur mu,Allah korusun ölür mü..

bıraz karışık oldu ama,eski konularımı bılenler bilir..lutfen acıl yardım..dalga geçecekler hıç yazmasın..

açacam az kaldı..

bi arkadaşım var,enseye tokat,dote parmak takılıyor ama çarpıntısı başlıyor o an,ölmekten korkuyor..

tokatlamayıda seviyor,sızce ne yapmalıyım..

tokatlarken,telsimi acık bırakıp,ariadan takıp etsem,arkadan ben parmaklasam olur mu,Allah korusun ölür mü..

bıraz karışık oldu ama,eski konularımı bılenler bilir..lutfen acıl yardım..dalga geçecekler hıç yazmasın..
ahahahhaha :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X