- 21 Mart 2011
- 1.464
- 14
- 108
- Konu Sahibi SevimliUye
-
bu kadar açık ve herkesin görebileceği bir yerde çıkma teklifi ediyorsa -kusura bakma- ama senin erkek arkadaşın tam bir salak :44: bu nasıl bir cesaret anlamadım gitti. umarım affetmeyi düşünmüyorsundur :)
Asla..Büyük.konuşmak.gibi.olmasın.ama.benim.için.ölecek.olsa.affetmem..bu.arada.klavyem.bozuldu.ondan.yamuk.yumuk.yazıyorum
affedilmez..............affedilirse tekrar yaşanır bu durum unutmayın ...herşeyi geçerim aşkı maşkı kendi gururuma yediremem ben bu durumu ya
Evet gelen mesajların çoğunda: "affetme,aynı hatayı tekrar yapar " ve "msj atarsa hiç cevap verme,daha çok önemsenirsin" yazıyor..Bende buna göre ayarlarım kendimi.Belkide artık hiç aramaz,sormaz..
canımm.daha önce konu açmştm belki okumuşsundur..ben 6 yıllık sevglm tarafndan aldatıldım..afettim..ve 10 gun önce beni terk etti..nedeni de şu: benden sıkılmış..ben onu affettm ve onu beni bırakıp gitti..sakın affetme..bunların hepsi aynı..içlerinde hep aynılar..sadece yansıtma biçimleri farklı oluo..Sakın affetme.ben cok pişman oldum..aglayan yalvaran dama karşıma gecti sıkldım senden dedi..Bu cok acı...Aldatan erkeği asla affetmemek gerekir...
kızlar duramadım mesaj attım SRFSZ diye.
kızlar duramadım mesaj attım SRFSZ diye.
Ya hıncını çıkar eğer içinde kaldıysa bence ama sonrasında bi daha da muhatap olma derim.
zaman herşeyin ilacı gerçekten canım, eğme başını sakın geçip gidiyor... karşına seni hakedecek ve gerçekten sevip mutlu edecek birileri çıkacaktır mutlaka... tecrübyle sabittir:)) ben de 5 yıllık sevgilim tarafından terkedildim sundan yaklaşık 4 yıl evvel ve 1 tek mesaj dahi atmadm, aradan zaman geçti şimdiki sevgilimle tanıştım 3 yıl oldu rabbim ayırmasın... şimdi sürünüyor, inliyor seviyorum yapma etme diye ama nafile... geçti borun pazarııı... sende diceksn bunları bigün, sakın üzülme....
zaman herşeyin ilacı gerçekten canım, eğme başını sakın geçip gidiyor... karşına seni hakedecek ve gerçekten sevip mutlu edecek birileri çıkacaktır mutlaka... tecrübyle sabittir:)) ben de 5 yıllık sevgilim tarafından terkedildim sundan yaklaşık 4 yıl evvel ve 1 tek mesaj dahi atmadm, aradan zaman geçti şimdiki sevgilimle tanıştım 3 yıl oldu rabbim ayırmasın... şimdi sürünüyor, inliyor seviyorum yapma etme diye ama nafile... geçti borun pazarııı... sende diceksn bunları bigün, sakın üzülme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?