Aldatmak Affedilebilir Bir Hata mı?

Aldatmak Affedilebilir Bir Hata mı ?
Bilmem Ama Ben Affetmem..

Allah Herkesi Sevdiği Kullarıyla Karşılaştırsın..

Kızlar az önce arkadaşımın facebookundan o kızı ekledim ve baktım neler yapıyor ve gerçekten sevgililermi diye.Öğrendimki kız başkasını seviyor,benimkini kabul etmemiş.Artık kesinlikle geri dönecektir bundan hiç şüphem yok.Ama ona öyle bir ders vereceğimki bir daha aldatmak kelimesini hatırladıkça gözleri dolacak..

bi zamanlar çok önceden buna benzer bir şey yaşamıtım canım çok yanmıştı herneyse affedilmez bi durum cnm anlıyorum seni canını bu durum çok acıtıyor eminim ki sevseydi zaten aldatmaz bir diyeri o dediği laflar erkeklerib plavrası kızı kendine bağlama taktikleri ondan sonra üzmeye ağlatmaya ve aldatmaya başlarlar böyle erkeklerden nefret ediyorum rabbim inşallah onlarında canını böyle yakar cnm sakın onu affetme hayatına devam et onsuzda dünya dönüyor sonuçta sen seni aldatmıycak seni sevecek birini hak ediyorsun neden daha iyi olmasın

Aldatılarak ayrılmak dünyanın en kötü durumu ölümden bile zor 1 sn bile aklından çıkmıyo asla affedilmez öyle bişey.. allah düşmanımın başına vermesin.. insan herşeyden soğuyo

bkz: azgın teke sendromu
yani olayın seninle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum afedersin ama eski sevgilinin karaktersizliği karakter edinmesine dayalı bir durum ona yapacağın son iyilik iyi bir psikiyatrinin adresini vermek olabilir. affedilir mi sorunsalına da gelince; kişiliği böyle bir olaya müsait olan insandan bunu her zaman bekleyebilirsiniz. ve sonunda da paranoyak olma ihtimaliniz baya yüksek olur. büyük konuşmak gibi olmasın ama değil beni benden önce ki ilişkisinde bile birini aldatmış olsa öyle bir insanla yürütemem. dediğim gibi kişilik bozukluğudur ve ince düşünen bir insansanız öyle biriyle beraber olarak en fazla paranoyak olursunuz ve devamında ki bir çok psişik rahatsızlıkla hayatınıza devam edersiniz...

Evet bütün mesajları okudum,hepsi de beni kendime getirtti.Basit bir cümle de olsa aldatmak asla affedilmez,bunu çok iyi anladım.Zaten henüz aramadı da..Bende aramam zaten.Eğer ondan özür dileyeceğimi filan sanıyorsa ömür boyu bekler.Geri dönüşü olmayacak.Asla affetmek diye bir şey olmayacak bundan sonra ilişkilerimde.Bu bana iyi bir ders oldu.Kimseyi onun beni sevdiği kadar veya daha fazla sevmicem.Günün birinde aldatabileceği ihtimalinin olduğunu hiçbir zaman unutmicam..Bu yüzden bu ilişkiyi ve bu kötü olayları yaşadığıma üzülmüyorum.Çünkü bana çok iyi bir ders oldu..

biz kızlar bırazda saf oluyoruz aldatıldıgımızı ogrendıgımızde aramayacagım yapmayacagım etmeyecegım dıyoruz ... karsı taraf aradıgında özledıgımızı anlayıp yelkenlerı suya ındırıyoruz bu bızım gercekten sevdıgımızden ılerı gelıyor biz seviyoruzda erkeklerıde seviyor sanıyoruz en buyuk hatayı burada yapıyoruz aslında... onlar sadece vakıt gecırmeyı gönullerını eglendırmeyı tercıh edıyor saglam karakerlı erkek hiç hatta yok denecek kadar azz...

Ben şu facebook'u çok seviyorum
Erkeklerin ne mal olduğunu bize öğrettiği için
Bak canım aldatmayı bir kereye mahsus affederim diyorsan
İkinci defada üçüncü defada aldatılırsın
Bazı şeylerin affı olmaz
Birini öyle seveceksin ki kaybetmeyi göze almıyacaksın
Onun içinde hata yapmıyacaksın..

belkı de kımseye geregınden fazla deger verıp güvenmeyeceksın:97:

bu kadar açık ve herkesin görebileceği bir yerde çıkma teklifi ediyorsa -kusura bakma- ama senin erkek arkadaşın tam bir salak :44: bu nasıl bir cesaret anlamadım gitti. umarım affetmeyi düşünmüyorsundur :)

Erkekler bazı istekleri için herşeyi yapabilirlermiş,amaçlarına ulaşmak için her türlü yalan oyun yapabilirlermiş.Tüm bunlar içinde sevdiği yanında ayrı dururmuş.Bunu bi arkadaşım demişti.Bilemeyiz tabi ama bu kıza da böyle bişey için yaklaşmış olabilirmiki.Ama senden de af dilememiş zaten dimi?
Yine de ne olursa olsun affedemezdim ben olsam

Bişey söyleyim bence erkek arkadaşın seni kaybetmeyi çoktan göze almış eğer öyle olmasa bunu bu kadar aleni bir şekilde yapmazdı.Belkide bu işin bahanesidir.belk sana ayrılmak istediğini söyleyemedi böyle bir yol seçti.Erkek milleti işte çok güvenmemeli...

bunları yapabilenerkekler vicdnsızdır başkalarının hayatını hiçe sayarak adi hayvansal duygularının peşinde gidenlerdir..bunlardan koca olmaz..olsada aynı adi duyguları sürdürüler..bunlar kadını birey olarak değil madde olarak görürler..sevdiğini ayrı tutarlar diye birşey yok onuda aynı örürler..onun tek bi farkı vardırerkeğin kafasına göre eve konulacak coluk cocuk teslim edilecek yemeğini bulaşığını yıkayacak uygun biridir sadece..
bir erkek neden aldatıra bi dolu cevap var..ama bir erkek neden aldatmazın cevabı şu aşık olduğu için..vicdan taşıdığı için..dürüst olduğu için gerisi boş

yaa bırak canım ondan sana hayır falan gelmez.

Allah bunalrı bildiği gibi yapsın açgözlü hayvanlar

Gönlü başkasına kaymış bir kere... affetsen ne yazar... hazmedilecek bir şey mi bu...

herşeyi kabullenebilirim belki ama aldatmayı asla büyük konuşmak istemiyorum ama çok kötü bişi yaa düşüncesi bile iğrenç

Allah böyle bişiyle sınamasın.gururunu onurunu zedeleyici bişi sevse sana aşık olsa zaten böyle bişi yapmaz onun için hiçç düşünmye bile grek yok sonra canının daha fazla acır bırak şimdi acısn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…