- Konu Sahibi SevimliUye
-
ben de cumartesi akşamı aldatıldığımı öğrendim,biz de ayrıldık. ilişkimiz boyunca çok sık kavga ederdik ama kopamazdık bi türlü. 3 seneyi geçmişti.çıldırdım o yazışmaları okuyunca ayrıldık. ben ona huzur vermediğim için böyle birşey yapmış.onu deli gibi seviyordum. 3 gün oldu ne arıyor ne soruyor,çok kötüyüm şu anda. sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Bu arada aldatan affedilmez asla-affedilemez.
Gün gelip aynısını yapacağına emin olabilirsiniz,%100 garanti veriyorum.Aldatmak anlık bir şey değil,karakter haline gelmiş bir karaktersizliktir! Sabredin,bir gün gelecek kapınıza dayanacak yalvararak, fakat o süreçte de zaten siz kalbinizden çıkarmış olacaksınız.
Daha aramamış bile ama sen affetmeyi aklından geçiriyorsun. İşte bizim zayıf noktamız. Bir kere yapan bir daha yapar o kadar değerli değilmişsin demek ki gözünde...
Genelde her suçlu erkek karşi taraf susunca gerçekten geri dönüo bunu çok gördm bencede
yorumlardada dendigi gibi hiç bi şekilde artk siz adim atmayn o bi gün bi şekilde geri dönecektr ama o zmn inş sizin için o bir ezikten baska birşey olmazz ve bir güzel süründürürsnzz
Evet çok tuhaf oldum ben böyle biriylemi çıkmışım 1 yıl boyuncaAma olan oldu bundan sonrasına bakmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?